perjantai 9. joulukuuta 2016

Luukut nro 8. ja 9.

Postaus on nyt pelkästään luukkujen esittelyä, eilisen ja tämän päivän.
Eilen oli tarkoitus kirjoitella, mutta kävin jumpassa töiden jälkeen, söin, kävin suihkussa ja sitten tein ihka ensimmäistä kertaa tulliselvityksen (ColourPopit on toivottavasti pian mulla!!), niin siinäpä se ilta sitten menikin :D.
Nyt meni alkuilta sitten vuorostaan Livboxin hakuun ja kuvailuun. Mennään nyt siis siitä, mistä aita on matalin :D.

8.päivän English Tea Shopista tuli taas vihreää teetä mausteinaan kanelia, inkivääriä, piparminttua ja ruusua.
Juotavaa oli tämäkin, mutta varmaan tuo ruusu-piparminttu-yhdistelmä ei täysin saanut mua puolelleen. Joulutortut ja piparit menivät kuitenkin kakistelematta alas tämän kanssa :).

Tänään luukusta tuli mustaa teetä mausteinaan kanelia, inkivääriä, kardemummaa, apilaa, muskottipähkinää, pippuria ja appelsiinia.
Aioin tämän tässä samalla kirjoittaessani juoda, mutta huomasin kellon olevan jo sen verran, että parempi jättää tältä illalta juomatta. Ei tarvitse sitten vessassakaan yöllä ravata :). Juon huomenna sitten pari kuppia, jos ehdin.
Kuulostaa kuitenkin kivalta tuo yhdistelmä!

LookFantastic Beauty Secret kalenterista tuli eilen Ren V-cence Revitalising Night Cream 15ml minikokoinen yövoide.
Merkistä olen kyllä kuullut, mutta mitään en ole muistaakseni testannut aiemmin. Yövoiteita ei myöskään ihan älytöntä määrää varastosta löydy, niin hyvillä mielin otan tämän yövoiteen jossain vaiheessa käyttöön :).

Tänään luukusta paljastui Ojon Damage Reverse Instant Restorative Hair Serum 15ml minikokoinen hiusseerumi.
Hivenen harmistuneesti huokaisin lukiessani tämän olevan hiuksille eikä kasvoille, kun aiemmin kuitenkin tuli jo se Morocconoil-minipullo. Kuitenkaan tästäkään merkistä en ole aiemmin kuullut, niin testaan kyllä sen puolesta oikein mielelläni tämänkin ja Morocconoil meni varastoon odottamaan :).

Tähän loppuun sitten jälleen parit Neffi-kuvat, pitää nyt tästä ottaa kaikki ilo irti, kun sopivasti tulee aina katsomaan kalenterin avaamista :D.
Tänään Neffi oli raapimapuussa makoilemassa kysyessäni siltä, tuleeko katsomaan mun kanssa kalenteria ja samalla nostin kalenterin sohvalle, niin melkoista vauhtia Neffi sitten ryntäsi alas puusta ja mukaan ihmettelemaan :D.

Yhtä lailla se oli eilenkin katselemassa :).

Tänään se sitten innostui pyörittelemään tuota pulloa :p.

Vaan kyllä se osasi nätisti poseeratakin <3.
En taas viitsinyt näihin salamaa käyttää, niin kuvat ovat tärähtäneitä.


Tällaista siis tänne!
Ajattelin huomenna esitellä tuon Livboxin, ellen veny sängyssä kohtuuttoman pitkään :p. Alkuillasta mennään syömään tyttöporukalla ja mahdollisesti käydään vielä parilla, mutta päätettiin, ettei suunnitella etukäteen mitään muuta, vaan mennään fiiliksen mukaan. Instagramiin tulee varmaan tilannepäivitystä sitten :D.
Mutta palaillaan taas asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

Suositut tekstit