lauantai 24. joulukuuta 2011

Joulutunnelmia

Tässäpä muutama kuva, mitä tulee seuraavien parin päivän aikana tehtyä :).

Tämä kuva on otettu alkuviikosta kämpiltä :).

Ja sitten piti olla myös apuna paketoimassa lahjoja :D.

Lisää lukemista joulun ajaksi MN:ltä :). Ensimmäinen kirja vielä kesken, mutta eiköhän sitä tule nyt lueskeltua (nukkumisen lomassa).

Torstaina kaveri kävi hakemassa Avonin tavaransa ja antoi mulle seuraavan Oriflamen kuvaston. Saa tätäkin katsella joulun aikaan rauhassa ;).

Ja äitille tulon jälkeen piti kuusen alla käydä nuuhkimassa :).

Samoin Siiri tykkäsi siellä istua pitkän aikaa :).





Kovin rauhallinen yö ei viime yönä ollut, vähän väliä jompi kumpi talssi päällä ja Neffi rapisteli tavaroita, käveli kukkapöydällä ja oli kynttilääkin syönyt...
Saapa nähdä olisiko ensi yö rauhallisempi...

Mutta näihin kuviin ja tunnelmiin hetkeksi ja OIKEIN IHANAA JOULUA kaikille lukijoille ^_^ <3 !!! Tämä alkaa katsomaan nyt Lumiukkoa :D.
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Ihanaa joulua sinnekin! :) Mun toinen kisu sai ite revittyä paketin auki missä oli jotain herkkua ;D tyttökisu on taipuvainen syömään lahjanarua eli aika tarkkana saa olla.. Mutta kivoja kuvia sulla kisuistakin! :) Tuosta joulukuusesta tuli mieleen että äiti valitti kun niiden kuusi kaatu yöllä moonta kertaa :D niillä siis viis kissaa hehee xD

    VastaaPoista
  2. Siellähän on ollut sitten varsin tapahtumarikas joulu :D.
    Me ei ostettu kateille lahjoja, teen kohta ruokatilauksen Zooplussaan, niin sieltä tulee ruokaa ja herkkuja tilattua toista sataa euron edestä, eiköhän siinä sitten ole vähäksi aikaa lahjaa ;D.

    VastaaPoista

Suositut tekstit