sunnuntai 4. joulukuuta 2011

1 miinus plus pari repsahdusta...

Se olisi 4.päivä ja tällaista paljastui kalenterista:

Tähtöinen :).
Ja sitten tämän päivän asiaan. En taaskaan ehdi sitä ennuste-postausta tehdä, sillä jotain loppui jälleen:

Eli tuo alempana oleva Avonin Glimmerstick Eye Liner Roosa Nauha-kuosissa loppui vihdoin ja viimein !!! Okei, olisi tuosta saanut vielä parit yläluomirajaukset, mutta oon nyt niin aktiivisesti tätä viimeiset 3 (?) kuukautta käyttänyt ja sen mukaan joutunut luomivärejä käyttämään, että kyllä mie taidan tuon pari millimetriä jättää käyttämättä :D. Eiköhän tuo ole tämän 2-3 vuoden aikana hintansa maksanut takaisin :). Käyttöön lähtee samanlainen kynä, mutta tiikeri-kuosilla ja sitten aion ensi viikolla laittaa tilaukseen saman kynän Little Red Dress-punaisella kuosilla :p.
Tätä olen käyttänyt oikeastaan sisäluomiin rajauksina ja kun on Eye Liner, niin siinä ei toimi kovin hyvin, lähtee kyynelnesteen takia hyvin nopeasti pois. Yläluomilla ulkopuolella pysyy sitten paremmin.

Mutta sitten, tänään Citymrketissa repsahdin:
Näihin ihaniin Lumenen Blueberry Long-Wear Crystal Eyeshadow lumiväreihin sävyissä 20 Frosted Forest, Maa kuurassa (oikealla) ja 25 Berries in the Marsh, Marjasuolla (vasemmalla).
Puolustuksekseni sanon, että olin aikeissa muutenkin nämä ostaa ennemmin tai myöhemmin ja nyt nämä oli vielä tämän päivän Plussa-tarjouksessa -40% !! Eli normaalihinnan 15,90e/kpl sijaan sain nämä kaksi yhteishintaan 17,90e !!! Kuka olisi jättänyt tämän mahdollisuuden käyttämättä?!? En ainakaan minä :D.

Nyt olen iloinen, kun sain nämä himoitsemani värit vielä ja halvemmalla hinnalla.
Sellaista tällä erää. Nyt taidan lähteä vesittämään tämän päivän Pumpin ja siivouksen hyödyt sohvan nurkkaan kera suklaan ja sipsi/juustonaksu-pussin :p.
Huomenna pitäisi raahautua töihin, kiva siellä varmaan yksin olla, mutta jospa jotain tekemistä keksisin. Saanpahan sen huikeat 9e ylläpitokorvauksen tuosta :D. Saapa nähdä, milloin saan sen marraskuun työmarkkinatuen... Toivottavasti tulee ennen joulua! Onneksi veronpalautukset tuli, niin sai laskut maksettua :p. Mutta katsellaanpa, jos huomenna sen ennustelun ennustelisin :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Toi Glimmerstick Eye Liner on tosi hyvä. Sopivan pehmeä ja sopivasti pigmenttiä. Tykkään.

    VastaaPoista
  2. Tuo on kyllä hyvä luomivärin alle laitettuna :).
    Pitäisi varmaan ihan Kajal-kynä hommata sisärajauksiin :)

    VastaaPoista

Suositut tekstit