sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Ennustukset Joulukuulle ja luukut nro 4.

Nyt olisi tämän vuoden viimeinen kristallipallo-katsaus vuorossa ja oli kyllä vähän plaaaah-saalis...

Tässä on kroppatuotteet sekä yksi vaivainen hiustuote...
Noh, jos tästäkin sen hopeareunuksen etsii, niin hyvin suurella todennäköisyydellä saan kaikki tämän kuvan tuotteet käytettyä. Kasasta löytyy:
- 2 kroppakuorintaa
- 2 minisuihkugeeliä
- käsivoide ja -saippua
- roll-on dödö ja kroppasuihke
- hiusnaamio

Tässä on sitten kasvotuotteet ja unohtunut kroppatuote. Näistä epävarmoja on muutama, mutta kaikkeni yritän, että jokainen loppuisi (vihdoin ja viimein...).
Tästä kasasta löytyy:
- kasvopesu ja -primer
- päivä- ja yövoide
- kroppavoide (epävarma)
- CC- ja meikkivoide (epävarmat)
- huulivoide (epävarma)
- sy-voide

Eihän tämä sinällään huono saalis olisi, mutta kun tietää tämän kuun plussat ja tulevat tuotteet, niin haluaisin sitä tasapainottamaan loppuvia tuotteita :p. Täytyy toivoa, että parin viikon loma auttaisi tässä asiassa ja saan enemmän purkkeja kulutettua tai edes vajoamia/pannutuksia, nekin jo auttaisi edes hitusen :D.
Lähden nyt kuitenkin yrittämään vähintään näitä 15 täysikokoista ja 3 minikokoista tapausta.
Pitäkää peukkuja :D.

Taas tähän loppuun joulukalenteriluukut.
Tuttuun tapaan Neffi ryntäsi avustamaan...

...ja meinasi tämän päivän luukun sisältö lähteä nopeampien tassujen matkaan...

Noh, LookFantasticin kalenterista ei tullutkaan tänään kosmetiikkaa (jeeee, yksi listassa vähemmän :D), vaan se oli 5ml minikokoinen Thisworks Sleep Plus+ Pillow Spray tyynysuihke.
Kyseisen merkin tuotteita en ole koskaan kokeillut, vaikkakin olen jotain kuullut toki merkistä. Myöskään tällaisia liinavaatetuoksuja en ole aiemmin kokeillut, joten aion kyllä suurella mielenkiinnolla testata, auttaisiko tämä mua nukkumaan paremmin!
Saa vaan nähdä, mitä kissat ovat mieltä tuoksusta :D.

English Tea Shopin kalenterista tuli tällä kertaa mustaa teetä mausteinaan inkivääriä, apilaa ja tähtianista.
Tuossa join tämän kera tortun ja piparin, joita tänään teimme ja hyvin meni alas kaikki. Laitoin vain ehkä liikaa hunajaa, kun tee meni vähän liian makeaksi :p.

Tänään tuli myös käytyä jälleen kaupungilla, kun nähtiin lounaan merkeissä rakkaan R:n kanssa ^_^. Hieman oli viileähkö pyöräillä -15C viimassa... Tosin takaisin piti pyöräillä sitten lumimyräkässä ja hiki valui, kun toppatakki oli sitten turhan lämmin :p. Mutta Sokokselle en nyt erehtynyt! Lounaan lisäksi tuli ostettua vain hömppä-pokkari Suomalaisesta ja toppi Indiskasta.
Oli kyllä piristävää taas nähdä ystävää, nykyään tulee niin harvoin tavattua ystäviä ihan ajan kanssa, kun on nuo ruuhkavuodet menossa :/.
Itsellä on väikkäri vienyt nyt viime aikoina voimat, mutta täytyy yrittää lomalla hieman ryhdistäytyä, josko pystyisi tapaamaan edes muutaman kanssa, joita ei ole hetkeen nähnyt! Onko teillekin tämä tutun kuuloista?

Tällaista siis tänne päin tällä erää! Huomenna voisin esitellä sitten ensimmäiset plussat (joulukalenteri siis poislukien, sieltä nyt tulee aina jotain) :).
Miumoi <3

6 kommenttia:

 1. Tee lomalla ratsia jemmoihin, ehkä sieltä löytyisi haihtuneita näytteitä tai pahentuneita tuotteita, jotka saa laskea miinuksiin! :) Ja edellisestä yhteenvetopostauksestasi piti kommentoida, et tuotelistojen teksti ei oikein erottunut tarpeeksi taustan väristä, oli jotenkin liian tummaa tummalla pohjalla. Aiemmin vaaleat tekstit on aina näkyny hyvin. (Ja tää harmaa fontti saattaa tietysti olla myös joku mun koneen aiheuttama optinen juttu, siinä tapauksessa pahoittelut turhasta kommentista.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää katsoa, mitä saan aikaiseksi loman aikana :D. En nyt ala tuosta stressaamaan kuitenkaan ^_^.

   Huomasin tuon tekstin värin ongelman tänään!
   Mä teen nuo listat aina open office-tiedostoon ja copy-pastella siirrän tänne, niin nuo väritykset on välillä menneet miten sattuu. Yleensä oon saanut sen helpolla vekslattua takaisin valkoiseksi, mutta nyt jouduin uudelleen ne copy-pastettaa ja veklaamaan pidempään.
   Oon aivan käsi näiden tietsikka-juttujen kanssa :(.
   Mutta nyt ilmeisesti näkyy teksti vaaleana listoissa (ainakin mulla näkyy)?
   En tiedä, pitäisikö suoraan alkaa tehdä luonnoksiin nuo listat, niin ei tarvitsisi joka kerta tapella tämän saman ongelman kanssa...

   Poista
 2. Myö kaverin kanssa kanssa nähdään ehkä parin kuukauden välein. Itsellänihän ei siis ole mitään kiireitä, mutta kaveri on töissä :D Viikon päästä taas nähdään ja yhdistetään samalla siihen joulumarkkinat, kun ne on tuossa miun naapurissa.

  Miulla onkin ensi vuoden puolella blogissa tilastoja esillä, kuinka paljon on tullut käytettyä/annettua pois suihkugeelejä/vartalovoiteita jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvä, että ylipäänsä saa jotain aikataulua sovittua kavereiden kanssa ^_^. Mullakin on monien kanssa niin, että osa on päivätöissä, osa on vuorotöissä, osalla on pieniä lapsia, osalla on lapsia ja käyvät päivätöissä ja osalla on lapsia ja käyvät vuorotöissä :D. Saa siinä olla miettimässä sitten aikatauluja ja monesti huomaamatta tapaamisvälit venyvätkin useiksi kuukausiksi. Mutta onneksi ennemmin tai myöhemmin aina aikaa kuitenkin löytyy ^_^.

   Oiii, kivaa että oot listoja myös pitänyt ja tehnyt, odotan tilasto-postausta :D.

   Poista
 3. Hei onko teidän kissoilla muuten jotain inhokkituoksuja? Meillä kaikki sitrushajut on pahimpia, tahtovat yrittää puraista jos sellasta on käyttänyt.. mulla taas itellä on sellaset työvuorot, että arkisin on oikeestaan mahdoton ehtiä näkemään ketään. :/
  -meliina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitrukset täälläkin on, mutta puremista eivät harrasta, lähtevät vain pakoon hajua :). Niin ja limsat, mutta siinä lähinnä ne poreet eivät ole kivoja :D.
   Joo, nuo työt haittaa kyllä vapaa-aikaa melko paljon!

   Poista

Suositut tekstit