keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Sokerinen vanilja suihkittu loppuun

Jälleen olisi yksi ihanuus-tuote loppunut, jota ei enää saa ostettua...

Kyseessä siis tämä Avonin Naturals-sarjan ihana Sugar Plum & Vanilla Body Spray. Mikä suuri ilo olikaan loppuvuodesta, kun tämä tuli myyntiin ja mikä murskaava pettymys, kun parin jakson jälkeen tämä sarja olikin viimeistä kertaa myynnissä :(.
Tällä hetkellä Avonilla ei ole Naturals-sarjassa oikeastaan mitään muuta sellaista, itselleni huumaavan ihanalta tuoksuvaa yhdistelmää kuin Granaattiomena-Mango ja tämä Sokeriluumu-Vanilja olisi ollut ihana lisä, vaan kun ei niin ei...

Eli rakastuin täysin tämän tuoksuun ja onneksi vielä ehdin viimeisestä jaksosta ostaa yhden setin, jossa oli suihkugeeli, vartaloemulsio ja suihke.
Täytyy toivoa, että tulisi oikeasti pidemmäksi aikaa jokin uusi, makea tuoksuyhdistelmä tässä tämän vuoden aikana... Vaikka suihkugeelejä/vartalorasvoja nyt en pahemmin tarvitsekaan ;D. Nämä vartalosuihkeet ovat kuitenkin käteviä!
Kyllähän näissä suihkeissa hetken se alkoholi tuoksahtaa, mutta mielestäni haihtuu nopeasti pois :).

Nyt otinkin sitten kokeiluun vessan kaapin hyllyllä tovin odottaneen Sitruuna-Basilika-suihkeen, jonka piti mennä vessatuoksuksi, mutta kun siinä tehtävässä toimiva hajuvesi ei vieläkään ole loppunut :).
Tuo suihke olikin sitten positiivinen yllätys tuoksun suhteen eli taitaa jäädä vakikäyttöön ihan vartalosuihkeena :).

Tänään oli "lepopäivä" liikunnan osalta, mutta kävin hieronnassa. Aijai, suurimmaksi osaksi ihanat 1½ tuntia ja meinasin yhdessä vaiheessa nukahtaakin, kun selkää hierottiin :D. Sieltä kun ei pahempia jumeja löytynyt, niin sai ottaa rennosti. Niska-hartiaseutu oli totutusti jumissa, muttei niin pahasti mitä joskus on ollut. Mutta sitä vastoin vasen käsi ja varsinkin ojentaja oli niin tukossa, että itku meinasi päästä sitä hierottaessa... Vaan alkoipa veri kiertää täysin eri tavalla sen jälkeen :D. Kannatti siis kärsiä!
Mutta nyt taas sohva kutsuu :).
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Voi mulla kans sugarplum- setti ja oon aivan rakastunut tuoksuun... tietystikään sitä ei sitten enää saa :(
    Jonkin aikaa oon lukenut sun blogia ja nyt kommentoin :) (mielenkiinnolla odotan tilannepäivitystä ;))
    -sonja

    VastaaPoista
  2. Kiitokset, kun nyt kommentoit :).Toivottavasti kommentoit vastakin :). Mukava saada kommentteja ja myös kokemuksia ja mielipiteitä asioista!

    Tuo on tosiaan niiiiin väärin, että heti kun löytää jonkin ihanan tuoksuisen/tehokkaan/toimivan tuotteen, niin ihan varmasti se sitten pian lopetetaan :/. Itse tosin olen sen voimalla "sietänyt" tätä, että kyllä myyntiin tulee jotain yhtä kivaa ja onneksi nuita varastoja on vielä "jonkin verran" jäljellä ja sieltä löytyy kivoja tuotteita :D.

    VastaaPoista
  3. Heh, mulla on se sitruuna-basilika juurikin vessatuoksuna =D Ensin käytin sitä oikeaan tarkoitukseensa mutta sitten kyllästyin, jotenkin se alkoi tuntumaan liian tylsältä tuoksulta... Onneksi tällaisia tuotteita voi käyttää monipuolisesti niin ei mene hukkaan vaikka niihin kyllästyisikin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi tosiaan ovat monipuolisia :D.
      Itse yllätin itseni, kun tykästyinkin tuohon sitruunaan! Olin nimittäin ihan varma, että vessatuoksuksi menee :D. Mutta hyvin paljon on mahdollista, että kyllästyminen saattaa iskeä jossain vaiheessa :).

      Poista

Suositut tekstit