torstai 15. joulukuuta 2011

Pikkujouluja

Eilen oli tosiaan meijän labran pikkujoulut ja olihan kyllä kivaa !!!
Tässä ensin 14. ja 15. luukut, en nimittäin muistanut eilen avata luukkua!

Eilen tuli orava ja tänään tuo onnenkenkä :).
Eilen mulla olikin vähän onnea, sillä puurojuhlassa päivällä voitin yhdellä arvalla (ostin 4 arpaa) tällaiset pienet palkinnot:

Hiirimatto, laskin ja tuollainen avain-systeemi :D.
Olisin halunnut sellaisen yhden karkkipurkin voittaa (se purkki oli ylihieno!), mutta ei käynyt tuuri :p.
Kivoja nuokin ja puuro, glögi ja tortut oli hyviä :).

Illalla oli sitten meijän tiimin nyyttäri-pikkujoulut, mutta en viitsinyt ottaa kameraa mukaan, että olisin tarjottavat kuvannut. Ne olivatkin todella runsaat ja herkulliset: Pizzaa, lihapasteijoita (minä vein), patonkia tuorejuustolla, salaattia 3 erilaista, pähkinöitä, chili-sipsejä, leipäjuustoa lakkahillon kera, jouluista hyydykekakkua ja kääretorttua. Juomina oli limsaa, appelsiinimehua, glögiä ja kahvia sekä jos oli ottanut oman pullon mukaan :).

Tällaisen asun laitoin sinne päälle, kun en muutakaan jaksanut. Ihan huippuhauskaa oli, vaikkei onnistuttu saamaan playstationia videotykkiin, että oltais voitu Singstaria hoilata. Sauna oli lämmin ja tiloissa oli iso poreallas ja mua harmitti sitten, etten kuitenkaan niitä bikinejä ja saunavarusteita ottanut mukaan! Olisi ollut varmasti ihanaa!

Naurettiinkin niin paljon, että mun elämä varmasti pidentyi monella vuodella :D.
Ja muun muassa tämä video katottiin Youtubesta, kun sopi niin hyvin aiheeseen:

Tutkijat varmasti ymmärtävät täysin tämän ironian, mutta ei se kovin piiloon jää muiltakaan :D. Aivan loistava video ja mietittiin, että meijänkin pitäisi tehdä joku vastaavanlainen :D. Tuo pitää kyllä niiiiin hyvin paikkaansa tutkija-maailmassa, ettei tosikaan :). Mitäs te tykkäätte tuosta videosta??? :D

Hauskaa siis oli ja tänään siitä sitten kärsittiin 5.5tunnin yöunien jälkeen... Töissä en saanut mitään järkevää aikaan, mutta eipä siellä mitään kiirettä olekaan, varsinkaan kun Kelalta ei sitä Marraskuun työmarkkinatukea edelleenkään kuulunut... Huomenna soitan ja selvitän, mitä h*lvettiä ne siellä kuppaa sen kanssa... Kiva olisi ne joululahjat saada ostettua.

Niin, tänään sain sen verran persettäni ylös, ulos ja Satsille, että kävin kokeilemassa uuden Sh'Bam-ohjelman :D. Hauskalta vaikutti ja aika paljon samoja askelkuvioita ja samantyyppisiä juttuja siellä oli kuin entisessäkin ohjelmassa, mutta myös uusia juttuja (ja uusi musiikki), joissa askeleet meni täysin sekaisin :p. Ensi viikolle olenkin muun muassa varannut 2 Sh'Bam-tuntia, joten ehkä niiden jälkeen alkaa tuo ohjelma jo luonnistua :).

Mutta nyt lähden sohvalle odottamaan Criminal Mindsia.
Mulla on luonnoksissa yksi postaus muokkausta vaille, joten sen ehkä julkaisen huomenna, ennen kuin suunnataan Mr. Insinöörin siskon luo kaveri-pikkujouluihin illalla :). Katsotaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit