lauantai 22. lokakuuta 2016

Pari Ihmettä

Se on aina ilon ja onnen päivä, kun saa loppumaan jonkun meikkituotteen, puhumattakaan siitä jos se on silmämeikkituote (ei ripsiväri), saati jos niitä saman kuun aikana loppuu (siis ihan oikeasti loppuu, ei vain kuivu/rikkoudu) kaksin kappalein!
Tällainen ihme pääsi tosiaan nyt yllättäen käymään :D.

Ensiksi kulutin pois tämän Avon Glimmerstick Diamonds Eye Liner silmänrajauskynän sävyssä Golden Diamond.

Tässä otettu pikakuva viimeisenä käyttöaamuna, terä oli jo niin pieni, ettei enää kunnolla saanut väriä luomelle, sen takia pahoittelut hyvin epätasaisesta levityksestä :p.
Muutenkin lähes poikkeuksetta käytin aina jotain puuterista luomiväriä päällä, mutta toimi tämä laiskoina aamuina hyvin yksinäänkin.
Mukavan kimaltava tapaus, joka ei pääse esiin kuvassa.
Tykkään tästä ja laatikossa onkin ollut uusi kappale odottamassa :).

Toinen loppunut oli myös samaisen firman silmänrajauskynä, Avon Little Red Dress Glimmerstick Eye Liner sävyssä Blackest Black. En ottanut kuvaa luomilla, kun oli ihan perusmusta sävyltään :).
Oon ostanut mustassa sävyssä vain näitä "erikoiserä"-tapauksia, en koskaan sitä "normaali"kuosista versiota :D.
Pääasiassa käytin tätä aina sisärajauksina, mutta siinä ei varmasti tällaiset perus-rajauskynät toimi ja nopeasti tämäkin oli hävinnyt ja kertynyt lähinnä ulkonurkkiin.
Luomilla kyllä toimi hyvin ja pysyi ja nyt kun tehokäytin tätä, niin päälle laitoin Urban Decay Moondust Paletin glitterisävyjä. Todella kivan pohjan teki tämä musta rajaus, kimallus kyllä korostui entistä enemmän ^_^.
Tykkäsin kyllä tästä, mutta nyt en varmaan hetkeen aio ostaa uutta, kun laatikkoon on kertynyt muita mustia rajauskyniä, pitää ne käyttää ensin pois ja niissä kyllä riittää käytettävää vuosiksi :D.

Olin kyllä tästä saavutuksesta hyvissä fiiliksissä!!
Tosin nyt taitaa mennä muuan vuosi ennen kuin seuraavat kynät loppuu :D. No ei vais, kyllä tuolla on vielä muutama potentiaalinen loppuja lähiaikoina, toivottavasti :).
Minkä tuotteen tai tuotteiden loppuminen on teille ilon päivä?
Vaan jälleen kun jäin yksikseni tänne huomiseen asti, niin kirjoittelen taas huomenna seuraavista loppuneista :).
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon:) Jos saan edes yhden luomivärinapin käytettyä loppuun, on se voitontanssin paikka. Ja voinpa voltinkin heittää samaan syssyyn;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo, luomivärit ovat kyllä toinen todella suuri ilon aihe, jos loppuu!! :D

   Poista
 2. Ilon päivä on silloin kun joku todella riittoisa tuote loppuu. Ja olisi kyllä mahtava saada joku kynsilakka loppumaan, tosin pitäisi varmaan alkaa taas lakkailemaan kynsiä jos moisen ihmeen haluaisi toteutuvan =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kynsilakkoja ois kyllä mukava myös saada kulutettua :D. Niitä vaan pitäisi tosiaan käyttää :D.
   Mullakin ollut tuossa pöydällä jo toista viikkoa Dependin lakka, että lakkaisin kynnet... Voisinpa vaikka nyt ottaa niskasta itseä kiinni ja viimein lakata taas kynnet :D.

   Poista

Suositut tekstit