perjantai 23. joulukuuta 2016

ColourPop-tilaus nro3.

Terveiset sohvalta!
Tai no nyt en ole sohvalla, vaan tässä tietsikkapöydän ääressä :p. Eilinen meni lähes täysin sohvan nurkassa ja siitä siirryin putkirullan kanssa lattialle samalla, kun Gilmore Girls on pyörinyt Netflixistä :D. Täytyy sanoa, että ihan hyvin kyllä tämä lomailu sujunut, vaikkakin takaraivossa hakkaa, että pitäisi meikata mun kaikilla ihanilla uusilla luomiväreillä ja käyttää kaikkia mun ihania uusia purkkeja, tuubeja ja purnukoita... 4 kynsilakkaakin on odottanut tuossa pöydällä, että tekisin joulua varten jotain kynsille (plus ne Katrilta saamani kynsilakat haluaisin testata) jajajaja... Noh, ehkä mun ei nyt hirveästi kannata stressata tästä, kun vielä viikko lomaa jäljellä. Onneksi flunssa on alkanut väistyä yhtä hiljaa kuin tulikin, joten kyllä tämä tästä :).

Mutta tänään tapahtui ihme; Sain mun 3. ColourPop-tilaukseni ovelle asti, eikä tarvinnut lähteä postiin sen takia (tosin piti sitten kuitenkin sinne mennä, kun tuli yllätyslähetys) !!! Kyllä tuo posti halutessaan toimii ihan hyvin näköjään :p.

Tältä näytti mun viimeisin tilaus... Päätin ottaa nyt lähes kaikki loput himoitsemani luomivärit (okei, kyllä niitä muutama on jäänyt ostamatta edelleen...), kun sai siveltimiäkin kaupan päälle! Sainkin niitä yhteensä 5kpl :).

Neppuskainen päätti jälleen tulla katsomaan, mitä jännää mä touhusin lattialla :p.

Yksittäisiä Supershock luomivärejä tuli tilattua sitten 7kpl... Järjestys alhaalta keskeltä kellon suuntaisesti:
* Holiday 2016, Babykins (deep metallic purple vith violet glitter)
* Holiday 2016, Patchwork (deep metallic turquoise with violet and blue glitter)
* I Heart This (taupe with silver sparkle)
* Cheeky (soft coral pink, satin finish)
* Paradox (warm burgundy red, satin finish)
* Bubbly (angelic pink with silver and pink glitters)
* Sugar (icy blue with champagne glitter)

Sitten otin All Nighter Foursome -nelikon, lähinnä vain yhden sävyn takia :p.
* Smash (neutral beige with soft golden sheen, satin finish)
* Vega (cool-toned taupe gold with gold, pink and violet glitter) (Tämä oli se syy :D)
* To-a-T (mid-tone warm brown, matte finish)
* Mooning (blackened plum vith violet sheen, pearlized finish)
Nyt kun näin livenä tämän nelikon, niin todennäköisesti loput 3 sävyä jäävät myös omaan käyttööni, Mooningiin vähän ihastuin myös... Ehkä voisi kokeilla huomenna meikkiä tällä nelikolla :)!!

Sitten postista hain tämän yllätyksen; Marisa oli multa jo aikaa sitten kysynyt, haluanko tämän Lumenen silmämeikki-putsarin, kun tämä tuli Livboxista. Kun tuolloin testasin omaani ja totesin ihan hyväksi, niin lupauduin ottamaan Marisankin pullon, kun oli siitä halukas luopumaan. Nyt se sitten yllättäen oli postissa :D.
Kiitos paljon Marisa!! Hyvää joulua ja kosmetiikan täytteistä vuotta 2017 myös sulle ;D.
Näyttää kyllä hyvin siltä, ettei kosmetiikasta tule itselläni olemaan pulaa ensi vuonnakaan :p.

Joulukalenterista jatkuu kivojen purkkien tulo; eilen 22.päivän luukusta löytyi 100ml minikokoinen Molton Brown Pink Pepperpod Body Wash suihkugeeli! Tuoksui ihan kokeiltavalta, joten saattaa lähtä ihan suihkukäyttöön :). Merkistä olen kyllä kuullut, mutta taaskaan en ole mitään päässyt vielä kokeilemaan.
Teetä tuli samanlainen pussi kuin 10.päivän luukussa.

Tänään tuli sitten 10kpl minipaketti Ole Henriksen Clean Truth Cleansing Cloths puhdistusliinoja. Taas oli testaamaton merkki itselleni, mutta nämä vaikuttaa todella mielenkiintoisilta! Kokeiluun menee siis hyvillä mielin!
Teenä tuli sama kuin 11.päivän luukusta.

Hengissä siis ollaan, eikä mitään ole tapahtunut :). Huomenna jos sen verran innostuisi, että viimein pesisi ja meikkaisi taas pärstän kunnolla sekä lakkaisi kynnet, niin voi hyvillä mielin mennä illasta käymään äitin luona syömässä ja saunassa.
Jos herään ajoissa, niin ehdin varmaan 1-2 loppunutta sekä viimeiset luukut joulukalenterista tännekin esitellä ennen äitin luo menoa. Taidan huomenna avata myös sen 25.päivän luukun joulun kunniaksi :).
Palaillaan siis asiaan!
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Ei hitsit, mun on ehkä pakko tilaa myös toi Patchwork, aivan sairaaaaaaan upea!!!<3 Muutenkin taas ihanalta näyttää tilaus :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi huonoja nämä mun kuvat on, mutta mä kyllä tykästyin tuohon Patchworkiin ^_^. En malta odottaa, että pääsen meikkaamaan sillä <3.

      Poista
  2. Mie lähin torstaina kotia ja seurannasta kytistin ColourPopin liikkeitä, että josko se olisi silloin tullut, mutta ei. Perjantaina oli yritetty toimittaa :D

    Onneksi se Postin säilytysaika on se pari viikkoa, niin kerkeää hakea.

    Neffi taitaa olla kissoista uteliain, ainakin kuvien perusteella :D

    VastaaPoista
  3. Voi ei! Tuo on tosi tympeää, kun jotain odottaa ja sitten kun ei olekaan paikalla, niin se tulee :/. Onneksi on tuo 2 viikon hakuaika kuitenkin :).

    VastaaPoista

Suositut tekstit