keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Urheilu- ja herkkuostoksia

Tänään oli sitten vapaa päivä jumpista, joten mikäs sen parempaa kuin lähtä kiertämään urheiluliikkeitä läpi ;D.
Ihan selkeä syykin mulla oli, miksi halusin käydä kiertämässä Intersportin ja Budget Sportin ja ajatukset selventyivät selkeästi... Ensi kuussa sitten juttua enempi, kun seuraava työmarkkinatuki tulee ;).
Käytiin myös Zeppeliinin uusi laajennus tsekkaamassa ja kivalta näytti! Pitäisi tyttöporukalla lähtä shoppaamaan, paljon uusia liikkeitä, joissa haluaisin käydä tarkemmin katselemassa (mm. Cubus, Carlings, JC Jeans ja mitähän muuta siellä oli...).
Ja kyllä, rahaa paloi sillä Budgetista ja Stadiumista löytyi seuraavanlaisia juttuja:

Budget Sportin poistopisteestä löytyi nuo kahdet lenkkarit vain 30e/kpl !!!
Niken lenkkareiden normi hinta oli 80e ja Reebookin Core Tex-lenkkareiden jopa 143e! Oli niin kivan tuntoiset jalassa, että eihän nuita vaan voinut jättää ostamatta ;).
Huomista varten ostin parit patukat, rankka treeni-ilta tulossa Sh'Bamin, Combatin ja Spinningin muodossa :).
Stadiumista löysin sitten nuo urheiluliivit 19,90e. Ostin tosin sovittamatta, sillä olin ihan hiessä toppatakki päällä siellä... Täytyy toivoa, että menee päälle :p.

Ja jottei liikaa urheiluhullutteluksi mene, niin käytiin Subwayssa syömässä patongit. Otin itselle 30cm täysjyväpatongin Kana Teriyakilla, juustolla, kaikilla kasviksilla (ei sipulia eikä jalapenoja), oreganolla ja Southwest-kastikkeella. Nam!!
Ja pakkohan se oli Arnold'sillakin käydä 6-pack donitseja ostamassa, kun harvoin sinne pääsee :p. Sydämet Creme-sisältöisiä ja juuri söin tuon lakritsi-kuorrutteisen donitsin "jälkkäriksi".

Että tällaista tänään. Yritän huomenna ehtiä ennen rääkki-iltaa jatkaa taas niitä loppuneiden listausta. Olisi yksi jäljellä siitä neljän satsista, mutta lisäksi odottaa 2 muuta loppunutta esittelyvuoroaan ;). Edelleen jännään myös, ehtiikö toiset kaksi purkkia myös loppua... Katsotaan!
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Munkin pitäis hommata juoksukengät! Tai jonkinlaiset lenkkikengät ulos, siis. Ja uusia jumppatossuja voisin harkita, ehkä. Töistä sain kesällä yhdet, mutta ne soveltuvat enemmänkin saleiluun, ei ehkä niinkään jumppaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun taas pitäisi ostaa seuraavaksi spinning-kengät, ettei jalkapohjat enää kärsisi niin paljon siitä, kun käytän normaaleja sisäkenkiä...
      Mutta nuista ostamistani lenkkareista oon tosi iloinen! Nyt ei tarvitse muutamaan vuoteen ostaakaan niitä :D.
      Kannattaa kyllä ostaa kunnolliset kengät niin ulos kuin sisällekin, saa kaikki tehot irti :)

      Poista
  2. Mmmmmmm... Donitseja *kuola kuola kuola* ;-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaksi enää jäljellä ja itse olen syönyt kaikki :p.

      Poista

Suositut tekstit