perjantai 30. joulukuuta 2016

Vuoden 2016 viimeiset loppuneet

Taas meni päivittely myöhään, mutta ei se mitään! Tässäpä tulisi tämän kuukauden ja vuoden viimeiset loppuneet purkit, sillä mitään ei ehdi enää huomiseen mennessä loppua :).

Aloitetaan vanhimmalla tuotteella eli viimein on käytetty tämä 15ml Huhtikuun 2015 Livboxista tullut Lumene LAB Hydrasmooth Eye Cream silmänympärysvoide.
Ehdin tämän käyttää sy-alueelle aika lailla puoleen väliin, kunnes ostin nyt syksyllä Hullareilta Mia Höydön ja Mossan sy-voiteet.
Tässä ei sinällään mitään vikaa ollut, kosteutti kyllä, mutta tämä tuntui ihan aavistuksen jättävän sellaisen kiristävän kalvon tunteen sy-alueelle, minkä luulen olevan tarkoituskin.
Tartuin kuitenkin aina noihin uusiin voiteisiin mieluummin, niin käytin toisen puoliskon tuubista sitten kaulan ja dekolteen alueelle, missä myös kyllä kosteutti ihoa hyvin.
Jos en olisi nuita kahta pulloa ostanut syksyllä (plus nyt tässä kuussa, kun sain muitakin), niin olisin kyllä tämän käyttänyt loppuun silmienympäryksille.
Enää tätä ei varmaan myynnissä olekaan uudistuksen takia.

Lisää Livboxista tulleita.
Sain myös loppuun tämän 40ml minikokoisen Syyskuussa tulleen Korres Basil Lemon Shower Gel suihkugeelin.
Tätä olenkin halunnut jonkin aikaa testata, mutta valitettavasti tuoksu ei vaan ollenkaan iskenyt. Basilika ei nähtävästi omaan nenääni toimi yhteen sitruunan kanssa. Käytin tämän kuitenkin suihkussa.
Muuten oli mielestäni kuin muutkin suihkugeelit.
Tuoksun takia jää ostamatta vastaisuudessa itseltäni.

Ja vielä sain loppumaan 50ml minikokoisen, Lokakuun Livboxista tulleen Palmolive Smooth Delight Shower Milk suihkumaidon.
Ei ollut kuitenkaan maitomaisen juoksevaa, mutta kosteutti kyllä hieman normaalia suihkaria enemmän ihoa. Vaahtosikin oikein hyvin pesukukan kanssa.
Yllättäen tuoksuunkin tykästyin melko paljon, sellainen mukavan kermaisen pähkinäinen!
Jos ei suihkareita olisi varastossa niin kauheasti, niin voisin ilomielin ostaa tätä täysikokoisen pullon itselleni :).

Sitten muihin!
Jeeeee, 1 huulirasva kulutettu \o/ !! Se oli tämä muistaakseni viime kevään hullareilta kokeiluun ostamani 7g Balmi Super Cube Roseberry Lip Balm.
Pakkaus tässä oli kyllä kiva, kun rasva oli sellainen kartiomainen. Oli helppo sipaista huulille!
Pakkauksen ruusukultainen sävykään ei ollut ollenkaan huono :D.
Vaan siihen ne positiiviset puolet jäikin :/. Pakkaus meni rikki tosi nopeasti, ettei sitä saanut enää kunnolla suljettua. Sitten kosteutustehot eivät riittäneet omille huulilleni, vartin välein joutui lisäämään, mikä on liian lyhyt väli mulle :/.
En siis tule ostamaan uudelleen.

Toinen pettymys oli tämä 75ml Cutrin Bio+ Clear Peel Mask, Dandruff Control 2 kuoriva hiusnaamio.
Tämä ei sopinut ollenkaan mun hiuksille, sillä rasvoitti niitä vain entisestään ja pesun jälkeen näytti, ettei hiuksia olisi pessyt ollenkaan :/.
Ei tuntunut myöskään rauhoittavan tarpeeksi päänahkaa, mitä monesti oon jo shampoilla saanut aikaan (nyt ei ole kuin 1 päänahalle tarkoitettu shampoo käytössä).
En siis aio enää uudelleen ostaa tätä tapausta, oli valitettavasti mulle virheostos :(.

Viimeisenä sain käytettyä tämän 300ml Dermosil Walnut Hand Soap käsisaippuan.
Ulkokuori on uusittu, mutta sisältö on tuttu ja ihana saksanpähkinäntuoksuinen saippua. En ole edelleenkään tähän päässyt kyllästymään, päin vastoin lisääkin olisin voinut käyttää <3.
Oon vaan niin rakastunut tähän tuoksuun <3.
Todellakin tilaan taas joskus uudelleen!!

Tässäpä ne sitten olikin!!
Huih, huomenna olisi joulukuun sekä koko vuoden 2016 yhteenvetojen aika :O !!! Syntien tunnustus jälleen edessä, kääk :p.
Palaillaanpas siis huomenna asiaan!
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Mulla loppui vähän aikaa sitten tuo Balmin huulivoide, en vaan oo muistanu siitä vielä blogiin kirjoittaa. Valitettavasti vähän samantapaiset kokemukset mullaki oli =/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten mä muistelen, että olisin jotain lukenut siitä sun blogista :o !! Vai olikohan se jokin muu... Ei kun se taisi olla se EOSin rasva?!
      Vaan joo, harmi kyllä ettei tuo täydellisesti pelittänyt :/.

      Poista
    2. Kyllä munki piti tarkistaa oonko jo kirjottanu siitä, mutta en oo, EOSista oon kyllä päpissy =D

      Poista

Suositut tekstit