perjantai 9. joulukuuta 2011

Jälleen plussaa, mutta myös 1 loppunut

Mua alkaa ärsyttää, kun en mitään järkeviä otsikoita näihin postauksiin keksi :D. Nooh, jospa nämä kelpaisi :).
Tänään sitten paljastui kalenterista:

Pieni veturi, mums mums :p.
Mutta mennäänpä nyt ensin niihin plussa-juttuihin...

Keskiviikkona kaveri kävi jälleen tuomassa mulle Oriflamen tavarat ja mä annoin vastaavasti hänelle tilaamansa Avonin tuotteen :).
Ja noh, näitä en voi millään puolustaa... Ripsari oli Ale-lehdessä alennuksessä 5,90e, mutta se alkuperäinen oli loppunut, joten tilalle laittoivat vastaavan, jota mulla oli jo ennestään tuubi odottamassa... Täytyy toivoa, että on hyvä :).
Sitten halusin kokeilla tuota Divine Sensual roll-on EdT:tä, kun tuli vähäksi aikaa myyntiin, 10ml purtilo kyseessä. Ei ollut lähellekään niin makea tuoksu kuin mitä toivoin, mutta kyllä tämä tulee käytettyä :).
Ja niin, Tender Care:hän kuuluu mun HG-listalle ja pitihän se sitten saada vielä suklaankin tuoksuisena :D.
Mutta nyt yritän jotain "tarpeellista" tilata tuosta seuraavasta kuvastosta :p.

Sitten siihen loppuneeseen eli Oriflamen Beauty-sarjan Waterproof Make-up Remover silmämeikinpoistoaineeseen! Tämäkin on HG-listallani, mutta aloin miettiä sitä sitten tarkemmin... Tämä nimittäin kuitenkin jätti ripsien tyveen sisärajauksesta pienen pienet jämät.
Parempi puhdistaja tämä kuitenkin on kuin esim. Avonin silmämeikin puhdistusemulsio (valkoisessa pullossa), sillä sitä ei voi käyttää jos on vahvan meikin tehnyt. Hellävarainen kyllä on, mutta joutuu monta lappua käyttämään sen kanssa että saa puhtaaksi...

Tätä mulla on vielä 3 pulloa muistaakseni jemmassa, kun tämä tosiaan uudistui jokin aika sitten. Täytyy tässä miettiä, otanko uuden pullon tätä käyttöön vai käytänkö Hulluilta päiviltä ostamaani Lumenen vastaavaa putsaria :).
En tiedä, aionko kokeilla sitä uudistunutta versiota tästä.. Ehkä jos tosi hyvään alennukseen tulee, muuten taidan kokeilla kaupasta halvempia :). Outoa vaihtaa, sillä olen käyttänyt tätä varmaan jo 6 vuotta (välillä pullo ehtinyt muuttua) :D.
Eli hyvä tuote on, mutta olisikohan ehkä joku muu vielä hitusen parempi ;). L'orealin vastaavaa olen jo kokeillut ja se on ainakin hyvä kilpailija tälle.
Toisaalta kiirettä ei vielä ole löytää tälle korvaajaa, kun jemmat riittävät joksikin aikaa :).

Juups, mutta katsotaan mitä huomenna jaksan kirjoitella :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Yksi loistava silmämeikinpoistoaine on Orionin Aqualan L -perusvoide. Apteekista löytyy. sillä mä toisinaan putsaan koko naamani. Sen voi huuhdella pois tai vain lapuilla pyyhkiä koko naaman ja sillä hyvä. Ripsien tyven otan puhtaaksi vielä voiteessa pyöräytetyllä pumpulipuikolla. Lähtee raskaskin meikki ja iho saa samalla perusrasvauksen.

    Sitä on myynnissä myös pienessä 30g tuubissa (3-4€) josta voi aluksi kokeilla miltä se tuntuu.

    VastaaPoista
  2. Kiitti vinkistä :) !!
    Täytyy laittaa tuo korvan taakse. Varmaan vielä tehokkaamman putsauksen saa ehkä rasvaisemmalla voiteella... Meiltä löytyisikin pieni tuubi Hydran-voidetta, voisi melkein sitä testata myös silmämeikin poistoon :D.

    VastaaPoista

Suositut tekstit