keskiviikko 12. lokakuuta 2016

Kohua herättänyt Livbox, Lokakuu 2016

Heipsan!
Jälleen jäi eilen päivitykset, kun tuli kylästeltyä ystävän luona ja siellä meni sen verran myöhään, ettei kotona muuta jaksanut kuin raahautua suihkuun ja hetken aikaa tv:tä katsoa.
Vaan nyt sain Livboxin kuvat muokattua loppuun, niin kirjoitellaanpas siitä nyt muutama sananen.

Tämän kuun teemana oli tarkoitus olla syksyn piristäminen, vaan toteutuminen taisi hieman puolitiehen jäädä...

Kyllähän silmät hieman pyörähtelivät kuopissaan, kun näki sisällön, että mitä ihmettä on nyt tapahtunut?!?
Ainoa täysikokoinen tuote oli extra-tuote, sitten oli 4 minikokoa ja 2 näytepussia.
Hetken aikaa sisältöä silmäillessä tuli tunne, että nyt oli varmasti ollut tavarantoimituksessa jollain firmalla ongelmia.
Itse olen jo monta vuotta boksia tilannut, eikä kertaakaan ole tullut vastaan sisältöä, etteikö olisi ollut vähintään pari täysikokoista tuotetta, joiden hinta kattaa boksin hinnan. Toki arvoltaan heikompia bokseja on ollut, mutta silti on hinta aina täyttynyt.
Luettuani keskusteluja tulikin ilmi, että oli ollut tosiaan tavarantoimituksissa ongelmia. Sopimusten takia onkin ymmärrettävää, etteivät voi asioista sen tarkemmin puhua ja juuri sen takia itselläni sympatiat ovat Livboxilaisten puolella, koska ovat saaneet nyt kaiken p*skan niskaansa...
Tuohon kun lisää ilmeisesti sen, että eivät olleet saaneet boksia nähtäville ajoissa ennen kuin ne olivat jo tilaajille lähteneet, niin sittenhän tämä soppa oli valmis...

Toivottavasti Livboxilaiset ottavat tästä opiksi, eivätkä tästä edespäin lähetä bokseja eteenpäin ennen kuin ovat sisällön tarkastaneet ja nähneet! Itseäni ei ainakaan tällöin haittaa, vaikka boksin saaminen viivästyisikin. Tällöin voivat myös heti varoittaa tilaajia sähköpostilla ja facebookissa, että on tullut ongelmia.
Karvas oppitunti oli tämä, mutta suunta voi olla nyt vain ylöspäin!
Toivottavasti saavat asiat järjestymään, kun ilmeisesti on ollut omistaja- ja työntekijöiden vaihdoksiakin taustalla ja varmaan jossain vaiheessa nimikin tulee vielä muuttumaan, kun Facebook-sivuilla on siitä ollut kyselyä.
En tiedä, pitäisikö heidän myös harkita tuon uudistumisen aikana boksien määrän rajoittamista, jolloin sisältökin saattaisi muuttua laadukkaammaksi, kun olisi mahdollista saada pienemmän määrän takia enemmän firmoja mukaan... Paljon joutuvat varmasti pohtimaan asioita nyt!

Vaan käydään sisältö nyt tarkemmin läpi.
Se ainoa "täysikokoinen" tuote oli tämä Ibero häivytyssivellin, joka oli mukana siis extrana, eikä lapusta löytynyt tälle hintaakaan.
Olen kerran kokeillut jo tätä ja voi vitsi, miten pehmeä tämä oli, aivan ihana <3. Käyttöön jää ehdottomasti!!

Sitten muistaakseni Vichyn tuotetta taidettiin mainostaa silloin viime kuussa "sneak peak"-sähköpostissa, niin odotin, että olisi ollut edes minikokoinen tuote. Pikkuisen kieltämättä harmitti nähdä tämä 3ml näytepussukka Vichy Pureté Thermale Fresh Cleansing Gel puhdistusgeeliä (ovh 16,50e/200ml) boksissa, vaikkakin tuossa pakettikortissa sanottiin, että "pääset testaamaan"...
Jotenkin tuli fiilis, että tämän olisi ehkä kuitenkin pitänyt matkakokoinen versio, mutta eipä sitä tiedä.
Tätä en listannut omiin listoihini, mutta testaan kyllä. Vichyn tuotteet ovat aika hyvin mulle aiemmin soveltuneet, joten uskoisin tämänkin olevan kelvollinen :).

No sitten seuraava ihmetystä aiheuttava tuote oli tämä korttiinkin tuotteeksi merkitty 7ml näytepussukka L'Oreal Pure Clay Purity Face Mask kasvonaamiota (ovh 9,90e/50ml).
Tästä mulla tuli vielä vahvempi fiilisti, että tämän olisi pitänyt ainakin olla oikeasti täysikokoisena boksissa, boksin syvyys huomioiden sekä sen, että tämä on ollut viime aikoina paljon esillä blogeissa ym. paikoissa. Myöskään koskaan aiemmin ei ole näytepusseja merkitty korttiin tuotteiksi (paitsi silloin yhdesti, kun oli tuoksukortti mukana, mutta siitä sai silloin hyvityksiä myös).
Olenkin ollut tosi kiinnostunut näistä naamioista ja varsinkin sitä punaista kuorivaa naamiota haluaisin kokeilla, että onko se yhtään vastaava kuin GlamGlow:n musta YouthMud-kuorintanaamio, johon oon rakastunut. Hinta olisi L'Orealin versiossa vähän lompakkoystävällisempi :D.
Tätäkään en listoihini listannut, mutta mielelläni testaan!

Seuraavana löytyi uudistunut 50ml minikokoinen Lumene Lähde Pure Arctic Miracle 3in1 Micellar Cleansing Water misellivesi (ovh 5,90e/50ml ja 9,90e/250ml).
Ihan mielenkiintoisen näköinen tuo uudistunut ulkonäkö! Tuote itsessään ei niin innostanut, koska en koe näiden misellivesien toimivan itselläni tarpeeksi hyvin. Kasvovetenä tulen tämän käyttämään pois. Olisin kyllä ottanut kokeiluun mieluusti myös ihan kasvovedenkin, niitä ei ole tainnut edes tulla Livboxissa aiemmin!

Myöskään tästä 60ml minikokoisesta TRESemmé Heat Defence Styling Spray lämpösuojasuihkeesta en niin hirmuisesti innostunut (ovhn.2,50e/60ml).
En juurikaan laita, käherrä, suorista tai föönaa hiuksia, niin tästä ei ole mulle juurikaan hyötyä. Käytän tämän pois "muuten vaan"-suihkeena sitten.

No sitten löytyi myös tämä 50ml minikokoinen Palmolive Smooth Delight Shower Milk suihkumaito (ovh 1,79e/250ml).
Tämä ensin vähän epäilytti, mutta testattuani ensimmäisen kerran tämä olikin tosi kiva!! Tuoksu miellytti ja koostumus oli kermainen ja runsaasti vaahtoava. Erittäin mielelläni käytän tämän pois!

Viimeisenä tuotteena oli 10ml minikokoinen Moroccanoil Hair Treatment hoitoöljy hiuksille (ovh n.49e/100ml).
Tämä on tullut joskus aiemminkin Livboxista, mutta mulle ei ole aiemmin kuitenkaan osunut. Aina tämä on itseäni kiinnostanut, mutta hinnan takia ei ole tullut ostettua vielä kokeiluun. Tosi huippua siis viimein päästä kokeilemaan!!
Ja ei kyllä pettyä tarvinnut, taidan käsittää, mistä tämän tuotteen hypetys on syntynyt! Vaan jatketaan testailua, tästä riittääkin melko pitkäksi aikaa, on yllättävän riittoisaa!

Tässäpä oli siis sisältö!
Jos ei nyt tätä koko-asiaa ota huomioon, niin mä tykkäsin kyllä boksista! Jollain tavalla vaan kiinnostuin nyt useastakin tuotteesta tosi paljon.
Lisäksi kun tämä purkkien vähennys-projekti on koko ajan meneillään, niin olin salaa tyytyväinen, että tuli nyt vaan minikokoja :D. Varastot kiittävät!
Itsellä kävi myös tuuri sen suhteen, että koska olin syyskuun "ostolakossa", päätin ottaa tämän lokakuun boxin pisteillä (joka siis muuten olisi veloitettu syyskuussa), joten en "menettänyt" rahaa. Toki myös mulla maksaa boksi sen 13,90e normaalisti, joka on se alkuperäinen hinta eli senkään suhteen en olisi kuin pari euroa menettänyt, vaikka olisinkin maksanut boksin nyt.

Ymmärrän kyllä ensikertalaisten harmituksen tässä tilanteessa, mutta yllätyin silti, kuinka voimakkaasti jotkut tuntuivat reagoivan tähän koko juttuun. Ei tämä loppujen lopuksi ole kuin kosmetiikkaboksi, ei siis mikään elämän ja kuoleman asia...
Toki ehkä korvaus olisi voinut olla vaikka ensikertalaisille sen 60pistettä ja muille 30pistettä (tai kaikille 60pistettä), mutta helpoin se oli tuohon hätään varmaan kaikille sen 30pistettä antaa, johon olen itse ihan tyytyväinen. Liekö tuo 30pistettä sitten joku sellainen "peruskorvaus", jos sattuu jotain.

En tiedä, mä oon yleensä sellainen ihminen, että annan toisen mahdollisuuden näyttää ja vaikka välillä usko tuntuu loppuvan ihmisiin, niin tässä asiassa uskon kyllä täysin, että Livboxilaiset eivät varmasti tahallaan ihmisiä kusettaneet, niin kuin jotkut sitäkin spekuloivat.
Asiakaspalvelu on kyllä aina ollut niin huippua heillä ja virheet on tavalla tai toisella korjattu. Lisäksi Suomessa ei pienet firmat varmasti kusettamalla asiakkaita kauaa pinnalla pysy, eiköhän jo tämäkin reagointi sen osoita.
Ja valinnanvapaus on tietenkin jokaisella, tilaamisen voi tosiaan lopettaa, jos on pettynyt.
Itse kyllä jatkan tilaamista ja katson, pitääkö lupaukset marraskuun boksista paikkaansa. Tosin mietin, pitäisikö nyt tämän "siirtymäajan" lunastaa boksit pisteillä, nyt varmaan saan 3 tai 4 boksia vielä pisteillä. Josko saisivat kunnolla hommat pelittämään kaikkien vaihdoksien jälkeen.
Tokihan vähän pelolla miettinyt, että eihän tämä ole mitään lopun alkua tälle boksille... Jos nyt saisivat aikaan jonkinlaisen uudisttumisen, niin olisi kiva!

Vaan nyt lähden pesemään meikkejä ja kuluttamaan lisää purkkeja loppuun!
Palaillaan asiaan Jolie-boksin kanssa seuraavaksi.
Miumoi <3

6 kommenttia:

 1. Mie sain myös hyvityspisteet ja sainkin tilattua ensi kuun boxin niillä :D Sitten jätän LivBoxin jäihin.

  Miekin veikkaan, että tuo naamio olisi ollut täysikokoinen tuote (koska sen mainostukselta ei ole kukaan voinut välttyä). Muistaakseni kaikki ei ollut saanut edes tuota Vichyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä varmaan ihan varastojen takia voisin laittaa jäähylle välillä, mutta kun silti mielessä on se, että en halua tuota 13,90e hintaa menettää :D.
   Joo, joillaki oli jääny ilmeisesti pois boksista tuo Vichy, harmillista, mutta varmasti asiakaspalveluun kun laittaa viestiä, niin senkin saa sitten jälkikäteen :).

   Poista
 2. Aika kökköhän tuo näyttää olevan, mutta ei tuosta tosiaankaan tarvitsisi suu vaahdossa paapattaa, se on tosiaanki vain kosmeboksi. Muuten kyllä monet tuotteet on sellaisia joita mielelläni itekki olisin testannut, tosin mieluummin vähän isommassa koossa kuin näytepussukoissa =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, aika huono tuuri nyt ollut mukana :/.
   Osan tuotteista oisin itsekkin voinut ottaa isompina kokeiluun :D.

   Poista
 3. Väkisin tulee mieleen, elääkö livbox/boxie oy "kädestä suuhun", kun tällaisia kämmejä tulee jatkuvasti. Bloggaajaboksi on ainoa, joka vaikuttaa ajoissa harkitulta ja valmistellulta laatikolta, markkinointikin siinä on ihan eri luokkaa kuin muissa. Marraskuun boksiakaan ei vielä ole pahemmin mainostettu..?
  Olin aika iloinen, että oma 3kk tilausjaksoni päättyi syyskuun lootaan :D Nyt mulla olis yhtä laatikkoa vaille 60pinnaa kasassa, että joudun varmaan yhden vielä tilaamaan, jos sattuu alennuskoodi joskus eteen ;)
  -meliina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä osaa sanoa, mikä on syynä ollut näihin virheisiin :/. Toivottavasti saavat asiat selviksi ja mietittyä, miten tästä eteenpäin...

   No niin, ale-koodia odottelemaan ja kyttäämään sitten :D.

   Poista

Suositut tekstit