keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Vihdoin loppui!

Nimittäin yksi Lushin suihkugeeli :D.

Ostin tämän 100g It's Raining Men suihkugeelin viime ystävänpäivän jälkeen, kun oli silloin vielä myynnissä vain ystävänpäivä-tuotteena (nythän tämä on jäänyt normivalikoimaan).
Kiva oli testata, mutta ei päässyt suosikiksi. Todella makea toffeemaisen hunajainen tuoksu, jossa oli myös jotain pistävämpääkin mukana. Ehdin kyllästyä tähän, vaikka olikin pieni pullo (oli silti vähän liiankin riittoisa!), loput käytin käsisaippuana töissä :). Laimensin siis veteen tätä ja pieneen 30ml pulloon pistin, että saan töissä käyttää. Ajattelin, että kädet ei niin pahasti kuivu, mutta ei auttanut siihen, joten käsirasvaa kuluu edelleen.
Aion myös kaksi muuta pientä Lushin suihkugeeliä (Sonic Death Monkey ja Snow Fairy) käyttää loppuun samalla tavalla, päivämäärät kun alkaa tulla pian vastaan...
Eli mukava näitä on kokeilla, mutta toistamiseen en tätä ainakaan ostaisi :). Onneksi siellä on myynnissä paljon muita suihkugeelejä, joita pääsen joskus testaamaan :).

Tämän postauksen kokeilen laittaa ajastamalla tulemaan, toivottavasti onnistuu!!
Miumoi <3

Edit. Eipä ollut julkaissut ajastimella >:(. Tai en vaan sitten osaa...

2 kommenttia:

  1. Yksi (pirkkaniksi) keino käyttää pois ikävän tuoksuiset shampoot ja suihkugeelit on käyttää niitä wc pytyn pesuun. Mulla on tällä hetkellä Sun Silkin Rita Hazan -shampoo juuri sellaisessa käytössä. Shampoon tuoksu oli liian voimakas ja liian makea. Pytyn pesussa nenään sopimaton tuoksi ei haittaa.

    VastaaPoista
  2. Itsellä huonot suihkugeelit menee hyvin käsien pesussa, Tigin Dumb Blonde shampoota (750ml) oon käyttänyt hiusten lisäksi maton, vessan lavuaarin, pöntön ja lattian pesuun :D. En tosin siksi, että tuoksuisi hirveälle (tuoksu on erinomainen) vaan siksi, että saisin sen pönikän joskus pois käytettyä :D.
    Eli keinoja on löytynyt tosiaan täälläkin :D.

    VastaaPoista

Suositut tekstit