sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Hunajaa jälleen käytetty

Jälleen jokin pitempiaikaisessa käytössä ollut loppui :).

Ja jälleen tuote on sellainen, jota ei ole ollut aikoihin enää myynnissä :D. Eli tämä Oriflamen Milk & Honey 2-in-1 Nourishing Face Cleanser. Tämänkin ostin viime talvena niiltä "viimeinen mahdollisuus"-alennussivuilta.
Lyhyesti sanottuna, yllättäen tykkäsin tästä! Olen aina vähän varautunut näiden kuivan ihon tuotteiden kanssa, kun niillä on tapana jättää "kalvo" iholleni ja siitä en pidä yhtään. Tämän ostin ihan talvea varten, kun sekaihoni meinaa kuivua melkoisesti. Tämäkin kyllä jätti sellaisen pehmeän kalvon tunteen iholle, mutta se ei ollut niin paha, että olisi häirinnyt. Tässä se tunne oli hyvä :). Käytin tätä aamupesussa, joten meikinpoistosta ei ole tämän kanssa kokemusta.
Positiivinen mieli jäi tästä ja kiva tuoksu oli myös!

Nyt sitten lähtee tehokäyttöön aamuja varten tämä Avonin Planet Spa White Tea Facial Cleanser. Tämä saattaa hyvinkin loppua helmikuun puolella, koska jäljellä on enää tässä vaiheessa tavaraa tuohon L-kirjaimeen asti. Tai mistä sitä tietää, vaikka ehtisi loppua seuraavan 3 viikon aikana ;D.

Ja tästä mun ale-ostoksesta on pakko sanoa nyt heti pari sanaa, kun tätä on ilmeisesti vielä kaupoissa myynnissä ;D.
Itsehän kiinnostuin tästä tuotteesta, yllätys yllätys, Ostolakossa-blogin Virven hehkuttamisen jälkeen (vaikka tuosta onkin jo melkein vuosi). Ja päätin että kunhan saan nuita kasvopesuvarastoja vähemmäksi, niin sitten ostan tämän :).
Noh, onhan nuita varastoja vielä vähän jäljellä, mutta kun alennuksessa oli, niin pitihän tämä ostaa kokeiluun!
Ja voin sanoa 2 kokeilukerran jälkeen, että myös tämä normaali/sekaihon versio on aivan I-H-A-N-A <3. Tämä tosin jättää ihan hitusen kiristävän tunteen iholle, mutta iho on kuitenkin tämän pesun jälkeen silkin sileä ja ihanan pehmeä. Ja tuo "sieni" ei todellakaan raavi, vaan niin kuin Virvekin sanoi, lähinnä hieroo :).
Aamupesuja varten voisin kyllä jossain vaiheessa kotiuttaa talviajaksi myös sen kuivan ihon version...

Tällaista tänään. Alan katsoa pari jaksoa Vampyyripäiväkirjoja ennen kuin pitää bussiin kiirehtiä ja lähtä Interval-spinningkiin! Kääk!
Ja lähes vatsa kuralla jännityksestä odotan huomista, miten selviän, kun siihen mun projektiin tulee syventävien opintojen tekijä, joka opiskelee lääkiksessä ja mun pitäisi todennäköisesti opettaa/ohjastaa sitä alkuun tuolla labrassa... Mie oon niin huono selittämään asioita, että saapa nähdä tajuaako hän mun epäselvistä sönkötyksistä mitään... Tämän takia en ole koskaan halunnut opettajaksi !! Hyvä kun itse tajuaa mistään mitään asioista, niin sitten pitäisi alkaa toiselle selittää niitä :D. Noh, jos ei huomenna mitään kirjoituksia näy minulta, niin sitten olen kuollut häpeään!
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. no,kuolitko häpeään?;) itellekin on aina tuntunut vaikealta muiden opettaminen mutta siihenkin kyllä oppii.:)
  oon myös ajatellut kokeilla tuota lorealin puhdistusainetta kunhan saan nykyisiä tuotteita vähemmäksi.:)
  muuten,yver rocherilla on keskustan liikkeessä nyt -50% päivät,saapa nähdä tuleeko tänään käytyä kun on muuten asioimista kaupungilla.
  koitetaan taas sopia tapaaminen,viimeistään ensi viikollahan me nähdään kun haen avonit.mulla on nyt vuorot tuonne 5.2.asti (menee taas varmaan viime tippaan että saan sen jälkeiset kolmen viikon vuorot tietää),pystyy kolmisen viikkoa elämään tarkemmin suunnittelemaan.:/
  selvisin muuten eilisestä hiihtolenkistä ehjänä,jopa ilman kaatumisia.ja yllätyin miten pitkän lenkin jaksoinkaan lykkiä.ehkäpä kunto ei olekaan niin huono kuin kuvittelin.;)
  mutta pitemmittä höpinöittä,ollaan yhteyksissä!
  -R

  VastaaPoista
 2. Hahah :D. Hengissä ollaan ihme kyllä :D. Oli vaan niin kiire päivä eilen ja tulee olemaan tänäänkin, että huomenna tai ehkä tänään tulee taas tarkempaa postausta, pitää katsoa kuin myöhään menee tänään ruuanlaiton kanssa, kun Satsilta kotiudun :).

  Kävitko Yves Rocherilla?? Oliko mitä tarjouksessa? Parempi ehkä jos itse en eksy sinne :D. Tosin ei taida ehtiäkään kaupungille tällä viikolla :p.

  Ja minähän oon vapaa aina arkisin puoli 4 jälkeen, kunhan päivää ennen ilmoittaa niin ehdin jumpat perua tarvittaessa :).
  Mutta ensi viikolla nähdään ainakin pikaisesti sitten Avoneiden merkeissä ^_^.
  Ja onnea hiihtolenkin onnistumisesta!! Ei sulla huono kunto voi olla työstäsi johtuen :D.
  Ollaanpas ensi viikolla viimeistään yhteyksissä <3.

  VastaaPoista
 3. en sitten käynytkään siellä rocherilla,miehen kanssa kun liikkeellä on niin siinä ei paljoa kauppoja kierrellä (käytiin vain pikaisesti rintamäellä ja suomalaisessa (josta ei kyllä löytynyt mitään ja jossa ehdin jopa kadottaa janin (oli jäänyt korttihyllylle pyörimään eikä mulle voinut mitään sanoa,luulin hetken että on jättänyt mut yksinään kauppaan pyörimään,argghh!!)) mutta nähdään ensi viikolla viimeistään,aattelin keskiviikkona tulla hakemaan avonit (olisin aapistiellä puoli kolmen aikoihin).

  VastaaPoista
 4. Jeeps, pitää sitten tekstailla lähempänä, kun tiiän mitä labrahommia teen ensi viikolla :)

  VastaaPoista

Suositut tekstit