tiistai 31. tammikuuta 2017

Hehkua kropalle ja pehmeyttä käsille

Pidemmittä puheitta taas seuraava pieni satsi loppuneita esittelyyn!!

LookFantasticin kalenterin sisällöllä jatketaan, sain myös tämän 10ml Nuxe Huile Prodigieuse Or Multi-purpose Dry Oil kuivaöljy-näytteen kulutettua.
Kultaisen hehkun takia päätin käyttää tätä vain säärille ja ensiksi ajattelinkin säästää tämän kesäksi. Noh, en jaksanut alkaa jemmailla sittenkään, joten huspois käyttöön heti!
En ihmeemmin säärissä huomannut tuota kullan hohtoa, mutta käteen kyllä "hippuja" jäi. Yllätyin myös hieman siitä, ettei tuo sitten kovin paljoa ihoa kosteuttanutkaan, välillä laitoin vähän toista rasvaa päälle.
Tuoksu ei myöskään yltänyt lähellekään lempparia, joten oon tyytyväinen käyttäessäni tämän jaloille. En saa päähäni, miltä tämä tuoksui, mutta Mr.Insinööri sanoi tuoksuvan jollekin joulukukalle. Itse en kyllä tunnistanut tästä yhdenkään tietämäni joulukukan tuoksua, mutta ehkä jokin tunkkaisen kukkamainen tämän haju oli...
En siis tykästynyt tähän, joten en haaveile enää täysikokoisesta pullosta :). Oon kuitenkin taas kiitollinen tuolle LF:n kalenterille, että sain sen kautta testata tämänkin!!

Sitten yllättäen sainkin loppuun tämän pitkän aikaa yöpöydällä yökäytössä olleen, 40ml minikokoisen Dermosil Hand & Foot Night Care käsi- ja jalkavoiteen.
Tosi satunnaisesti tulee näitä yökäytössä olevia voiteita kuitenkaan laitettua, niin pääsi tämän loppuminen täysin yllättämään :D.
Aika lailla käytin tämän käsissä, pari kertaa kokeilin jaloille.
Tämä oli suhteellisen täyteläistä ja rasvaisen oloista ja hetken aikaa sai odotella imeytymistä. Tässäkin vaan jäi jälleen se fiilis, että pehmentää ja suojaa kyllä ihoa, mutta ei kosteuta tarpeeksi (esim. mun kivikovia kynsinauhoja) eli alle pitäisi saada jokin kosteutta tuova voide.
En siis jää tätä myöskään kaipaamaan.

Toisenkin käsivoiteen sain tursotettua tyhjäksi, kyseessä oli töissä käytössä ollut Oriflame Silk Beauty 24 Hour Soft Skin Hand Cream.
Tämä oli töihin sen suhteen ihanteellinen rasva, että tämä imeytyi tosi nopeasti ihoon. Siinä oli se huono puolikin eli tätä joutui sitten myös laittamaan melko paljon ja useamman kerran, että sai kosteutusta käsille ja silti tuntui, että tämäkin jätti vain sellaisen pehmeän tunteen kosteuttavuuden jäädessä vähemmälle :/.
Tuoksu oli aika lailla neutraali, Dermosil ei myöskään ärsyttänyt tuoksullaan.
Ei siis nyt saaneet nämä purtilot mua iloitsemaan :/.

Tässä on kuvat vielä nyt käyttöön tulleista käsivoiteista:
Töihin lähti 100ml Natusan, yöpöydälle 50ml Neutrogena ja tässä työpöydällä on Lush sekä yli puoleksi käytetty Sanex.
Katsotaan, loppuisiko tuo Sanex jo Helmikuun aikana :D.

Tällaista tänä iltana, yritän huomenna ehtiä jatkamaan, kun 2 postaukseen olisi tuotteita jäljellä :). Pitäisi kuitenkin käydä jumpassa ja postissa, kun Mr.Insinööri lähtee to-pe työreissuun Itä-Suomeen eli kissat pitää ehtiä huolehtimaan ajoissa. Siiri sai taas viime yönä kohtauksen, niin oon vähän hermostunut sen suhteen, vaikkakin vaikuttaa jo omalta vanhalta höperöltä itseltään. Onneksi nyt oli taas kohtausväli noin 2,5kk eli hieman on sekin venynyt.
Ei muuta kuin eteenpäin, sanoi mummo lumessa!
Miumoi <3

6 kommenttia:

  1. Aika nopsaan sait käytettyä tuon kimallusjutun!
    Näin unta, että sie olit bongannut jostain, että ColourPopilla oli kaikki -50% :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä tuossa 10ml kovin moneksi kerraksi ollut käytettävää, vaikka laittoikin vain jalkoihin :D.

      Hahhaahaa :D Voi kumpa tuo uni kävisi joskus toteen :D. Tosin sitten ne tuotteet olisi oikeasti lähes ilmaisia :D

      Poista
  2. Oliskohan sulla heittää vinkkiä jostain sellaisesta kunnolla kosteutta tuovasta käsivoiteesta? Mulla on dermosilin voiteista samat kokemukset, niiden alle kaipaisi jotain oikeasti kosteuttavaa rasvaa..
    -meliina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt pistit pahan!!
      Mun piti ihan nyt lueskella tuolta blogista, mitä mulla on ollut käytössä ja ei kyllä sellaista ehdotonta HG-tuotetta ole vielä löytynyt :/.
      Mutta L'Occitanen Shea Butter-käsivoidetta on vielä myynnissä ja olin tykännyt siitä ainakin!
      Ja jos käytät jotain toista käsivoidetta päällä, niin alle voisi riittää sitten ehkä The Body Shopin esim. mansikka-voide? Yksinään se ei ollut kovin pienellä määrällä mulle riittänyt, mutta ehkä toisen voiteen kanssa saattais mennä...
      Favoraa olin myös ihan tykkäillyt, mutta tuoksu oli vähän tylsä. Ja Oriflamen Milk & Honey oli ilmeisesti ollut myös kokeilun arvoinen.
      Huomasin myös, että Dermolta olin tykännyt Amaryllis-voiteesta, joka tosin oli joskus joulun aikaan setissä myynnissä eli sitä ei taida saada :/.
      Eli summa summarum: samanmoista käsivoidetta etsin vielä myös itsekin :D :D

      Poista
    2. Kiitos tästä :D Taidan käydä ihan apteekissa ostoksilla, hajuttomuus ei haittaa kun "päällysvoiteessa" on kuitenkin tuoksua. :) olishan se kyllä hauska löytää yökäsivoide, joka riittäisi yksinäänkin..
      -meliina

      Poista
    3. Sori, ettei nyt ihan hirmuisesti ollut minusta apua :D.
      Täytyy vaan toivoa, että joskus itsekin löytäisi sen yhden täydellisen käsivoiteen :D.

      Poista

Suositut tekstit