sunnuntai 2. helmikuuta 2014

And That's Who I Am vol.5

Tänään on ollut jostain syystä hieman apeampi mieli, enkä oikein saanut irti itsestäni mitään enemmän ajattelua vaativaa postausta.
Katselin tuossa mun postausideoita-kansiota ja hoksasin, etten ole pitkään aikaan tehnyt And that's who I am- postauksia eteenpäin. Silloin aikanaan kun löysin niin paljon itseäni kuvaavia juttuja sieltä, että niistä riittää edelleen moneen postaukseen :).
Löysinkin sitten tämän hetkiseen mielialaan sopivat jutut sieltä, joten tässäpä niitä tulee:


Täältä löytyy edellinen postaus.
Pahoittelut nyt tällaisesta postauksesta, jospa huomenna olisi parempi päivä!
Nyt jatkan mun epätoivoista kynsienlakkaus-urakkaa, tässä jo reilu tunti mennyt entisten hoitolakkojen putsaukseen, uuden hoitolakkakerroksen ja yhden kynsilakkakerroksen laittoon... Ei nyt vaan mikään mee niin kuin strömssössä :p.
Miumoi <3

6 kommenttia:

 1. Joskus on kakkoja päiviä. Sen jälkeen yleensä paistoopi jo vähän aurinkokin :) Mukavempaa sunnuntaipäivän jatkoa! Niin ja mieltä saa aina purkaa :)

  VastaaPoista
 2. Vähän erilainen postaus väliin on vain hyvä!! No problem, kukaan ei karkaa minnekään ;)

  VastaaPoista
 3. Itekin oon pohtinut viimeisen puolen vuoden aikana menetänkö täysin järkeni..nyt oon kuullut sen useamman ammattilaisen suusta että ajatukseni eivät ole läheskään hulluimmasta päästä.;-) ja mä ainakin välitän susta!<3 mukava postaus vaikka fiilikset ei ookaan olleet hyvät. Oon kyllä joka postauksen lukenut,ja nyt jopa sain kommentoitua.;-) voimahalaus rakas ystävä! Koitetaan nähdä vaikka tämä pikkuherra tuntuu vievän nyr leijonanosan mun ajasta. Josko tämä tästä kevään mittaan hieman helpottaisi ja päästäisiin mekin yhdessä sinne syömään.:-) -R

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kait sitä jokainen ihminen jossain vaiheessa miettii menettävänsä järkensä :).
   Mutta eipä tässä mitään, väsymys ja yksinolo vaan saa aina ajatukset kiertämään kehää, niin näitä päiviä aina välillä tulee :).
   Syömään menoa odotellessa <3

   Poista

Suositut tekstit