sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Syyskuun viimeiset esittelyssä

Pidemmittä puheitta jälleen asiaan, eli tässä tulisi viimeiset syyskuun loppuneet!

Tämä 100ml minikokoinen Cutrin Chooz Super Strong Hairspray hiuslakka ei ollutkaan ihan niin pitkäikäinen kuin kuvittelin!
Tämähän tuli Huhtikuun Livboxista eli yllättävän "vähän" aikaa meni!
Noh, syynä saattoi olla se, että nyt oikeasti huomasin eron aiemmin käyttämiini hiuslakkoihin; tämä oikeasti piti mun hiukset melko hyvin paikallaan pyöräilyn ajan! Ne eivät hapsottaneet pyöräilyn jälkeen juuri yhtään ja siksi varmaan hyvin mielelläni tätä käytinkin!
Ei ole tuosta laittaa todistusaineistoa, mutta jotain voi kertoa se, että tänään 3+1 Päivillä käydessä pidin kädessä hetken aikaa 750ml pönikkää tätä samaista lakkaa! Ainoa syy, miksen sitä ostanut oli se, etten tiedä, missä olisin voinut säilyttää niin jäätävän kokoista pulloa :D.
Voisin siis oikeasti ostaa tätä ihan täysikokoisen pullon ja jopa jättipullon, jos olisi säilytyspaikka sille :D.

Sitten kulutin tämän Deep Steep Nourishing Volume Conditioner hiusten hoitoaineen loppuun, jonka olen ostanut.... Olikohan se Cosmeryalta parisen vuotta sitten.
Hieman varauksella mutta mielenkiinnolla tämän otin kokeiluun aikanaan, koska tämähän ei tosiaan silottavia silikoneja sisältänyt.
Vaan yllätyin positiivisesti, sillä tämä kyllä silloin lyhyemmät hiukseni silotti oikein hyvin!! Tuuheuttavuudesta en kyllä osaa sanoa juuta enkä jaata, mutta ei tämä ainakaan pahasti latistanut hiuksia.
Nyt huomattavasti pidemmissä hiuksissani tämä ei sitten kuitenkaan ihan yhtä hyvin pelittänyt, takkuja jäi hieman hiuksiin.
Voisin kuitenkin joskus ostaa uudelleen, ehkä sitten, jos joskus taas hiukset pätkäisen lyhyemmäksi :D.

Jälleen tuttua huttua, Batiste Sweet & Delicious Sweetie Dry Shampoo kuivashampoo loppui.
En kyllä yhtään muista millainen tuoksu tässä oli, mutta ei varmaan kovin paha, kun ei jäänyt hyvässä tai ainakaan pahassa mieleen :D.
Mulla oli kuvakansiossa kuvia otettuna hiuksissa, mutta olin kirjoittanut kansioon "Blush-kuivis"... Mielestäni tämä kuitenkin toi aika lailla samanlaisen lopputuloksen (niin kuin kaikki Batisten kuivikset), niin julkaisen nyt tähän ne kuvat :).

Tässä hiusten oikea puoli.
Tarkoituksella otin kuvat, kun pesuväliä oli muistaakseni 3 päivää (olen tosiaan yrittänyt tuota magentaa suoraväriä säästää mahdollisimman paljon :p) ja ensimmäisessä kuvassa siitä johtuvan rasvaisuuden kyllä huomaa! Harmi, ettei ole tullut otettua kuvia pestyistä hiuksista, niin olisi paremmin vertailupohjaa...

Tässä kuvaa sitten päälaelta.

Ja tässä sitten vasemmalta puolelta.
Kyllä mä saan kuivashampoilla "puhtaampaa" jälkeä aikaan ja toimivat mulla hyvin, nämä Batisten kuivikset myös häivyttyy mulla melko hyvin pois. Pystyn siis hyvin olemaan rauhassa vielä sen päivän ajan ennen kuin illalla pääsee viimein pesemään hiukset.
En tiedä, onko tätä Sweetie-versiota enää myynnissä? Voisin ostaa uudelleen! Batistea kyllä löytyy edelleen kaapista ja nyt on taas seuraava pullo käytössä :).

Sitten olisi taas yksi monikäyttöinen voidekin käytetty, nyt oli vuorossa Avon Care Intensive Relief SOS Balm voide.
Tuli käytettyä tätä muutamaan otteeseen käsille illalla, tatuointien hoitoon viime marraskuussa ja nyt loput tuubista jalkapohjiin.
Oli melko rasvaista ja hitaammin imeytyvää, mutta silti oikein pätevää ainetta! Ei mulla ole tästä sen kummempaa sanottavaa, muistaakseni ei ole enää myynnissäkään.
Voisin jossain vaiheessa ostaa lisää jotain tämän tyyppistä, kunhan saan muut monikäyttöiset voiteeni käytettyä ensin pois.

Näytteiden käyttö oli nyt vähäisempää.
Tämän Stockan mainoksen välissä olleen Biothermin uutuusvoiteen halusin heti kokeilla, sillä tv:ssä mainoksen nähtyäni, kiinnostuin tästä tosi paljon :D. Olen helppo...
Muutenkin muutamat käyttämäni Biothermin voiteet ovat ihan hyvin sopineet itselleni, eikä tämäkään 2 kokeilukerran perusteella ollenkaan huono ollut! Voisin kyllä ostaa kokeiluun... Ellei kaapissa olisi ennestään miljoonaa kasvovoidetta... Katsotaan, pääsenkö ja ehdinkö tätä joskus ostaa :p!

Tässäpä siis oli Syyskuu!
Suoraan sanottuna olen oikein tyytyväinen saldoon, vaikka parit retkahdukset tulikin. Huomenna laitan yhteenvedon viimein :).
Tänään käytiin shoppailemassa ja syömässä rakkaan R:n kanssa jälleen ja yllätyin, miten vähän rahaa mulla menikään 3+1 Päiville! Yhden neuleen ja topin löysin (muita merkkaamiani juttuja en hoksannut siellä enää olevan) ja toki kosmetiikkaakin lähti mukaan (Instaa seuraavat ovat jo nähneet, mitä tarttui matkaan). Kävin myös TBS:n kanta-asiakaspäivillä pari tuotetta ostamassa :),
Saa nähdä, tuleeko Hulluilla Päivillä sitten edes käytyä suuremmin, tällä hetkellä ainakin tuntuu, ettei tee mieli juuri mitään enempää ostaa! Tai noh, ainakin leffalippu-satsi pitää hommata :).
Olen myös loppuvista melko innoissani, pakko melkein huomenna katsoa ne läpi ja ottaa kuvat ennusteisiin. Olen myös jo 2 tuotetta saanut tyhjäksi ja 2 muuta on jo aivan lähellä loppuaan! Lisäksi R:lle luoutin tänään 3 purkkia, joten ihan hyvä alku tälle kuulle ^_^.
Vaan jatketaan ensin sillä syyskuun yhteenvedolla huomenna!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit