torstai 15. joulukuuta 2016

Säihkettä niin luomilla kuin poskillakin

Tänään oli siis ensimmäinen lomapäivä ja sen kunniaksi nukuinkin pitkään ja noustuani päätin leikkiä ajan kanssa nyt vastatulleilla meikeillä :).
Aloitin leikkimisen ColourPopin väreillä:

Mitään kovin huikaisevaa en alkanut tehdä, kun aattelin että nyt testailen vain sävyjä ensin luomilla.
Alle laitoin tutut NYXin Milk-jumbokynän ja kulmaluulle Avonin ColorTrend Peach Nectar-luomivärin, unohtui ne laittaa kuvaan. Samoin unohtui kuvasta CP x Hello Kitty Rainbow luomiväri, joka tuli myös tuttuun tapaan yläluomelle, kulmaluulle ja koko helahoidon päälle.
Liikkuvalle luomelle tuli siis seuraavaa:
* Sisänurkka: CP x NKLA SuperShock Shadow, Catnap
* Ulkonurkka: SuperShock Shadow, Coconut

Tällainen oli lopputulos.
Meinasin pilata koko meikin, kun kokeilin yhtä toista sivellintä, kuin mitä normaalisti käytän näihin... Ei siis häivtykset oikein onnistuneet...
Mutta rakastuin Catnapiin <3. Tuo on mulle se aika lailla täydellinen ruusukulta-sävy, mitä oon etsinyt ^_^.

Piti tässä välissä ottaa vertailukuva samaan syssyyn :D.
Ylhäällä siis Catnap, vasemmalla Friendship File ja oikealla Weenie.
Yritin ottaa swatch-kuvatkin, mutta yksin ottaessani ja salamalla, niin se ei näyttänyt yhtään todellisia sävyjä, mitä näen tässä silmällä suoraan ne :/.
Weenie menee selkeästi ruskeampaan/pronssisempaan ja on metallinen, kun taas Catnap ja FF on enemmän pinkimpiä ja glitterisempiä, vaikkakin FF menee myös enemmän ruskehtavampaan suuntaan.
Toki Weeniestä saan pinkimmän, kun lisään vaan Erotic-pigmenttiä sen päälle :).
Ihania ovat kaikki kolme, vaikka huolestuneena nyt mietinkin, syrjäytyykö Weenie täysin... Toivottavasti ei :).

Mutta sitten otin kuvat myös, kun kokeilin nuita SuperShock Cheek Highlightereita!
Tässä on Sticky Sweet, joka menee pigmentin puolesta heittämällä poskipuna-kategoriaan :D. Kyllä tuo hehkuakin hieman tuo, mutta enemmän sitä saadakseen pitäisi laittaa paljon reilummin ja tällöin tulee sävy vastaan :D. Tähänkin laitoin melko reippaalla kädellä jo, salama vaan syö sävyä...

Laitoin sitten päälle vielä epätoivoisesti kokeiluun Honeymoon-highlighterin, mutta täytyy se vaan uskoa;
tuo Honeymoon ja myös tilaamani Perilune ovat aivan liian glitterisiä käytettäväksi poskilla :'(.
Mutta eipä siinä, käytän niitä luomiväreinä sitten, eipähän haittaa sen Rainbow-sävyn hupeneminen niin paljoa :).
Toivoin vaan niin kovasti, että olisin saanut näistä korvaavat sävyt Anastasia Beverly Hillsin Moonchild glowkit-korostuspaletin parille sävylle, kun tuota palettia tuskin tulen saamaan koskaan käsiini...
Noh, ei voi mitään.
Mutta kun kävin tänään alkossa, niin multa kysyttiin paperit ekaa kertaa ties kuinka pitkään aikaan!!! Ehkä se olikin tuon glitteri-hehkun ansiota :'D. Oli miten oli, niin kyllä lämmitti tämän vanhuksen mieltä :D.

Vaan jälleen tähän loppuun kalenterisisältö.
Neffi oli tuttuun tapaan taas avustamassa :D.
Teekalenterista tuli sama pussukka kuin 3.luukussa oli.

Tänään LF Beauty Secretin luukusta paljastui 10ml minikokoinen Nuxe Huile Prodigieuse Or Multi-purpose Dry Oil kuivaöljy ja se oli tuo "glitter"-versio.
Kylläpä nyt on tullut säihkettä, hehkua ja hohtoa elämään ihan urakalla :D.
Voisi kyllä kokeilla tätä ainakin hiuksiin ja kasvoille poskille :D. Kesällä toimii varmaan säärillä hyvin.
Tämäkin oli ihan mieluisa tulokas, kun monet ovat ainakin sitä perusversiota kehuneet, niin on tehnyt mieli itsekin joskus kokeilla. En ole kuitenkaan täysikokoista raaskinut ostaa nykyisillä rasvavarastoillani, mutta kyllä tämä miniversio varmasti tulee käytettyä :).

Tällainen hohdokkaampi postaus tällä kertaa :D. Huomenna voisin taas jonkun loppuneen esitellä kaiken tämän plussailun seassa!
Miumoi <3

6 kommenttia:

 1. ColorPopin metallinhohtoinen sininen (School Bus?) luomiväri on kerrassaan upea:D Sillä saa aivan mielettömän hienon meikin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo oli yhtenä syynä, miksi halusin tilata sen Hello Kitty-setin :D. En tosin ole kuin yhden meikin ehtinyt tehdä, mutta eiköhän sillekin tässä tule käyttöä enemmän, kunhan saan uutuudet kokeiltua :D.

   Poista
 2. Voihan jösses noita sun alaripsiä! :O Colourpopeja on hehkutettu vaikka missä, mutta mä en ole edelleenkään jaksanut/viitsinyt tilata niitä. Näyttää kyllä hyviltä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, alaripsiä on siunaantunut ihan kiitettävästi :D. Ja nyt käytössä oleva Benefitin They're Real ripsari pidentää niitä vielä lisää :p.
   Vaikka noista saattaakin välillä tulla sellaiset "hämähäkit", niin en osaa olla ilman ripsaria alaripsissä, se on varmaan se mun juttu ^_^.

   Mulla taitaa olla nyt hetkeksi ColourPop-halut tyydytetty (kunhan se mun 3.paketti tulee vielä), elleivät sitten tuo myyntiin taas jotain aivan vastustamattomia sävyjä :D. Huulituotteisiin en oo panostanut yhtä kiiltoa lukuunottamatta, kun en niin runsaasti niitä käytä. Työ ja tuska saada varastoissa olevatkin käytettyä :D.

   Poista
 3. Kivat värit meikissä :) Omaa tilausta yhä odottelen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ^_^.
   Toivottavasti sinunkin tilauksesi tulisi pian!!

   Poista

Suositut tekstit