perjantai 20. tammikuuta 2012

4 loppunutta, osa 4/4

No niin, jäi sitten eilen kirjoittamatta, kun olin tosiaan vasta lähempänä yhdeksää kotona jumpasta. Ei vaan enää jaksanut alkaa kirjoittelemaan :p.
Nyt tulisi tämä viimeinen neljän satsista.

Eli neljäs samalla kertaa loppunut oli tämä Avonin Planet Spa-sarjan Japanese Sake and Rice Smoothing Face Mask.
Tämä oli siis pois revittävä kalvonaamio ja tämä lähtikin kohtuudella pois, kunhan antoi kuivua täysin ja laittoi naamiota tarpeeksi paksun kerroksen. Loput rippeet pyyhin pois kasvovesi-vanulla.
En täysin selkeää vaikutusta huomannut, mutta vanuun ei ainakaan jäänyt pahemmin likaa ihosta enää tämän käytön jälkeen ja iho jäi suhteellisen pehmeän tuntoiseksi, mutta hieman kiristäväksi.
Itse kuitenkin tykkään ehkä enemmän näistä revittävistä naamioista, kun ei tarvitse vaikutusta pestä pois vedellä :). Siksi voisin kuvitella ostavani tätä tai jotain samantyyppistä uudelleenkin.

Nyt on viimein tämä satsi saatu esiteltyä ja tässä näiden aikana on taas 4 tuotetta ehtinyt loppua (joko joka toinen päivä tai perättäisinä päivinä) ja tänään saattaa loppua taas yksi :D. Mua alkaa pelottaa, ettei ensi kuuksi jää yhtään loppuvia tätä menoa :D. Nooh, katsotaan miten käy!

Taidan varmaan siirtyä taas sohvalle, tänään oli Nike get Fit-tunti ja hitsi, että se vaan on rankkaa! Mulla on jalat ihan vellinä :D. Siinä siis on monipuolisesti lihaskuntoa, jossa tehdään voima- kestävyys- ja sykettä nostavia liikkeitä 4 kierrosta aina muuttaen liikkeitä muistaakseni minuutin välein. Tänään oli esimerkiksi käsipainoilla tehtäviä liikkeitä tosi paljon; kyykkyjä, askelkyykkyjä (nuita myös ilman painoja mutta ponnistaen ja hyppien), punnerruksia, Hooverissa tehtäviä liikkeitä, vatsoja jne jne. Tosi monipuolinen tunti!
Niin ja yllättävän hyvin jaksoin eilen myös sen Sh'Bam-Combat-Spinning-rääkin, tosin spinningissä alkoi jo hapottaa jalkoja :D. Kivaa oli kuitenkin!
Mutta katsotaan mitä juttua huomenna tulee :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit