lauantai 1. lokakuuta 2016

Kasvoille meikkejä ja hoitoja

Heips!
Nyt sitten olisi luvassa toiseksi viimeinen satsi syyskuussa loppuneita! Aloitetaan ihon hoidolla.

Sain viimein loppumaan tämän Tammikuussa Livboxista tulleen 75ml Herbina Energy Boost Energizing Peeling Cream kasvokuorinnan.
Kuten jo tuossa Livbox-postauksessa sanoin, niin aluksi tämä tuoksui kivan hedelmäiseltä ja makealta, mutta valitettavasti tympäännyin tuoksuun melko nopeasti pidemmällä käytöllä. Sitten se tuoksui vaan ärsyttävän imelältä ja pakolla sain itseni käyttämään sen loppuun.
Myöskään kuorintatehot eivät olleet mulle, raapivuutta rakastavalle, lähellekään tarpeeksi :(. Koostumus oli tosiaan voidemaista ja kuorintarakeet olivat "pehmeitä".
Oli siis pettymys, enkä aio ostaa uudelleen.

Toinen käytetty kasvokuorinta oli sitten Elokuussa Livboxista tullut 15ml minikokoinen Neutrogena Visibly Clear Correct & Perfect Complexion Scrub.
Olen tällaisen saman mini-tuubin jo vähän aiemmin käyttänyt, eikä kyseiseen tekstiin ole lisättävää.
Ihan ok oli, mutta koska raapivampia kuorintoja haluan, niin en aio tätä ostaa täysikokoisena uudelleen :).

Ja yhden kasvonaamionkin sain käytettyä, joka oli Avon Planet Spa-sarjan Heavenly Hydration Face Mask with Mediterranean Olive Oil.
Poispestävä tapaus oli ja kun olen yönaamioita hommannut ja saanut itselleni, niin kyllä nämä poispestävät kosteuttavat naamiot ovat itselleni nykyään aika turhia.
Kyllä tällä sellaisen hyvin kevyen kosteuttavan tunteen sai hetkeksi iholle, mutta aika nopeasti piti voiteet lätkiä kasvoille, kun alkoi kiristää.
Koostumukseltaan tämä oli vaaleanvihertävää geelimäistä voidetta ja tuoksuna selvästi oliivia, joka ei lemppariksi yllä.
Näistä uusista pakkausmuotoiluista kyllä tykkään tosi paljon!
En kuitenkaan aio ostaa enää uudelleen, tuolla käytössä on eräs poispestävä naamio, joka todella jättää kosteutetuksi kasvot ja alan ehkä itkeä, kun se joskus loppuu...

No sitten on tullut meikkejäkin viimein käytettyä loppuun!
Ensiksi tämä 10ml Oriflame Beauty Studio Artist Concealer, Light peitevoide koki loppunsa.
Todistusaineistoa ei sen kummemmin kasvoilla ole, mutta ei tämä yksinään (niin kuin ei mikään muukaan peiteaine) mun mustia silmänalusia peittänyt.
Kaverini kerran testasi ja hän oli ilmeisesti ihan tyytyväinen peittotehoon, joten jos olisi vain ihan pikkuisen tummuutta silmien alla, niin varmasti on kelpo tuote.
Itselläni on myös todella syvät juonteet/rypyt silmien alla, jonne tämä (ja muut peiteaineet) ehti kerääntyä ennen kuin ehdin edes käsiä pestä ennen puuterin laittoa...
Finnit saan myös peittoon paremmin muilla tuotteilla.
Enää tätä ei ole tällä nimellä myynnissä, enkä tiedä ovatko uudistaessaan The One-sarjaksi muuttaneet koostumusta. En kuitenkaan taida ostaa edes uudessa kuosissa uudelleen, kokeilen jotain muuta merkkiä, kunhan saan entiset ensin kulutettua pois.

Juurikaan parempi ei tämä 1.4g minikokoinen Benefit Fake Up Hydrating Undereye Concealer, 02 Medium peiteaine myöskään ollut minulla.
Samat ongelmat oli myös tässä eli jos et omista kovin tummia silmänalusia, etkä voimakkaita juonteita tai jos sulla on kovin kuiva silmänympärysiho, niin silloin tämä voi toimia.
Mulla tämä siis oli aivan yhtä katastrofi kuin muut peiteaineet, en voi käyttää ainoana, vaan joudun pakkeloimaan 2-3 tuotteella tämän lisäksi, että saan joten kuten tyydyttävän lopputuloksen (varmaan pitäisi se Baking-tekniikka vielä opetella, jos sillä saisi vielä paremman lopputuloksen).
En osta tätäkään täysikokoisena uudelleen.

Viimeisenä tällä erää on sitten 5ml minikokoinen Dior Diorskin Star Fluid Studio Makeup Foundation, 030 meikkivoide, jonka sain aikoinaan kaupanpäällisenä Stockalta, kun ostin sen Diorin Jardin-viisikon.
Nyt mulla ei ole pelkästään tästä kädellä kuvaa, mutta sävy oli hieman liian tumma ja keltainen mulle.
Olen seuraavat kuvat ottanut kasvoista, mutta en millään muista, olenko kuitenkin jotain sekoittanut sekaan, että olen saanut sävyä sopivammaksi. Todennäköisesti olen.

Jälleen luvassa yhdenlaiset "naked truth"-kuvat...
Tässä on kuvaa edestä.
Vasemmalla muistaakseni pelkästään meikkivoide ja oikealla kaikki härpäkkeet pärställä.
Oli myös yksi välivaihe, mutta tässä edestäpäin otetusta kuvan tarkennus oli epäonnistunut.

Tässä kuvaa vasemmalta.
Keskikuvassa on muistaakseni peiteaineet ja puuteri laitettu, mutta en muista mitä. Peiteaineena silmien alla todennäköisesti ollut tuo Benefitin Fake Up.
Valmiissa meikissä olen muistaakseni käyttänyt silmien alle myös Lily Lolo mineraali-peittaria ja vaaleaa luomiväriä...

Tässä kuvat oikealta puolen.
En mä tiedä, en vaan osaa ehkä jotenkin näiden nestemäisten meikkivoiteiden kanssa toimia, kun en huomaa mitään eroja minkään välillä... Kaikki sulaa ja pakkautuu juonteisiin päivän mittaan tai yleensä jopa jo ennen kuin saan edes puuterilla kiinnitettyä...
Meikkipuuterit ovat varmaan enemmän mun juttu... Vaan täytyy saada käytettyä pois ne kymmenkunta tuubia meikki-, BB- ja CC-voiteita, jotka ovat pääosin tulleet Livbokseista :p.
En siis aio tätä ostaa täysikokoisena myöskään.

Tällaista siis tänne. Jatkan nyt seuraavaa postausta varten kuvien muokkausta, en tiedä, jaksaisiko vielä illan päälle alkaa miettimään tämän kuun loppuviakin jo :). Tosin yhden sain jo tänään loppumaan ja huomenna luovun 3 purkista \o/. Tosin huomenna käyn viimein 3+1 Päivilläkin, että... Katsotaan siis, miten käy :D.
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Ajattelin just ehdottaa sulle bakingia, mutta niin, että levität kostealla beautyblenderillä meikkvoiteen, peitevoiteen ja lopuksi irtopuuterin. Toimii myös nenänpieliin ja hymyjuonteisiin :) tuo kostea beautyblender on ihan ykkönen pohjan teossa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tuo kyllä ollut mietinnässä, että pitäisi kokeilla!
      Pitäis varmaan joku viikonloppu ottaa asiaksi, niin näkisi kuinka aikaa vievää se on, että voisiko ottaa arkikäyttöön (olettaen että saan sen toimimaan) :).

      Poista

Suositut tekstit