lauantai 17. joulukuuta 2011

Viimeiset tämän vuoden pikkujoulut ohi :)

Ja tulihan se parempi fiiliskin sitten loppupeleissä :). Hauska ilta oli ja jälleen sai myös nauraa paljon :D. Kiitokset vain MN:lle + miehelleen ja muille vieraille :).

Tässä yleiskuva nyyttäri-herkuista :). Kuvat otettu kännykällä, joten laatu ei ole hyvä :D.
Tarjolla oli juustoja suolakeksien kera, suklaata, punssisuklaata, mokkapaloja, pipareita, karjalanpiirakoita munavoilla, kurkkutikkuja dipillä, katkaraputorttuja ja tuollaisia "kinkku"pipareita. Sitten olkkarissa oli sipsejä ja dippiä ja juustonaksuja. Ähky tuli jälleen...

Tervetulijaismaljat kohotettiin tällä todella hyvällä kuohuviinillä! Piti ottaa valokuva, että muistaa tämän nimen jos sattuisi Alkosta vielä löytymään.
Itse olen makeiden juomien ystävä, enkä kovin monista valkoviineistä tai kuohuviineistä tykkää (punkkua en pysty juomaan ollenkaan migreenin takia), mutta tämä oli todella hyvää (melkein kuin olisi jotain limsaa juonut ;D ). Sitten tarjolla oli myös valkoviiniä, joka myös oli yllättävän hyvää, olikohan nimeltään joku Fiesta de Sol tai jotain vastaavaa. Harmi, ettei siitä muistanut ottaa kuvaa...

Ja "baarimestari" pääsi jälleen vauhtiin ja tuloksena oli Hotshotteja: Galliano Vanillaa, kahvia ja kermavaahtoa ja sitten ykkösellä alas :D. Hyvää oli, kiitokset tästäkin!
Onneksi ei krapulaa tullut, vaikka sitä pelkäsin. Nykyisin kun ei tarvi juoda yhtä juomaa enempää ja krapula on varma seuraavana päivänä... Vanhuus ei tule yksin :p.

Kaiken kaikkiaan kivat pikkujoulut takana tälle vuodelle, hyvä että tuli kaikissa käytyä :).
Mutta mutta, kirjoittelen taas huomenna. Postauksia pitäisi tehdä vaikka kuinka, mutta parempi jakaa jokaiselle päivälle jotain :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit