tiistai 20. joulukuuta 2011

Pikainen päivitys

Tänään ollut liikunnan osalta rääkkipäivä ja jalat on sen osalta todella kipeät... Sitten kun töissä vielä pidin labran siivouspäivän (työkaveri oli oman vuoronsa unohtanut, niin tarjouduin tekemään hänen vuoronsa :) ), niin jalkojen päällä tuli oltua enempi kuin mitä koko aikana oon ollut :D.
Piti siis puhdistaa 3 sentrifuugia, 2 PCR-konetta, 2 vesihaudetta, mikro ja 3 ajolaitetta piti myös pestä ja vaihtaa niihin puskurit. Piti yhtä puskuria myös tehdä lisää.
Vesihauteiden pesu oli kyllä raskainta, kun ne oli niin isoja ja painavia.. Hiki vaan valui melkein noronaan selästä :D. Mutta selvisin siitä ja nyt ei tarvi varmaan vähään aikaan itse tuota hommaa tehdä :D.
Oli kuitenkin kivaa, kun väsytti ihan järjettömästi, niin ei tarvinnut pahemmin ajatella mitään.

Mutta tänään sain jotain myös loppumaan!! Nimittäin meikkituotteen \o/.
Kyseessä oli Joe Blascon Dermaceal peiteaineen näyte, jonka olen aikoinaan tilannut Täältä. Otin siis kokeiluun Light-sävyn ja ihan kelpo tuote oli, mutta jotenkin jäi sellainen vaisu fiilis. Odotukset ehkä ollut kaiken hehkutuksen takia varmaan liian korkealla tai sitten en vain yksinkertaisesti osaa käyttää kunnolla... Sama juttu oli meikkivoiteen kanssa, kun sain MN:lta kokeiluun sen omaa meikkivoidetta. En vain saanut sellaista kunnon peittävyyttä, mitä kuvittelin saavani... Samaan lopputulokseen päädyn kuitenkin halvemmillakin tuotteilla.
En tosiaan tiedä, pitäisikö joskus antaa vielä uusi mahdollisuus vai luovuttaa...? Ei kait mun kannata sellaisia juttuja hankkia, joita en osaa käyttää ilman ammattimeikkaajan meikkaamista???

Pahoittelut kuvattomasta postauksesta, en jaksanut sitä tyhjää purkkia alkaa kuvata :D. Ennustelu postauksissa on purkki vilahdellut kuitenkin.
Mutta nyt suuntaan suihkuun ja sitten katsomaan NCIS:ää!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit