sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Viimeiset Hullari-ostokset ja "ei-sittenkään-loppuelämää-kestänyt" poskipuna

Hellou!
Tässäpä tulee taas pieni postaus Hulluilta Päiviltä tehdyistä kosmetiikkaostoista ja yhdestä loppuneesta.

Mua ei sitten loppupeleissä Hullareiden kuvasto saanut hihkumaan mitään "pakko saada"-tuotteita, mistä yllätyin todella paljon!
Tai siis muutamasta tuotteesta kyllä kiinnostuin kovasti, kunnes luin tekstin "ei Oulussa"... Se sitten osittain söi ennestään sitä vähäistäkin innostusta :/.

Tässä oli sitten mun lauantain kosmetiikkasaalis, 2 silmänympärysvoidetta!!
Ostin lisäksi paketin vanua, mutta sitä en jaksanut kuvata tähän.
Kiersin kosmetiikkapuolta ehkä parikymmentä minuuttia, mutta ei vaan oikein mikään innostanut... Toki osansa saattoi tehdä 3+1 Päivät, kun osin samoja tarjouksia oli molemmissa...
Nyt ei vaan siis jaksanut. Ehkä osin myös järkeäni kuuntelin, että voisin varastoista käyttää pois ensin tuotteita ennen uusien ostoa...
Muita juttuja mitä ostin, oli kuitenkin jonkin verran.
Lasiosastolta lähti matkaan Iittalan Satumetsä-kulho ja Kivi-tuikku Smaragdina, urheilupuolelta 2 urheiluliivit ja sitten Herkusta vähän enemmän herkkuja (suklaata, aaverahkaa, leipää, pari Kokkikartanon keittoa töihin, proteiinijuomaa, juustoa, porkkanaleivoksia), mutten sieltäkään jaksanut enää samalla lailla jonottaa ja katsella. Sitten yhteisesti ostettiin Mr.Insinöörin kanssa leffalippu-paketti ja liput Steve 'n' Seagullsin keikalle marraskuun alussa.
Todella laihaksi jäi valitettavasti omalta osalta nämä Oulun viimeiset Hullarit verrattuna edellisiin vuosiin... Noh, jos jotain positiivista, niin kosmevarastot eivät tästä räjähtäneet :D.
Kävittekö te Hullareilla, tilasitteko netistä vai vältittekö koko päivät?
Onko täällä oululaisia lukijoita, millaisia fiiliksiä herätti tämä viimeinen kerta?

Mutta tähän loppuun sitten taas yhden vähentyneen esittely!
Se oli tämä Paese Rouge Blush with Argan Oil poskipuna sävyssä 39.
Tämä tuli Livboxista toukokuussa 2014 ja hieman huvitti lukea tuota postausta :D.
Näin loppuvaiheessa en kyllä enää pelännyt "övereitä", sen verran reippaasti tuli käytettyä ja päälle tuli laitettua vielä erikseen jotain korostustuotettakin :D.
Mulla on siis aika tavalla muuttunut suhtautuminen poskipuniin ja korostustuotteisiin tässä reilun parin vuoden aikana :D.
Tämä ei myöskään siis epäilyistä huolimatta kestänyt loppuelämääni :p.
Osin syynä on se, että tiputtelin tätä yhtenään kädestäni lavuaariin... 2 kertaa tämä kesti rikkoutumatta, mutta kolmas kerta oli liikaa. Sitten mä pressasin tämän uudelleen alkoholin kanssa, mutta jälleen mulla tipahti se eräs aamu kädestä (korkki kiinni onneksi), niin sen jälkeen en enää jaksanut pressata uudelleen. Heiluttelinkin vain jauhetta kanteen ja käytin siitä tuotetta.
Viimeinen kohtalokas tippuminen lavuaariin sattui eräs aamu viime kuussa (Instassa todistusaineistoa siitä) ja silloin ei ollut edes tuota korkkia kiinni. Purkkiin jäikin enää muutamaksi kertaa tavaraa ja viime viikolla tämä sitten koki loppunsa.
Hyvin moninainen elämä oli siis tällä :D. Rest in peace.
En koskaan ehtinyt aamulla ottaa kuvaa tästä poskilla, mutta joissain postauksissa, missä on ollut koko naamaa esillä, oon tainnut sattumalta käyttää juuri tätä poskaria.
Tykkäsin tästä, mutta tuskin tulen ostamaan uudelleen mitään poskipunia, jos saan ne joskus loppumaan. Liikaa testattavia vaihtoehtoja olemassa :).
Mutta olen kiitollinen tälle, että uskaltauduin kokeilemaan ja harjoittelemaan poskipunien käyttöä, se tosin on nyt räjähtänyt käsiin :p.

No niin, eipä tästä taaskaan tullut kovin lyhyttä postausta :p.
Palaillaan taas asiaan seuraavien loppuneiden kanssa, nyt lähden naaman pesulle vähentelemään tuotteita :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Tosi mielenkiintoset sy-voiteet ostit! Vilkuilin vähän molempia mutta järki voitti. Kävi mielessä et mulla on kuitenkin VAAN enää kaks sy-voidetta kaapissa. :D Onneks tajusin et ne riittää vielä piiitkäksi aikaa kun loppukesästä vasta korkkasin kolmannen. ;)

  Mä tilasin ekaa kertaa nyt netistä Hullareilta enkä ollu paikan päällä. Ensinnäkin oon niin p.a. et ei ois ollu oikeasti edes järkeä mennä sinne haahuilee kun mitään ei ois voinu ostaa. Toisekseen mulla on oireillu paniikkihäiriö nyt syksyllä niin pahasti etten ois voinu mennä sinne tungokseen. :( Samasta syystä taidan joutua skippaamaan myös I Love Me:n. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nuo alkoi heti kiinnostaa kun näin kuvastossa :).
   Mullakin oli enää 2 sy-voidetta ja molemmat käytössä. Toinen on jo lähes puolessa välissä, mutta sitten toinen mun piti siirtää kaula/dekoltee-alueelle käyttöön...
   Tällä sain perusteltua itselleni nuo molemmat ostot :D. Ja noh, muuta kosmetiikkaahan ei tullut ostettua, niin oli ehkä ihan sallittua ;).

   Saa nähdä, tuleeko itselläni tulevat Hullarit sitten koettua netin kautta... Tosin saattaa olla, että aika vähäksi tulee jäämään, kun koko ajan on ollut enemmän ostelua siellä herkun puolella kuin muualla.. Voi siis olla, että 3+1 Päivät tulee olemaan ainakin kosmetiikan puolesta mulle tulevaisuudessa se tärkeämpi.

   Voih, toivottavasti saisit paniikkihäiriön hallintaan, todella ikäviä nuo :(.
   Itsellä ei paniikkikohtauksia ole ollut, mutta yritän myös ryysispaikkoja vältellä eli käyn myöhäiseen/aikaiseen ajankohtaan, silloin kun ihmisiä vähemmän liikkeellä.
   Tuo rahapula on myös erinomainen syy pitää ostolakkoa, teki itsellekin viime kuussa ihan hyvää :).

   Poista

Suositut tekstit