maanantai 10. lokakuuta 2016

No nyt viimein ne 3+1 Shoppailut (ja vähän muutakin)!

Pahoittelut jälleen muutaman päivän hiljaisuudesta!
Pari iltaa meni tosiaan jumppailemassa (piti ottaa viimein kaikki irti, kun Mr.Insinööri tuli kotiin), perjantai meni sitten bokseja hakiessa, purkaessa ja kuvatessa sekä myös jo varmaan kaikille tiedossa olleen Livbox-kohun kommentteja lukiessa (itsekin aion pari sanaa soppaan pistää sitten boksia esitellessä). Viikonloppu päätettiin ottaa Mr.Insinöörin kanssa rennosti löhöten sohvalla ja tyhjentäen digiboksia nauhoituksista, enkä siis jaksanut koneen ääreen raahautua :p.
Selvisi myös perjantaina sekin, ettei meidän elämä tule muuttumaan sittenkään, kun Mr.Insinööri ei saanut työtä Vaasasta :/. Ei siis ole muutoksen tuulia tiedossa :p. Vaan onneksi tuo taitaa saada nyt kuitenkin töitä täältä, niin eiköhän se tämä arkikin lähde taas entiseen malliin rullaamaan :).
Samaten saatiin perjantaina töissä lähetettyä viimein se meijän artikkelikin lehteen arvioitavaksi, ihme kyllä tänään ei ollut vielä tullut sähköpostia, että kiitos mutta ei kiitos :D.

Vaan nyt voisi viimein käydä asiaan eli niihin mun Sokoksen 3+1 Päivien ostoksiin! Hyvä ehkä esitellä ne pois alta ennen Hullujen Päivien alkua :p.

Käsisaippuoiden kanssa karkasi pikkuisen mopo, tarkoitus oli ostaa kokeiluun vain tuo Estelle & Thildin saippua, mutta jotenkin koriin päätyivät myös nuo 2 muutakin...
Tuon keskimmäisen, Vivian Gray-merkin saippuapullon jätän sitten täyttöpulloksi, entinen täyttöpullo alkaa olla jo hieman kulahtanut, joten blingiä vaan kehiin :D. Harmillisesti tuosta ei vaan läpi näe, mutta blingi antaa paljon anteeksi :p.

Tässä oli sitten muut tuotteet listallani, mitä halusin kokeiluun.
Täytyy heti sanoa, että tuo Cliniquen silmämeikkiputsari oli aikamoinen pettymys, ehdin kokeilla sitä jo kertaalleen :/.
Batisten kuivashampoiden uskon yltävän odotuksiini ja Mossan putsari oli näytteenä ainakin kiva, joten katsotaan, miten pelittää kunnon käytössä :).
Muuta kosmetiikkaa en Sokokselta ostanut. Vaatepuolelta ostin yhden topin ja neuleen yhteensä 25e, mikä ei ollut ollenkaan paha.

Vaan The Body Shopissa oli samaan aikaan vielä kanta-asiakaspäivät eli sai kortilla -20% alen ostoksista, niin pakko oli ostaa tuota meikkivoiteen sävyn vaalentajaa pullo varastoon. Mistä vetoa, että sitten kun mulla ensimmäinen loppuu, niin varmasti on tuo tuote taas hyllyistä loppu :p. Nyt olen hyvin varautunut :D.
Sitten aattelin pitkästä aikaa ostaa kokeiluun myös tuon mansikka-kroppakuorinnan, nyt kun kokemuksia on jo runsaasti kertynyt eri kuorinnoista.
Täytyy sanoa, että kuorintatehot (omaan karkeaan makuuni) eivät ole niin hyvät mitä monissa muissa TBS-kuorinnoissa on, mutta tuoksu on aivan taivaallinen <3. Tätä käyttäessä ei vaan voi olla huonolla tuulella :).
Tässäpä oli kosme-ostokset, miltä näyttää??

Aattelin sitten tähän samaan syssyyn laittaa kuvat tuotteista, joista luovuin tuolloin samaisena shoppailupäivänä:
Päätin antaa R:lle nämä mun varastoista.
Kauan aikaa arvoin kaappini edessä, mistä luovun ja päädyin sitten näihin.
Suihkugeelit eivät olleet omaan nenääni missään nimessä ollenkaan huonoja, mutta olen varma, että seuraavan kerran kun olisi pitänyt käsisaippuaksi siirtää joitain suihkugeelejä, olisin varmasti päätynyt ensimmäisenä näihin. Mulla on nyt sellainen tilanne, että kaikki suihkugeelit ovat tosi ihania, enkä ole hetkeen mitään siirtänyt hyllyä ylemmäs käsisaippuakäyttöön. Kuitenkin sitten toiset tuoksut ovat selvästi toisia ihanampia ja tämän mukaan päätökset on pakko tehdä.
R sanoi onneksi, että hänellä oli just tuollainen Naturalsin geeli loppumaisillaan, joten sopivasti siis tuli uusi pullo käyttöön :D. Doven vartalovoiteitakin hän on käyttänyt ja tykännyt niistä, joten sekin siis osui hyvin kohdilleen. En ehtinyt itse sitä käyttää (Livboxista Helmikuussa tullut), joten en osaa juuta enkä jaata sanoa siitä.
Suihkugeelit olisivat kyllä käyttööni jääneet, jos ei varastot olisi niin runsaat...

Tästä en ole vielä luopunut, mutta siirtyi odottamaan vaatehuoneen hyllylle seuraavaa tapaamista R:n kanssa. Hänellä oli tuolla 3+1 Päivillä kädessä samainen tuubi, niin sanoin että säästä rahat, mulla on tuollainen varastossa (Livboxista myös tullut, Heinäkuussa 2015) pari kertaa kokeiltuna jos vaan kelpaa. Jalkavoiteitakin on päässyt kertymään, joten hyvä niistäkin luopua, kun sopiva tilaisuus tulee eteen :D.
Tämäkään ei huono ole, mutta ne varastot... Ehkä joskus voisi ostaa kunnolla kokeiluun, kun oon saanut muita purkkeja käytettyä pois.

Jotain on siis tullut, mutta onneksi jotain on myös lähtenyt kaapeista :D.
Vielä tähän loppuun kuvaa niistä mun jämäsaippuoista, sain ne viimein viime viikolla tehtyä!
Eivät ne esteettisesti ole kovin kauniita, mutta toimivat kyllä oikein kivasti!
Tein nuo kertakäyttöpahvimukiin ja murusia oli noin 4/5 mukillisen verran. Vettä laitoin mukaan noin 4-5 ruokalusikallista ja sitten käytin mikrossa 20-30s ajan kerrallaan (piti tarkkailla ettei kuohu yli), kertakäyttöhaarukalla painellen ja sekoittaen aina välissä. Sitten kun aattelin että olivat suunnilleen sulaneet, niin jätin kovettumaan huoneen lämpöön. Vajaa puoli mukia tuli "uutta" saippuaa molemmista :). Kiva hyödyntää jämätkin kunnolla!

Tällaista siis tännepäin kuulunut viime päivinä!
Yritän ne boksi-postaukset saada seuraavaksi aikaan :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Aika näppärä tuo saippua tekeminen :D Tuoksuuko tuollainen sekoitus millekään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, suht helppoa se on :D. Vaatii vaan aikaa, että saa niitä jämiä tarpeeksi kerättyä :D.
   Ei nuo juurikaan tuoksu enää, lähinnä vaan saippualle. Tosin jos veden sijaan käyttäisi esim. suihkugeeliä lorauksen, niin se saattaisi ehkä tuoda tuoksua. Pohdin myös, että oisin laittanu vähän Lushin jellyjä, mutta ne unohtui :D.

   Poista

Suositut tekstit