sunnuntai 25. joulukuuta 2016

Viimeiset luukut

Oli sittenkin parempi idea pitää eilen joulutauko täältäkin :). Muutenkin tuli nukuttua sen verran pitkään, että meni meikkaamiseen ja kynsien lakkaamiseen kaikki aika sitten :D.
Vaan tässä tulisi nyt LookFantastic-kalenterin viimeiset luukut:

Jouluaaton luukusta paljastui Look good feel better Eye Shading Brush sivellin. Tuntui käteen aivan taivaallisen pehmeältä <3. Varmasti jää käyttöön!
Tee-kalenterista tuli eilen sitten sama kuin oli 12.päivän sisältönä.

Tänään oli sitten kalenterin loppuhuipennus, luukussa oli 10£ ale-koodi sekä Illamasqua Eye Shadow Palette, Look Fantastic luomivärinelikko !!!
Ensi näkemältä sävyt eivät olleet aivan sitä, mitä yleensä käytän, mutta nyt kun tuota on tuijotellut jonkin aikaa, niin kyllä tuo ruosteensävyinen Terra ja punertavan ruskea Tango ovat aivan upeita!! Katsotaan, osaanko kuitenkin tehdä jotain meikkejä tällä :D. Google laulamaan, jos ei muuta ;).

Täytyy kyllä sanoa, että tämä kalenteri ylitti täysin odotukset, en uskonut, että se NÄIN huikea olisi ollut kuin mitä se oli!!
Rahalle tuli kyllä täysin vastinetta ja enemmänkin!
Täytyy kyllä vakaasti harkita, että ensi vuonnakin tilaisin tämän, vaikka olenkin pohtinut, että kokeilisi nyt aina eri kalentereita... Vaan tässäkin oli lähes kaikki tuotteet sellaisia, joista en ollut aiemmin kuullut tai kokeillut eli tämä oli kyllä tällaisen kosmetiikkatestailijan unelmien täyttymys <3.
Mitäs te olette tykänneet sisällöstä? Harkitsetteko ensi vuonna hommaavanne tämän :) ??

Vaan sain mä eilen peräti yhden kosmetiikkalahjankin vielä :D. Kyseessä oli Dermosilin joulupakkaus, jossa oli teetä (ihanan appelsiininen tuoksu, jo pelkkä pussin nuuhkiminen rauhoitti mielen <3) ja sokerikroppakuorinta! Tämän pakkauksen olisin itselleni tilannut muutenkin, jos olisin tilauksen tehnyt, joten oli just nappivalinta MP:ltä ^_^.
Lisäksi sain pari suklaarasiaa, sukkia, aluskerraston ja vähän rahaa, oli siis oikein tarpeellisia kaikki ^_^. Nyt voisikin käydä ostamassa uuden vedenkeittimen ale-myynneistä, kun nykyinen 13-vuotias keitin alkaa sanoa jo hieman sopimusta irti :D.
Muutenkin oli oikein kiva aatto; syötiin ja saunottiin ensin äitin luona ja sitten ilta vietettiin sohvalla kera kissojen, suklaan, valkkarin, Raskaan Joulun ja Netflixin ^_^.
Sama on jatkunut tänäänkin :D. Mitäs teille kuuluu???

Mutta huomenna vihdoin esittelen niitä loppuneita!! Alkaa taas päivät käydä vähiin uhkaavasti :D. Kyllähän tuo joulukuun lista näyttää vähän siltä, että penkin alle menee aika lailla, kun piti tuosta ColourPopista innostua... Noh, katsotaan, saanko vielä jotain rutistettua loppuun :D.
Palaillaan siis asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Nyt on muuten Dermolla nuo joulutuotteet alessa ;)

  Lookfantasticin kalenterissa oli kyllä joitain kivoja juttuja, mutta en ehkä olisi kaikkia halunnut, jos olisin kalenterin ostanut..

  Osa olikin sellaisia joita on itselleni tullut LF tai Glowwboxista ja olen hankkiutunut niistä eroon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äääh, en tiedä uskallanko kurkata Dermon sivuille ;D.
   Pitäisi ehkä yrittää nyt tämä loppu vuosi malttaa olla ostamatta enää mitään kosmetiikkaa... :D

   Poista

Suositut tekstit