sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Pienet repsahdus-ostokset

Nyt ei tulekaan loppuneita tällä kertaa, sillä kun päädyin iltapäivällä kaupungille R:ää tapaamaan, niin repsahdin samalla muutamaan ostokseen... Pitäähän ne synnit tietysti tunnustaa heti tänne :p.

Lastenvaate-liikkeiden ja Arnold'silla leipäherkuttelun jälkeen päädyttiin Sokokselle ja sinnehän oli Urban Decay-uutuuksia tullut myyntiin... Mukaan lähti sitten tämä Naked Illuminating Trio Shimmering Powder korostuspuuteri-trio, jota olen myös jo hetken aikaa instagramin ja netin ihmeellisessä maailmassa kuolannut :p.

Tämän näköinen oli laatikon takapuoli (saapa jälleen nähdä, millä hakusanoilla tänne blogiin päädytään :'D).

Ja tässä itse kaunis sisältö <3 Sävyt ovat siis nimeltään Pyrite, Oasis ja Twilight. Varsinkin tuo Oasis on vienyt kuvissa sydämeni, en tiedä mikä nuissa marmoroiduissa tuotteissa kiehtoo, mutta olen heikkona niihin :D. Yritin etsiä testeriä, mutta eivät ilmeisesti olleet vielä sitä saaneet esille. Noh, nyt se on mun joka tapauksessa :p.
Muita ostoksia oli sitten Oulu-heijastin, jossa oli toripolliisi sekä tämän vuoden Roosa Nauha (Instagramista näkee nämä myös koneella, nimimerkki Anzuanssu85).

Kaupan päälle sain melko runsaasti näytteitä! Tuossa on siis pari Max Factorin meikkivoide-näytettä, pari Lumenen uutuus-näytettä ja Ziaja-päivävoidenäyte.
Näitä en merkannut listoihini :). Pitää varmaan ensi kuussa ottaa asiaksi käyttää nuita näytteitä vähän vähemmäksi, kun tuskin isompia purkkeja tulee kulumaan juurikaan sitten :p.

Sitten halusin käydä vielä The Body Shopissa katsomassa ja nuuhkimassa uudet joulun ajan tuotteet, enkä voinut tyhjin käsin lähteä pois...
Siis voi luoja, kuinka ihanan tuoksuinen varsinkin tuo Vanilla Chai-sarja oli :O. Mun on varmaan oikeasti pakko ostaa kaikki tuotteet tällä tuoksulla...
Kauas ei myöskään jäänyt tuo Frosted Berries-sarja, ihanan raikkaan marjainen tuoksu, tästäkin voisin ainakin kuorinnan ostaa vielä <3.
Spiced Apple ei samalla lailla iskenyt, vaikkei sekään missään nimessä huono ollut (kivan mausteinen), tuon käsivoiteen mielelläni varmasti käytän.
Mutta tuo Vanilla Chai.... Äääh, en pääse yli tuosta tuoksusta, se huumasi minut täysin! Tahtoo lisääää!!
Lushin The Comforter suihkugeeli on tainnut olla edellinen tuoksu, joka on saanut samanlaisen pakkomielteen aikaan eli nyt ollaan kyllä syvällä!!
Käykää ihmeessä nuuhkimassa näitä, mutta varoituksen sana; lompakko saattaa laihtua :D.
Edit. Niin, unohtui mainita, että kaupan päälle tuli näytteeksi tuo 1.2ml Swietenia Fresh Flora Eau de Parfym näyte.
Kokeilin suihkauksen ranteeseen ja oli liian kukkainen tuoksu mun makuun, lisäksi alkoi valitettavasti päätä särkeä muutama minuutti suihkauksen jälkeen eli ei ollut valitettavasti mulle sopiva tuoksu :/.

Tällaista siis tällä kertaa, jatketaan loppuneiden kanssa sitten seuraavalla kerralla ^_^.
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Tuo omppu ei ihastuttanut minuakaan, mutta vanilja ja frosted berries! Vaniljasta ostin suihkarin ja käsivoiteen, pitää varmaan ostaa sama setti tuosta punaisestakin. Kirjahyllyn vihreä omppu lahjapakkaus tarvitsisi kyllä kaverin ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo oli kyllä niiiiiiiiiin ihania <3 <3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Älä muuta sano, en vaan voinut vastustaa <3

   Poista

Suositut tekstit