perjantai 23. joulukuuta 2011

Tämän hetken käyttökosmetiikkaa

Tässäpä olisi vaihteeksi kuvia tämän hetken käyttötuotteistani :).

Kasvovoiteet. Tuossa Avonin purkissa on sekä päivä- että yövoide osiot (2 x 40ml) samassa :). Harmi, ettei ole enää myynnissä :/. Oriflamea käytän silloin, kun iho päättää hilseillä irti...

Kasvopesut. Oriflamea käytän aamupesussa ja Lushia silloin tällöin sekä iltaisin että aamuisin. Iltapesussa on ensimmäisenä osana Lancomen puhdistus, jolla putsaan enimmät meikit ja toisena osana vuorotellen Biothermin ja Avonin tujummat putsarit, joista kirjoittelinkin aiemmin juttua.

Tämä meni jalkarasvaksi tuoksunsa takia...

...ja tätä olen käyttänyt olohuoneessa käsivoiteena. Tässäkin vaan meinaa alkaa tuoksu pikku hiljaa tökkiä, hivenen liiankin makea :D.

Silmämeikkini, jotka ovat olleet käytössä Joulukuun alusta. Lisäksi käyttöön tuli uusin Avonin luomiväri-nelikko, josta en ole lähikuvaa vielä ehtinyt ottaa :).

Huulipunat, jotka on käytössä työpöydällä... Täytyy vähän yrittää saada käytettyä näitäkin...

...ja huulipunat, joista vasemman puolimmainen on meikkipussissa mukana ja oikeanpuolimmainen kämpillä vessassa (kumpikin Avonin)...

...Ja nämä ovat juhla- ja baarikäyttöön tulevat punat ja kiilto+hajuvesi :). Näitä ei varmaan kovin usein tule käytettyä, jos nykyinen baarissa käymis-vauhti jatkuu ;D.
Näistä reunimmaiset Avonin ja keskimmäinen Oriflamen.


Saa nähdä, kuinka monta kuukautta nämä pysyvät käytössä ennen kuin kyllästyn :p.
Mutta tällaista höpöttelyä tällä kertaa!

Kamppeeni olen pakannut katteja lukuun ottamatta ja nyt täytyy odottaa Mr. Insinööriä töistä :). Sitten päästään toivottavasti turvallisesti etenemään kotikotiini, äitini luo :). Sieltä tulee sitten kirjoiteltua seuraava postaus!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Mullon semmosia Avonin kaksosasia putiloita myös! :)

    VastaaPoista
  2. Nuo on tosi käteviä esim. matkalla!
    Tuosta mulla on vielä pieni 2x10ml kokeiluversio ja se vihreä sekaiholle tarkoitettu versio täyskokoisena ja kokeiluversiona matkoja varten, samoin tuon oranssin sarjan puhdistus löytyy :).

    VastaaPoista

Suositut tekstit