lauantai 7. tammikuuta 2012

Uusi vuosi, paremmat ennustajan kyvyt??

Joo, taas se olisi aika kokeilla onnistuisinko lopettamaan tässä kuussa seuraavanlaisia tuotteita... En kyllä ole enää pitkään aikaan luottanut omiin kykyihini, mutta ei kait tämä pahaakaan tee veikkailla, kuinka monta tuotetta voisi teoriassa loppua kuukaudessa...Vai?? Onko teistä harvoista säännöllisistä lukijoista nämä aivan turhia postauksia??
Noh, nyt ainakin vielä tulee tällainen postaus :).

Hiustuotteita.
Tuo naamiohan onkin jo loppunut :p. Mutta edelleen varsinkin tuo oikeanpuolimmainen hiuksiin jätettävä hoitis on  sellainen "tämä ei vaan koskaan lopu!"-tuote... Pohja kyllä jo näkyy, vaan on niin riittoisaa tavaraa, että saapa nähdä.
Klippoteket ja sen vieressä oleva hoitosuihke kyllä tulevat loppumaan. Shampoo on myös siinä rajoilla, kiivin kuvan kohdille taitaa olla jäljellä...

Naamajutut.
2 vasemman puoleista naamapesua loppuvat varmasti, muut ovatkin sitten siinä rajoilla. Päätin kylläkin, että tuon Clearskinin heitän tässä kuussa mäkeen, jos ei ehdi loppua sitä ennen...
Buchesta on vielä puolet pakkasessa, nyt käytössä oleva satsi varmasti loppuu. Saa nähdä, loppuuko myös toinen puolisko. Naamiossa on ehkä 2 kertaan vielä (aina oon näin kuvitellut, vaan sitä riittää ja riittää...).
Minimeikkivoiteen saan käytettyä, jos tuo Clearskin suostuu loppumaan pian... Kasvovedet ovat jälleen siinä rajoilla.

Näistä 99% varmoja loppujia ovat kylpysula, mansikka-käsivoide, Dermosil-saippua ja vartalosuihke. Muut menevät varmaan jälleen siihen rajoille. Dödönä tällä hetkellä karvankasvua hillitsevä dödö, niin tuota Célébre-dödöä ei ole paljoa tullut käytettyä. Hajuvesikin on vessatuoksuna, vaan kun ei ole tarvinnut olla päiviä vessaa tuoksuttelemassa, niin hitaasti sekin kulunut :p.

Hyvin siis menisi miinuksille tämä kuukausi, jos kaikki nämä saisin käytettyä pois! Pari juttua jälleen unohtui kuvista pois, joista olen suht varma, että voisivat loppua, mutta katsotaan! Tulevia tuotteita ei ole kovin isoa määrää tulossa, omien laskujeni mukaan. 4kpl Oriflamelta ja 3kpl Avonilta ja nyt mitä oli ne 5 tuotetta ale-myynneistä.

Täytyy myöntää, että melkoinen muutos tässä itsessäni on viimeisen vuoden aikana tapahtunut ja olen tämän suhteen aika ylpeä itsestäni :). Toki vielä ei kannata nuolaista, voihan olla että villiinnyn täysin, kun saan rahaa käyttööni sitten yli 2 kertaa enempi toukokuusta eteenpäin kuin mitä tällä hetkellä saan :D. Mutta kun nuita ale-myyntejäkin mietin, niin ihan helposti olisin ennen saattanut ostaa vaikka ja mitä "tarpeellista", mutta nyt nekin mitä ostin, niin tulee ihan varmasti pian käyttöön.
Kyllähän vieläkin joissakin asioissa menee överiksi, esim. niitä käsivoiteita kertyi taas iso määrä, mutta oon myös huomannut, että niitä on alkanut kulua viime aikoina huomattavasti enempi mitä ennen.
Tuossa eilen mietiskelin, että pitäisi melkein uudet varasto-kuvat ottaa, niin näkisi onko yhtään tilanne muuttunut parempaan :D. Ehkä pitää ottaa ne sitten heinä-elokuussa, kun tämä blogi on vuoden ollut pystyssä! Mutta niin kuin vuoden yhteenvedosta huomasitte, niin määrä on kyllä vähentynyt :p.

Ja taas tämä teksti lähti rönsyilemään! Mun pitäisi opetella tiivistämään asioita, en tiedä kuinka moni edes jaksaa näin pitkiä tekstejä lukea... Mutta toisaalta, tällainen höpsö mä vaan olen :p.
Katsotaanpa taas, jos jatkan huomenna :D.
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Minä ainakin jaksan lukea! :) ja on tää musta ihan hauskoja miettiä mitä voi loppua, itsekin välillä sellaista harrastan mutta en sitten jaksa blogin puolella :D Ja tee ihmeessä ennen ja jälkeen kuvilla postaus varastoista, ois tosi mielenkiintosta :) mulla on lähteny vähän hitaasti tää vähentämisprojekti liikkeelle mutta uskoa antaa ny onnistunut ostolakko ;D

  VastaaPoista
 2. Täytyy tehdä tuo varasto-postaus sitten keväämmällä, kun valoa on enemmän. Helpompi ottaa sitten kuvia :).
  Tsemppiä, pääasia että ostolakko on pitänyt, niin ei ainakaan varastot pääse lisääntymään :).
  Niitä vain pakostakin tulee sellaisia kuukausia, ettei vain meinaa purkkeja loppua, jos on paljon uusia ottanut käyttöön :).

  VastaaPoista
 3. Kyllä mun ainakin tuli luettua koko teksti suurella mielenkiinnolla. Joten ei kannata alkaa tekstejä editoimaan. :)

  Tuotteen loppumiseen (jos ei ole lajinsa viimeinen kappale HG listan tuotetta) sisältyy jotain valtavan riemullista. Tuntee saavuttaneensa jotain... ei nyt ehkä kovin merkittävää, mutta kuitenkin. Ja sen jälkeen uuden käyttöönotto on pieni juhla.

  Taidan sen verran avautua, että yksi syy tän blogin koukutukseen on, että olen itse ollut samanlaisessa tilanteessa. Kaikkee oli paljon joka hyllyssä ja laatikossa, eikä mitään käytetty loppuun, vaan ne vanheni purkkeihinsa. Olin mainosten uhri, jonka piti hankkia uusimmat finnivoiteet ja muut litkut, jotka lupaa kymmenen kaunista.

  Jonkun muuttoni yhteydessä päätin, että en osta kylppäriin kuin yhden shampoon, hoitoaineen, suihkugeelin ja palasaippuan. En ostaisi uutta ennen kuin edellinen on selkeästi loppumassa. Kieltäydyin hankkimasta sinne kärryä tai lisähyllyä, jotta ei olisi tilaa, jota täyttää purnukoilla.

  Näin on omalta osalta edelleen, mutta lisähylly on sittemmin täytynyt nykyiseen asuntoon hankkia,jotta miehen pesuaineet mahtuu hyllyyn eikä makaa patterin päällä.

  Pesuaineista tämä suhtautumistapa on sitten h i l j a l l e e n, vuosien mittaan siirtynyt koskemaan myös voiteita ja meikkejä. Ihan yhtä säntillinen en niiden kanssa ole, mutta niidenkin määrä on huomattavasti vähentynyt 15 vuoden takaiseen tilanteeseen verrattuna.

  Yhdessä asiassa olen alusta lähtien antanut itselleni myönnytyksen. Hammastahnat. Hampaidenpesu on mulle edelleen pikkulapsen tavoin ikävä iltarutiini, jota olen yrittänyt piristää sallimalla itselleni laajan valikoiman tahnoja. Tavallisimmin niitä on 3-6 erilaista, joista sitten valitsen kulloiseenkin mielentilaan sopivan.


  ...niin että aina välillä sun blogia seuratessa on olo kuin itseään katselisi :)

  VastaaPoista
 4. Tulipa kiva mieli kommentistasi Unikas, kaunis kiitos tästä ^_^.
  Mun täytyy ihan oma postaus kirjoittaa, mitä ajatuksia tämä sun kommenttisi herätti minussa :).

  VastaaPoista

Suositut tekstit