torstai 12. tammikuuta 2012

Nyt niitä loppuvia alkaa hiljalleen tulla

Anteeksi tosiaan tämä hiljaisuus täällä blogin puolella! Tai noh, itestä tuntuu, että haluaisin joka päivä kirjoittaa, mutta kun nyt ei ole oikein ollut kirjoiteltavaa ja toiseksi ei vaan ole tunnit riittäneet vuorokaudessa!
Töissä itselläni melkoisia informaatio-ähkyjä ollut ja sen jälkeen (jos olen jumpissakin iltaisin käynyt) olen ollut täysin poikki!
Mutta tänään loppui taas jotain tuossa suihkussa käydessä ja huomasin, että 3 tuotetta on ihan parin päivän sisään myös lopuillaan :). Eli juttua kyllä taas tulee niiden osalta, jos ei muuta :).

Tämä Lancômen Galatéis Douceur Gentle Softening Cleansing Fluid kasvopesun ostin muistaakseni vuosi sitten keväällä Stokkan Hulluilta Päiviltä. Halusin tuota kokeilla, jos saisi meikit poistettua paremmin :).
Pääasiassa positiivinen fiilis tästä jäi, vaikkei tämä silmämeikkejä yksinään poistanut niin hyvin, kuin salaa toivoin :p.

Käytin tätä iltaisin puhdistamisen ensimmäisessä vaiheessa, sillä tämä oli sellaista maitomaista emulsiota. Jätti iholle sellaisen kalvon, mutta tässäkään se ei pahalta tuntunut. Toisena vaiheena käytin sitten tujumpia putsareita ja silmämeikin rippeet puhdistin siihen tarkoitetulla aineella :).
Iho itsessään tuli kyllä puhtaaksi, kasvovesi-pumpuliin ei enää pahemmin meikin rippeitä jäänyt tämän kaksivaiheisen puhdistuksen jälkeen. Siihen nähden voisin kyllä kuvitella ostavani tätä lisääkin, Hulluilta Päiviltä jälleen, sillä normaali hintaa en halua tästä kuitenkaan maksaa!
Seuraavana aion ostaa kokeiluun samaan käyttöön Lushilta Ultrablandin :).

Mutta nyt siirryn jälleen tv:n ääreen, Poliisit (loput siitä) ja Criminal Minds olisi luvassa :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Päivität kun ehdit :) Useammin sie kirjoitat mitä mie viime syksyn aikana. Paitsi nyt mulla on tahti taas nopeutunut. Seuraavaa taukoa odotellessa ;) Aina ei vaan ehdi tai jaksa päivittää ja sitä ei tarvitse anteeksi pyydellä :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, niinhän se menee :). Tämä on kuitenkin niin mukavaa, että harmittaa ihan kun ei ole vain ehtinyt kirjoitella.
   Mutta nyt taas on muutamaksi päiväksi ainakin aiheita joista kirjottaa :p.

   Poista

Suositut tekstit