sunnuntai 15. tammikuuta 2012

4 loppunutta, osa 2/4

No niin, loppuneiden listaus jatkuu toisella tuotteella.

Eli sain käytettyä tämän 2010 joulun aikaan myynnissä olleen Dermosilin Designs-sarjaan kuuluneen Käsisaippuan, joka oli kullankeltaisen värinen. Settiin kuului myös punainen saippua, mutta sen käytin jo silloin 2010 joulukuussa :).
Tämä ei mun nenään tuoksunut erityisen jouluiselta, enemmän tuoksui se punainen... Mutta käytettyä nämä aina tulee :D. En oikein tiedä mitä tästä sanoa, varsinkin kun ei ole myynnissä enää. Kuitenkin tulen vastedeskin ostamaan näitä erikoissaippuoita, mukava testailla.
Niin näissä Designs-sarjan saippuoissa tuo käyttö tapahtuu poistamalla sinetti tuosta pyöreästä aukosta ja puristamalla purkkia (jos joku ei ole näitä käyttänyt ennen). Neljää eri väriä löytyy normaalivalikoimasta :).

 Harmi, kun Mr. Insinöörin sisko ei ole nyt tekemässä Dermolle tilausta... Tämä setti talvi-alesta kiehtoisi ihan älyttömästi :D.
Vaikka kuinka saan nuita purkkeja vähemmäksi, niin aina tulee lisää houkutuksia... Ei ole helppoa :D. Kuvan nappasin Täältä.

Mutta nyt eilen lähti sitten käyttöön tämä 2011 joulun aikaan myynnissä ollut Dermosilin Arctic Berries Concepts-sarjan Mustaherukka-käsisaippua, josta oli myynnissa myös samankokoinen käsivoide. En kuitenkaan siihen retkahtanut, vaikka hetken harkitsin :D.
Tarkempia kommentteja tästä tulee sitten helmikuussa, olen positiivinen ja uskon tämän loppuvan silloin ;).

Ei kait tässä tällä erää muuta.
Eilen oli tosi kiva ilta siellä meidän opiskelukavereiden tapaamisessa :). Syötiin paljon herkkuja ja juteltiin kaikesta mahdollisesta meidän alaan liittyvästä ja pelattiin sellaista Dixit-lautapeliä. Oli kiva peli, kun idean tajusi! Pitäisi itsellekin hommata nuita lautapelejä...
Tänään olisi illalla tiedossa taas vaihteeksi kropan rääkkäystä Interval-Spinningin ja Pumpin muodossa... Katsotaan miten selviän :D.
Miumoi <3

8 kommenttia:

  1. Tota mustaherukkaa mä hamstrasin kaksi pulloa joulun alla. Mulla oli aikanaan saman tuoksuista suihkugeeliä, mutta sehän sitten poistui valikoimasta. Tykkäsin sen tuoksusta, joten en epäillyt hetkeäkään, vaan tilasin kaksi putelia. Vaikka onkin käsisaippuaa, tulee tää mulla suihkukäyttöön, kun nykyinen ensin loppuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuo on kyllä kivan tuoksuinen, tosin hitusen liian teollinen :D. Mutta tuleepahan testattua.
      Ja mulla menee taas niin että suihkugeelejä pitää käyttää käsisaippuana, kun ei muuten tule tarpeeksi nopeasti käytettyä :D.

      Poista
  2. Aaaaw lautapelejä! Mä rakastan lautapelejä! Harmi vaan kun mun lähipiirissä ei oo oikeen ketään sellasta kenen kanssa pelailla niin eipä mulla pelejäkään oo. :( Hmph. Jälleen kerran: Voi kun asuttais lähempänä niin voitais pitää jotain ihania peli-iltoja! Muistatko sillon kerran kesällä kun dipattiin mansikoita suklaakastikkeeseen...? <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmillista tosiaan, kun asutaan niin kaukana :(. Meilläkin on tosi harvinaista, että tulee lautapelejä pelattua, ainoastaan isommassa porukassa illanistujaisissa tulee pelattua, jos pelejä on :/.

      Mie muistan kyllä, että syötiin mansikoita, mutta oliko meillä suklaakastikettakin?! Miten mä suklaa-addikti en voi sitä muistaa?? :D
      Mutta mun täytyy yrittää saada hommattua viikko lomaa, niin pääsisin siellä sun luona taas käymään kesällä :). Mulla kertyy nyt vain 9 päivää lomaa kesäksi, mutta pystyn lisäämään sitä tekemällä ylimääräisiä tunteja :). Täytyypä suunnitella tätä! Olisi niin ihana nähdä taas <3

      Poista
    2. harmi kun en tiennyt että olisit halunnut dermosililta tilata,tilasin itelleni muutaman tuotteet työpaikan kautta (siellä kun tehdään tilaus joka kuvastosta),olisin voinut sullekin tilata.noh,ehkä ensi kerralla..:) itekin muistelen sitä,miten nuorempana tuli pelattua lautapelejä PALJON,meinasin ottaa viime viikonloppuna jonkun pelin mukaani kaupunkiin kun porukoillani käytiin,vaan arvaa muistinko.noh,ensi kerralla sitten.;) että voitas mekin joku lautapeli-ilta pitää joskus ja istua samalla muutenkin iltaa.;)-R

      Poista
    3. R: Nooh, eipä se niin vakavaa ole, kyllä mulla nuita purkkeja riittää tuolla kaapissa ;D.
      Mutta nuo saippuapullot olisivat olleet todella kauniita! En mä muuten niitä haluaisi :D.

      Ja tosiaan voitais pitää lautapeli-ilta, tosin meillä ei mitään pelejä löydy :D. Monopoly löytyy tosin Wii:ltä :D.
      Voi että, nyt muistui mieleen, kun me teillä penskana pelailtiin paljonkin niillä teillä olleilla lautapeleillä <3

      Poista
  3. joo,ne kaikki pelit on porukoiden luona tallessa,aattelin seuraavan kerran siellä käydessä tuoda muutaman niistä mukanani.:)-R

    VastaaPoista

Suositut tekstit