lauantai 3. joulukuuta 2011

Kolmannen päivän yllätys-miinus :)

Nyt se taitaa taas vaihteeksi alkaa niin kuin oli lokakuussakin; alkukuusta loppuu älyttömästi purkkeja :D. Niinpä kävi tänäänkin, kun tein jalkakylvyn. Sain nimittäin tämän tuotteen loppumaan:

Kyseessä siis ei enää myynnissä oleva (muistaakseni...) Avonin Foot Works-sarjan Restorative Milky Foot Soak jalkakylpyaine.
Tästä en osaa mitään sen kummempaa sanoa, kuin että vaahtosi hyvin :D. Minä kun aina käytän lisäksi niitä Lushin kylpyjuttuja, niin vaikea sanoa, mikä aine vaikuttaa ja miten. Jalat tulee kuitenkin puhtaiksi ja pehmeiksi :).

Ja kolmannesta luukusta paljastui tälle päivää herkullinen kello :). Nam!
Tuli kyllä muutenkin eilen herkuteltua siellä kaverin luona! Oli Mudcakea, suklaata, sipsejä, suolapähkinöitä ja karkkia!! Hauska ilta oli ja mukava oli vaihtaa kuulumisia ja pelata myös Aliasta :D. Kiva peli se on, vaikka alkuun aina tuntuu, etten halua alkaa selittään mitään :).

Mutta joo, oli tarkoitus käydä aamulla Zumba-ketkuttelemassa, mutta olin niin väsy, etten vain yksinkertaisesti jaksanut. Nukuinkin sitten vähän pidempään ja kävin taas hemmottelu-suihkussa, kun Mr. Insinööri lähti lennokki-kerhon pikkujouluihin aamusta :).
On se tämä elämä vihdoinkin kivempaa, kun ei tosiaan ole enää se tunteeton ja turtunut Hormoni-hirviö! Ei kyllä pätkääkään kaduta, että pillerit lopetin (katotaan sitten, kun taas punaiset päivät alkaa...) :). Paaaljon parempi olo varsinkin henkisesti.

Tässäpä vielä loppuun Neffin kuvaa iltapäivältä, pitihän sen taas tulla siihen häiriköimään, kun purkkeja kuvasin :D.
Mutta kirjoittelen taas huomenna (tai ehkä illalla, jos ei tekemistä ole :) ).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit