tiistai 6. joulukuuta 2011

Jumalten salaisuudet loppuivat

Ensiksikin Hyvää Itsenäisyyspäivää !!
Nyt paljastui sitten joulukalenterin luukusta:

Tonttu :). Ja en voi vaan lopettaa kehumista, tämä suklaa+täyte on vain jotain taivaallista <3. Melkein tekisi mieli avata kaikki luukut ja syödä kaikki kerralla :D.

Mutta joo, jälleen jotain pientä loppunut tänään.
Nimittäin tämä pieni 50ml Venus Secrets Olive & Calendula Body Lotion, jonka siis käytin jalkavoiteena, kun pelkäsin tämän tuoksuvan liikaa oliiville.
Pelko olikin täysin turha, tämä ei omaan nenääni tuoksunut juuri ollenkaan! Kosteutti myös ihan kohtuudella jalkapohjatkin, vaikka kevyttä emulsiota olikin :).
En oikeastaan muuta osaa sanoa tästä, kiva oli kokeilla! Tämän ja samankokoisen suihkugeelin sain tosiaan Mr. Insinöörin siskolta Kreikan tuliaisina eli ainakin Kreikassa on saatavilla tätä :D.

Ja jälleen jalkavoidekäyttöön lähtee muuta kuin "oikea" jalkavoide, eli tämä Avonin Naturals-sarjan Mansikka-guava käsivoide.
Tässä on vain tuoksu niin järkyttävän pistävä (miksi niiden on pitänyt tuo guava pistää näihin?!?), etten kykene käsissänikään tätä käyttämään :(. Jospa jalkavoiteena menee...

Eli tällaista taas. Eilen oli kivaa Satsin pikkujouluissa! Oli Tiernapojat, taikuria, tanssiesitystä (uudesta Sh'Bam-ohjelmasta yksi biisi!!) ja hulavanteella esiintyi myös eräs :D. Ja tulihan tuota pari biisiä itsekin tanssahdettua lattialla, vaikka pohkeet ja reidet on vielä sunnuntaisesta Pumpista jumissa. Juodakaan en uskaltanut, kun päätä jomotti valmiiksi jo vähän ikävästi..
Oli kuitenkin glögi-tarjoilu ja ruokana oli metsäsienisalaattia, patonkia, rosollia, katkarapuja, normisalaattia (kurkku+tomaatti+jäävuorisalaatti) ja sitten oliivi-fetajuusto-jokin muu juusto-sekoitusta.
Vatsa tuli täyteen ja ennestäänkin kiristävä toppi kiristyi vielä enemmän vatsamakkaroihin :p. Uusia juhlatoppeja pitäisi kenties ostaa...

Mutta nyt täytyy lähtä, ajateltiin käydä kävelylenkillä, kun on muutenkin niin ihanan talvisen näköistä!! Eilen satoi ihan kunnolla lunta vihdoin ja viimein <3.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit