lauantai 29. lokakuuta 2016

Isompi kroppatuote-satsi ja meikkiä

Hellurei!
Nyt olisikin vuorossa sitten vähän pidempi postaus, kun aattelin tunkea tähän samaan aika monta loppunutta kroppatuotetta :D. Lisäksi tein sävyiltään kivan meikin aamulla, niin pitää sekin tänne heti muistiin laittaa.
Eli aloitetaanpas urakka!

Aloitetaan tästä 30ml Oriflame Very Me New York Eau de Toilette hajuvedestä.
Tuoksukuvauksen mukaan (Fragrantica) tässä tuoksuu makeat kuppikakku-leivonnaiset, vihreä omena ja vadelma. Joo-o, muistaakseni Oriflamen kuvastosta tilasin tämän kuvauksen houkuttelemana kokeiluun, mutta ei, ei nämä Oriflamen tuoksut vaan mulla suostu tuoksumaan siltä, mitä kuvataan :(. Tästäkin tuli taas itselleni mieleen vain sellainen migreeni-tuoksu, voimakkaan tunkkaisen parfyymimainen, enkä huomannut tässä mitään makeutta. Muutaman kokeilun jälkeen luovutin ja siirsin suosiolla vessatuoksuksi. Oli kyllä pettymys :(.

No tämä 250ml Victoria's Secret Coconut Passion Fragrance Mist vartalosuihke oli sitten aivan päinvastainen tapaus :D.
Vaniljaa ja kookosta, makean herkullinen tuoksu, joka oli todellakin minun juttuni!
Mä suihkin kroppaani antaumuksella näitä kroppasuihkeita aamuisin, koska töihin tai mihin vain pyöräillessäni hikoilen kuin pieni sika lähes poikkeuksetta, niin nämä auttavat hieman peittämään sitä, kun ei ole suihkumahdollisuutta (eikä mun iho sitä todellakaan kestäisi 2-3krt/pv aina pyöräilyn jälkeen). Hajusteherkkä työkaverikaan ei ole mitään sanonut tuoksusta, joten oletan ettei ole hänen nenäänsä pahemmin ärsyttänyt, vaikka reippaammin käytänkin näitä :). On muuten todella kätevä kokeilla eri hajuvesiä ja määriä, kun hän aina sanoo, jos tuoksuu selvästi!
Mutta tykkäsin siis tästä ja voisin kyllä ostaa uudelleenkin! Kaapissa on kuitenkin vielä pari VS suihketta, joten käytän ne ensin ennen uusien hankkimista :).

Vihdoin sain aikaiseksi tehdä taas jalkakylvyn :D. Siihen sitten käytin tämän 18g Sephora Cotton Flower Fizzing Cube kylpykuutio-näytteen, joka tuli viime vuoden Sephora-joulukalenterista.
Aiemmin olen käyttänyt eri tuoksuisen kuution, eikä tämä siitä eronnut. Kevyt tuoksu kuivana, kylvyssä sitä ei erottanut.
Kyllähän nämä kivoja on ja joskus voisi uudelleenkin ostaa. Pitää kuitenkin tässäkin sarjassa entiset käyttää pois ensin :).

Käsivoidettakin on alkanut nyt kulumaan, vuorossa oli 40ml minikokoinen Dermosil Walnut Hand Cream.
Edellinen tuubi tätä on tullut käytettyä jo melko pitkän aikaa sitten.
Tuoksu on edelleen aivan ehdoton suosikki, mutta käsirasvana tämä on melko juoksevaa ja kevyttä eli näin talvea kohti mennessä ei riitä kosteustehot. Tekee kyllä pehmeiksi kädet, mutta kosteutta vaatii silti.
Tuoksun takia voisin ostaa edelleen ja käyttää esim. töissä ja kesä-aikaan.
Nyt oon ottanut käyttöön Oriflamen Silk Beauty-sarjan 100ml voiteen, en muistanut ottaa kuvaa siitä :).

Sitten sain käytettyä tämän Elokuun Jolie-boxista tulleen 30ml Weleda Skin Food Whole Body Cream yleisvoiteen.
Tämän tuoksu oli kuitenkin sellainen perinteisen yrttinen, mikä on monella luonnonkosmetiikka-tuotteella ja mistä en itse ihan hirmuisesti välitä. Tämän takia käytinkin tätä vain jalkapohjiin ja oli suht rasvainen tapaus. Ei imeytynyt heti, vaan joutui työstämään jonkun aikaa. Pehmitti kyllä jalkapohjat!
Tämä kyllä varmasti on pätevä rasva todella kuiville ihoalueille, mutta tuoksun takia en aio itselleni hankkia uudelleen :).

Viimeisenä tällä erää, sain jälleen yhden katastrofi-rasvan käytettyä pois :D. Kyseessä oli siis 200ml Avon Naturals Nourishing Indulgence Strawberry & White Chocolate Hand & Body Lotion kroppavoide.
Vaikka tällä oli parasta ennen viime vuoden puolella, niin tuoksu ei ollut muuttunut. Ihanan makean mansikkainen, tykkäsin tosi paljon! Koostumukseltaan tämä oli ei-ihan-niin-juoksevaa emulsiota, aika kevyt tämä oli, mutta muihin samaisiin voiteisiin verrattuna tämä oli yllättävän kosteuttava. Ei ole kuitenkaan kireimmille talvipakkasille todennäköisesti ihanteellinen.
Jos olisi vielä myynnissä, eikä olisi tätä kropparasva-katastrofia menossa, niin kesäajaksi voisin ostaa lisää.

Mun oli tarkoituksena ottaa seuraavaksi kropparasvaksi käyttöön tuo Planet Spa-voide, mutta tässä koostumus oli sellainen, ettei ole ihanteellisena säilynyt yli vuoden "parasta ennen"-päivän jälkeen... Siksi siirsin sen jalkavoide-käyttöön ja kropalle käytän edellisen jalkavoide-käytössä olleen Care-sarjan voiteen :p. Ei kyllä hemmetti ole helppoa näiden rasvojen kanssa... Katkera oppitunti oli kyllä tämäkin... Noh, jospa saan käytettyä nämä tämän loppuvuoden aikana! Pitäkää peukkuja :).

Mutta sitten lopuksi siihen tämän päivän meikkiin!
En nyt kuvannut rajauksia ja voidemaista luomaria, mutta sisänurkkaan tuli Oriflamen ikivanha Visions V* sininen duo-rajaus ja ulkonurkkaan Avon Glimmerstick vihreä rajaus.
Voidemaisena luomarina käytin vasta tilaamaani Oriflamen The One luomiväripuikkoa Iced Sand-sävyssä.
Puuteriset luomivärit sitten:
* Sisänurkka: MUG Foiled Eyeshadow, Pegasus
* Ulkonurkka: UD Mono Eyeshadow, Lounge + Moondust Eyeshadow, Scorpio
* Luomivako: MUG Pressed Eyeshadow, Anarchy + Drama Queen
* Kulmaluu + luomivako (häivytys): UD Mono Eyeshadow, X + MUG Foiled Eyeshadow, Mai Tai

Tässä sitten lopputulosta.
Tuli otettua liian pienet kuvat, niin meni muokatessa epäselviksi :/.
Mutta mä tykkäsin tästä sävy-yhdistelmästä tosi paljon ja livenä se oli vielä kivempi! Tuo Lounge kun on melko monitahoinen sävy, samoin Mai Tai, niin kuvat ja varsinkin salamalla otetut sellaiset eivät anna täyttä oikeutta tälle :).
Ihanaa oli jälleen värkkäillä <3.

Tällaista siis tänne tällä erää!
Palaillaan viimeisen satsin kanssa asiaan huomenna :)!
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Dermosilin Walnut on kyllä tuoksultaan aivan ihana, mutta tosiaanki kosteutustehot ei riitä talviaikaan (paitsi jos kädet ovat vähän paremmassa kunnossa) =)

    VastaaPoista
  2. Tuon vs tuoksun aion ostaa itekki seuraavaksi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa, oli kyllä kiva ainakin tällaiselle makean rakastajalle ^_^.

      Poista

Suositut tekstit