maanantai 5. joulukuuta 2016

Ensimmäinen eleven-tilaukseni ja kissan valtaama kalenteri

No niin, nyt olisi aika vilauttaa lauantaina kotiuttamaani ihka ensimmäistä eleven-verkkokaupan tilaustani :D.
Minähän oon tällainen perässä hiihtelijä, en ole aiemmin saanut aikaiseksi (lue: en ole pystynyt uskottavasti perustelemaan itselleni) tehdä tilausta tuonne, vaikka olen kyllä noin parikymmentä erillistä (jokaiselle kosmetiikkaryhmälle omansa) toive-/tahtoo-listaa tehnyt asiakastililleni :D.

Vaan nyt sain Black Friday-alennuksesta sekä äitini joululahjasta erinomaisen ja uskottavan syyn tehdä vihdoin ja viimein edes pienen tilauksen tuonne satojen kosmetiikkamerkkien ja tuhansien kosmetiikkatuotteiden taivaaseen! Tein tilauksen tosiaan sunnuntai-iltana ja perjantaina olisi ollut jo haettavissa postipisteestä, vaan pääsin sitten lauantaina vasta hakemaan sen.

Paketti oli erinomaisesti pakattu (kääritty tuohon muoviin) ja tuon päällä oli vielä yksi tuollainen kuplamuovi. Kyseinen muovi oli myös todella jämäkkää.

Tällainen pieni sisältö sieltä paketista kuoriutui!
Musk by Alyssa Ashley EdT ja suihkugeeli ovat se joululahja äidilleni. Olin laittanut vielä päivää aiemmin ostoskoriin odottamaan myös samaisen vartalosuihkeen, mutta se olikin kadonnut yhtäkkiä valikoimasta yön aikana :/. Nooh, kyllä se nuista jäljelle jääneistäkin toivon mukaan iloa saa :).
Maltoin nyt itseni ja itselleni tilasin vain Crabtree & Evelyn Pear and Pink Magnolia Ultra-moisturising Hand Therapy käsivoiteen 25g minikoossa sekä kauan kuolaamani theBalm the Manizer Sisters the Luminizing Collection korostuspuuteri-trion, jossa puuterit ovat kukin 3g minikokoja :).

Tässä vielä kyseisestä triosta tarkempi kuva. Mulle tuo minitrio on enemmän kuin tarpeeksi, nuo on EHKÄ mahdollista saada joskus pannuttamaankin näillä mun nykyisillä varastoilla :D.
Tänään kokeilin jo Betty-Lou + Mary-Lou yhdistelmää ja sillä tuli oikein kivan näköinen jälki ^_^. Pitää yrittää, jos lomalla saisin aikaiseksi yrittää ottaa kuvaa poskillakin nuista :).
Oikein kiva kokemus kyllä jäi tästä ensimmäisestä kerrasta!
Ja niillä mun tekemillä listoilla odottaa vielä sellaiset muutama sata (ehkä lähemmäs 1000) "tahtoo kokeilla"-tuotetta... Olisi siis kyllä tilauksia varmasti tulossa, kunhan saan keksittyä hyviä perusteluja hankkia niitä tähän purkkipaljouteen... :D

Tähän loppuun sitten jälleen kalenteria! Mä unohdin mun English Tea Shopin 5.luukun töihin, mutta mustaa teetä siellä oli, mausteita en vaan muista ollenkaan enää ja en ehtinyt sitä juoda tänään. Uskon kuitenkin, että hyvää tulee olemaan :D.

LookFantasticin kalenterista löytyi 5.luukun takaa 25ml minikokoinen Moroccanoil Hair Treatment hiusten hoitoöljy/seerumi!
Oon tykästynyt Livboxista tulleeseen 10ml minipulloon, joten oikein mieluusti tämänkin vähän isomman pullon tulen käyttämään ^_^.
Öljyjä ja seerumeja hiuksillekin löytyy kyllä kaapista ihan kiitettävästi, mutta eiköhän ne pikkuhiljaa vähene näihin mun pidempiin hiuksiin :p. Toivotaan ainakin...

Kuten tuosta kuvasta voitte päätellä, jälleen kuvauksissa oli mukana eräs seuralainen, josta sitten nappasin taas muutaman kuvan tänne (tällä kertaa en käyttänyt salamaa, joten kuvat ovat sen myötä epätarkkoja)...
Ensin piti tassulla taas kokeilla, mikä ihmeen lelu siellä oli...

Seuraavaksi uskaltauduttiin lähemmäs nuuhkimaan...

Ja sitten päätettiinkin asettua uudelle nukkuma-alustalle kunnolla.
En meinannut pulloa saada otettua pois tuolta luukusta, kun Neffi asetti päänsä ja tassunsa sen päälle ja ympärille... Kun aloin pulloa vetämään pois, niin meinasin saada tassusta :D.

Tuohon oli kyllä hyvä ruveta nukkumaan.
Samalla taisi suurin osa jäljellä olevista luukuista avautua osittain...
Saa nähdä, milloin tuo menee täysin hajalle, kun ei nuo luukut kestä tuon 7kg painoa kovin kauaa :p. En vaan raaskinut heti häätää pois, kun niin nätisti makoili <3.

Tällaista tänne tänään :D.
Katsotaan, keksisinkö huomiseksi jotain muutakin postattavaa kuin luukun sisällöt... Yksi idea olisi kyllä mielessä, pitää melkein kuvata sitä varten tarvittavat kuvat :).
Noh, tavalla tai toisella, palataan asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Ihana katti <3 eihän häntä voi mitenkään häätää pois :D
    Eleven on semmoinen paikka että siellä menee yksinkertaisen blondin pää ihan sekaisin kaiken tavarapaljouden keskellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neffi osaa halutessaan olla vallan ihastuttava :D.
      Joo, tuo eleven on kyllä "kauhea" paikka ;D.

      Poista

Suositut tekstit