perjantai 27. tammikuuta 2012

Hedelmäinen shampoo loppunut

Menipä taas tämän päivän jumppasuunnitelmat plörinäksi, kun Nike peruuntui ohjaajan sairastumisen vuoksi. Noh, saapahan käsi levätä vielä ja huomenna pumppiin sitten :).
Mutta sitten taas loppunutta tuotetta:

Taas yksi shampoo hyllyssä vähemmän, nyt loppui muutama päivä sitten tämä Avonin Naturals-sarjan Mandarin & Kiwi 2-in-1 Shampoo & Conditioner.
Jälleen täytyy todeta, etten tehoista osaa hirveästi sanoa, kun vaahdotan kahdesti hiukset ja kummallakin kerralla eri shampoolla. Sillä tavalla hiukset kyllä puhdistuu hyvin (ja saan ehkä nopeammin varastoja pienemmiksi). Tosin tuntuu, että tämä hieman pehmentäisi hiuksia, varmaankin hoitoaineensa takia :).
Mutta sen voin tästä sanoa, että todella herkullinen tuoksu tässä ainakin on! Toivoisin tätä yhdistelmää melkein vartalo-sarjaankin :). Täytyy pitää peukkuja, että toive toteutuu joku päivä :).
Positiivinen fiilis tästä jäi ja voisin ostaa toisenkin purkin kokeiluun, että voisi yksinään käyttää ja kokeilla tämän tehot :).

Ja sopivasti mulla jälleen loppui yksi tuote tänä aamuna, joten huomenna tulee sitten siitä juttua. Huh, ei tarvitse alkaa hiuksia repien keksimään asiaa ;D.
Tänään oli kaiken kaikkiaan kiva päivä, vaikka tuo jumppa vähän harmittikin. Töissä sain taas palaverissa informaatio-ähkyn, mutta hommat varmistuivat vahvemmiksi. Saan siis omaa väitös-projektiani alkaa tekemään heti, kun haluan ja ehdin tältä toiselta hommaltani, näytteet kun ovat tulleet \o/. Samoin raha-asiat varmistuivat ja mulla on nyt siis 5kk apurahalla tämän työkkärin pätkän jälkeen :). Loppukeväästä selviää taas, varmistuuko lisää ;). Täytyy pitää peukkuja!
Mutta miettinyt olen, että tuon diagnostiikka-homman haluaisin saada ensin päätökseen, kun siinä ei hirveästi enää tekemistä olisi (oligojen suunnittelut, tilaukset ja kokeilut neljälle eksonille ja ehkä myös lopuille 4:lle, jos ei tämän päiväiset PCR:t onnistu). Ohjaajalleni tämä sopi hyvin, joten taidan tehdä sitten niin :). Toki en kyllä malttaisi samaan aikaan odottaa, että pääsen tuon oman projektin kimppuun :D.

Täytyy kyllä sanoa, että elämä ei voisi olla yhtään paremmin mallillaan tällä hetkellä <3. Vaikeudet näköjään vahvistaa ja myrskyjen jälkeen paistaa tosiaan aurinko! Ja oma unelmanikin on toteutunut töiden osalta, joten en pystyisi enää paljon mitään muuta toivomaankaan ^_^.
Kyllä se positiivisuus välillä on ihan hyvästä, vaikka perus-pessimisti yleensä olenkin :p.
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Sinä olet kyllä kaiken onnen ansainnutkin. <3

    VastaaPoista
  2. ONNEA vielä kovasti!!kyllä ne asiat järjestyy aina,ennemmin tai myöhemmin.Mukava kun pääset jatkamaan tuolla sinua kiinnostavien asioiden parissa.:)-R

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 <3. Oon kyllä itsekin niin iloinen, että asiat järjestyi parhain päin, vaikka usko meinasikin välillä loppua :).
      Täytyy toivoa, että muutkin uskoisi meidän juttuun, että saataisiin niitä apurahoja lisää ;D.

      Poista

Suositut tekstit