sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Mansikkaisia jalkajuttuja

No niin, nyt taas jatkuu loppuneiden listaus. Purkkeja ja tököttejä on vähentynyt tosiaan lähes päivittäin ja tänään taitaa taas pari tuotetta loppua...
Mua alkaa taas jollain tavalla hirvittämään tämä tahti, kun tietää, että ensi kuu on sitten todella hiljainen loppumisten osalta :D.
Tuli myös mieleen, että onneksi mulla on nuita varastoja, sillä tässä taas nähdään, että kaikki jutut loppuu yhdellä kertaa ja saisin muuten olla päivittäin jotain ostamassa lisää ;D.

Mutta tosiaan, tämä Avonin Naturals-sarjan Moisturising Strawberry & Guava Hand Cream loppui muistaakseni jo viime viikolla.
Olenkin jo aiemmin tästä vähän selittänyt, mutta selitetään uudelleen. Eli aluksi käytin tätä käsivoiteena, mutta tuoksu tässä oli tuon guavan takia ihan järkyttävä :(. Tämä muuten kyllä kosteutti ja oli tosi kiva käsivoide, vaan se tuoksu.... YÖK!!
Eli parin kerran jälkeen tämä lähti sitten jalkavoiteeksi ja siinäkin toimi mielestäni hyvin. Tokihan tämä kevyempää oli jalkapohjien iholle :). Mutta tuoksu ei enää häirinnyt :p.
Tuomio siis on, että voisin ostaa tätä lisää, jos tämä olisi pelkkää mansikkaa. Tuoksun hirveyden takia tämä kuitenkin jää uudelleen ostamatta...

Nyt onkin lähtenyt käyttöön sitten piiiiitkästä aikaa ihan jaloille tarkoitettu voide tai oikeastaan geeli Oriflamelta. Tämä oli joskus vuosi pari sitten kesällä myynnissä, tosin välillä on ollut kuvastoissa myynnissä alessa "viimeinen mahdollisuus"-sivuilla :). Käytössä on myös samanlainen jalkojen kuorinta ja näistäkin löytyisi jo jotain mielipidettä kummastakin ;D.

Nyt voisin alkaa seuraavia postauksia suunnittelemaan (en sitten eilen ehtinyt niitä kirjoitella, kun halusin lukea blogeja) ennen kuin Mr. Insinööri tulee takaisin <3. Sitten varmaan käydään kävelyllä ja samalla äänestämässä. Ei tosin ole hajuakaan ketä äänestän, kun en ehtinyt yhtään vaalitenttiä seurata...
Mutta katsellaan !!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit