perjantai 30. joulukuuta 2011

Hyvä perjantai !!

Nimittäin ensinnäkin tänään alkaa The Voice of Finland !
Oon odottanut sitä jo siitä lähtien, kun ensimmäiset mainokset laulajista tuli tv:ssä :D. Ihan huikeita ääniä on luvassa, jos yhtään on mainoksiin uskomista... Ei tarvi hävetä ihmisten puolesta niin kuin vaikka Idolsissa :p.
Onko joku muukin odottanut tätä ohjelmaa??

Ja sitten se toinen hyvä asia:
Eli eilen loppui tämä Avonin Naturals-sarjan tosi vanha Nourishing Banana & Coconut Milk Body Lotion.
Niiiiiiin ihanan tuoksuinen tämä oli, että sen takia tätä voisin ostaa uudelleen, jos vain myynnissä olisi...
Mutta kosteutusteho ei ollut tällä hyvä, ainakaan näin talviaikaan. Imeytyi nimittäin todella nopeasti ihoon ja parin minuutin päästä tuntui, ettei olisi koskaan mitään laittanutkaan :/. Mutta ehkä kesällä nämä Lotionit ovat varmaan parempia, mutta en usko, että silloinkaan riittää tehot kaikista kuivaihoisimmille ihmisille.
Se hyvä puoli tässä kyllä myös on, että kuluvat nopeampaa, kun joutuu läträämään enemmän ;D.

Seuraavaksi lähtee käyttöön Oriflamen Milk & Honey Gold-sarjan voide. En muistanut ottaa tähän siitä nyt kuvaa, mutta "Holy Grail-tuotteet"-tunnisteen alta taitaa kuvaa löytyä, sitä voidetta kun omistan muistaakseni 3 purkkia :p.
Tämä taitaa ehkä olla viimeinen miinus sitten tälle kuulle ja vuodelle :).

Mutta joo, tänään töissä labrahommat meni lähes sekoiluksi ja jouduin 2 kertaan tekemään PCR-reaktiot, kun pipetoin näytteet väärin pleitille. Huomasin yhdessä vaiheessa, että pleitillä oli jäljellä enää 2 paikkaa näytteille ja näyteputkia oli jäljellä 3kpl :D. Ei muuta kuin pleitit roskiin ja uudet reaktiot tekemään. Onneksi ei ollut kuin vain 28 näytteen satsi kyseessä!
Sitten toinen moka meinasi tapahtua, kun tein tarkistusta varten geelille "ajonäytteet" (väriä ja PCR-tuotetta), niin meinasin vääriin paikkoihin pipetoida pleitille näytteet...
Loppu hyvin, kaikki hyvin! Onnistuin pipetoimaan sentään geelille näytteet oikeassa järjestyksessä ja PCR:tkin onnistuivat lähes kaikki hienosti, muutamaa näytettä lukuun ottamatta :).

Tällaista siis tähän päivään. Kuntoilua ei ole tänään, sillä Satsilta soitettiin, että Pumppi on peruttu ohjaajan sairastuttua. Rentoillaan nyt sitten :). Mutta nyt syömään!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit