maanantai 30. tammikuuta 2012

Rollattu rullattu loppuun

Viimeinen täysikokoinen tuote loppunut tässä kuussa :).

 Käytän kainaloihin aina Roll-onia ja muualle kroppaan sitten suihketta.
Nyt sitten loppui tämä Avonin Célèbre Roll-on Antiperspirant Deodorant ja minusta on mukava kokeilla näitä tuoksuja ensin roll-onina, jos mietin millainen EdT on :).
Tämä ei ainakaan tässä muodossa ollut huonon tuoksuinen, mutta tuskin EdT:a tulen hankkimaan.
Itse laitan roll-onin aina ennen kuin alan meikata, niin se saa rauhassa kuivua ennen vaatteiden laittoa jopa yli ½ tuntia :). Kyllä tämä silti tuntui jättävän pienet valkoiset jäljet mustien toppien reunoihin. En itse kuitenkaan ole ollut hysteerinen tuon ominaisuuden takia, kun ei niitä toppeja kukaan pääse näkemään pitkähihaisen alta :).
Siksi voisinkin kuvitella ostavani uudelleen, mutta kun varastoja vielä on...

...niin jää varmaan vähäksi aikaa ostamatta :).
Nyt lähtee käyttöön tuo vasemman puoleinen Oriflamen Roll-on, jota olenkin aika monta purkkia ehtinyt vuosien varrella käyttää :). Sekin on vain nyt ehtinyt uusiutua ja uutta en ole ehtinyt vielä kokeilla.
Kuvasta unohtui sitten vielä käytössä oleva Oriflamen karvankasvua hidastava Roll-on.

Tällaista tällä erää. Hirveä väsymys, kun kävin sitten Piloxing55-Sh'Bam45-Core30-treenirääkissä :D. Jalat on täysin makaroonia ja varmaan eilinen 7,5km kävelylenkki tuntuu vielä tänään myös jaloissa :D. Mutta täytyy sanoa, että olihan helkkarin hyvä Ostos ne Core Tex-lenkkarit!!
Matka kulki niin kevyesti, että olisi melkein juostakin pystynyt, eikä ne edes luistaneet yhtään! Villasukkakin meni vielä sisään, vaikka aika tiiviiksi tulikin :). Ei ainakaan paleltunut jalat!
Saa vaan nähdä pääsenkö huomenna sängystä ylös :p. Onneksi olisi luvassa vain Pilatesta ja venyttelyä :).

Ja töissä oli vaihteeksi perus-maanantai. CSGE-geelin teko onnistui, vaan ajolaitteeseen laitoin sen väärin ja sen takia yläosasta valui puskurit alas :D. Saapa nähdä millaiset tulokset tulee huomenna... :D.
Mutta nyt tv:n ääreen. Yritän huomenna saada juttua vähän aikaisemmin tehtyä, mutta en vanno mitään, kun Avonin tilauskin pitäisi jumppien jälkeen tehdä :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit