torstai 13. lokakuuta 2016

Jolie-Box Lokakuu 2016

Nyt olin reippaampi (osittain koska oon yksin lauantaihin asti) ja sainkin kuvat muokattua myös Jolie-Boxin sisällöstä. Eiköhän siis käydä asiaan pidemmittä puheitta!

Teemana oli tämän kuun boksilla kotispa!
Laatikosta löytyi 2-3 täysikokoista, 1 minikokoinen ja 2 näytekokoista tuotetta.

Ensimmäiset täysikokoiset olivat 200g Charme D'Orient Black Soap mustasaippua ja Hammam Scouring Glove kassa-kinnas (eli hamam-kuorintakinnas).
Näitä ei ole myynnissä Joliella, hintoja löytyi googlella esim. Ecobeautyshopista 13,50£ ja 6,50£.
John Bell & Croyden-kaupassa näytti olevan 14£, mutta kinnasta ei näkynyt.
Tätä siis käytetään niin, että hierotaan kostealle iholle, annetaan vaikuttaa 15min esim. saunan lämmössä, huuhdellaan pois ja sen jälkeen kostealla kinttaalla vedellään vielä kroppa läpi raajoista sydämeen päin. Kinnas on ilmeisesti sen verran tehokas, että käyttösuosittelu on 1-2krt/kk.
En ole vielä testannut, mutta otan kyllä mukaani, kun päästään taas äitin luo saunomaan seuraavalla kerralla :). Vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta kyllä!

Sitten löytyi täysikokoisena vielä 250ml Naturativ Salt Foot Scrub jalkakuorinta. Aivan jättiläinen tämä purkki :D. Saa nähdä, kokeilenko tätä koko kropalle myös :p.
Tätäkään ei Jolielta löydy... Siamese Lipstick-Kaisuli oli linkittänyt maahantuojan sivuille, jossa tämä maksaa 16,90e. En vaan tajua, miten tuota sivua ei tullut minulla googlella vastaan?? Tai noh, laitoin tuon englanniksi, niin siinä varmaan syy...
Noh, oli miten oli, testaan varmasti kunhan entisen kuorinnan saan ensin loppuun ja saisin aikaiseksi tehdä sen pirun jalkakylvyn :p...

25ml minikokoisena tuotteena löytyi Flow Kosmetiikka Peppermint Foot Butter jalkavoide.
Tätäkään ei löydy Jolielta... Huomaatteko huolestuttavan kaavan...?
Esim. Hyvinvoinnin tavaratalosta löytyy 150ml purkki 18,50e ja Flow Kosmetiikan omilla sivuilla on 150ml 19,90e ja tämä 25ml 5,50e.
Kiinnostaa, mutta avaan tämän vasta, kun saan varastosta aukaistut voiteet käytettyä... Tai sitten käytän samaan aikaan :p.

Näytteinä löytyi sitten:
* Himalayan Essentials Cîme Daisy Delight Brightening Day & Night Cream (2ml) (Sokoksella 39e/50ml)
* Patyka Biokalift Radiant Exfoliating Mask (3ml) (65e/50ml)
Eli Patyka-pussukka löytyi ainoana Jolien valikoimasta :/. Kuorivat naamiot kiinnostaa aina, kun rakastuin siihen GlamGlow:n mustaan versioon. Tuo Patyka on vaan hinnaltaan sitäkin arvokkaampi, mutta testaan mielenkiinnolla ja EHKÄ voisin joskus ostaa täysikokoisen purkin, jos on kiva :).
Tuon Cîme-näytteen oon saanut aiemmin myös Sokokselta :D. Pitää varmaan siis testata, vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta sekin!

Tällainen oli siis tämä sisältö!
Nyt ei ollut ihan niin runsas määrältään, mitä aiemmat boksit, mutta nyt kyllä varastot kiittävät kuitenkin :).
Se vaan tosiaan pisti nyt silmään, ettei tuotteita saa Jolielta suoraan ja kun kesällä aloitin tilauksen kuvittelin, että tuotteet olisivat pääosin Jolien valikoimasta. Siinä mielessä siis ihan pieni pettymys oli tähän boksiin, vaikka tuotteet olivatkin tosi mielenkiintoisia!!
Ensi kuussa tulee sitten viimeinen boksi puolen vuoden tilauksestani ja täytyy miettiä, jatkanko tätä vai pidänkö paussin... Tosin joulukuun boksin haluaisin vielä kokea :D. Ehkä saatan laittaa vielä toisen 6kk tilauksen menemään kuitenkin, sitten voisi tauon pitää :). Katsotaan, muuttuuko mieli!

Seuraavaksi taidan päästä sitten loppuneiden pariin taas ja niitä onkin kyllä kivasti vähentynyt! Tästä kuukaudesta tulee varmasti hyvä, kiitos näiden boksien vähäisten tuotteiden :D. Vaihteeksi näinkin, loppuvuosi voi taas mennä plörinäksi, kun joulukalenterit ym. houkutukset tulee... Lisäksi myös vielä se, että mulla ei sitten varmaan tuotteita lopu juurikaan, kun nyt on loppunut purkkeja runsaammin. Noh, ehkä turha vielä liikaa miettiä tulevia :). Jatketaan siis tämän kuun parissa!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Tuo piparminttu jalkavoide kuulostaa herkulliselta :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensimmäisen kerran testasinkin eilen ja oli se kyllä tosi hauska kokemus!! Koostumus oli jännän hauska ja tuoksu oikein kiva ^_^. Tulee olemaan varmaan aika riittoisa purkki!

      Poista

Suositut tekstit