torstai 27. helmikuuta 2014

Nippu Loppuneita vol.2.

Tämä kuukausi on kyllä postausten suhteen mennyt ihan metsikköön...
Eilen oli jälleen kyllä tarkoitus kirjoittaa, vaan kun en päässytkään lähtemään töistä aiemmin ja sitten mulla oli hieronta, suihkuilta ja Avonin tilauksen teko... Oli siis parempi jättää postaamatta, varsinkin kun nyt näissä menee pidempään, kun kuvia ja tuotteita on enemmän esiteltävänä.
Ja koko ajan loppuu tuotteita!! Mä joudun ulottamaan nämä esittelyt maaliskuun puolelle, sillä vielä odottaa tuotteita kolmen postauksen verran esittelyä... Tämä kuukausi meni siis mielestäni aivan yli odotusten :p.

Tämän kertainen esittely alkaa vanhalla 400ml Avonin Naturals-sarjan Moisturising Coconut Smoothie Body Wash suihkugeelillä.
Itse aikanaan haksahdin tuohon smoothie-sanaan ja kyllähän tuo koostumukseltaan oli vähän smoothien tapaista. Tuoksu oli selkeästi kookoksinen ja sen suhteen olin aluksi varautunut, kun jotkut kookoksen tuoksuiset tuotteet eivät ole hyviä omaan nenääni. Tämä kuului hyviin :).
Muuten tämä oli perussuihkugeeliä, vaahtosi ja pesi normaalisti, kuivatti hieman myös.
Kun otin tämän aktiivikäyttöön jokunen aika sitten, niin tässä oli koostumus päässyt erottumaan ja kerrostumaan, mutta sekoittamalla sekin ongelma ratkesi :p. Ei tullut mitään ongelmia muutenkaan siitä, vaikka tämä olikin melko vanha tapaus. Osittain käytin tämän loppuun myös käsisaippuana, sillä parempi oli saada tämä nyt käytettyä pois.
Tuoksun puolesta olisin voinut ostaa uudemmankin kerran, saapa nähdä tuleeko joskus uudelleen myyntiin Avonille jokin samankaltainen tuoksusarja :).

Sitten sain loppumaan yhden hiusnaamion, Avonin Naturals Yumberry & Yogurt Superfruit Shoufflé for All Hair Types.
Tästähän olen jo aiemmin käyttänyt toisen tuoksuisen naamion.
Tämä oli tehoiltaan ihan hitusen parempaa kuin tuo aiempi tapaus eli silotti paremmin hiuksia. Mulla oli muistikuvia, että heti ostamisen jälkeen tässä olisi ollut huomattavasti paremmat tehot, mutta nyt kun tehokäytin tämän, niin en huomannut samaa silotustehoa :/.
Tuoksua suorastaan rakastin, ihanan hedelmäisen makea, jota varmaankin tuo jugurtti pehmitti.
En kuitenkaan tätäkään ostaisi uudelleen, kun tehot eivät olleet niin hyvät kuin muistelin... Mutta ihana tätä oli kuitenkin tämä yksi purkki käyttää!!

Vaihteeksi kroppakuorintaa käytetty, yllättäen :D. Nyt oli vuorossa Turkista ostamani Fruttinin Ginger Passionfruit Sugar Scrub.
Heti sanon, että tuoksu ei ollut tässä mieleeni, ehkä tuo inkivääri tunki liikaa mun nenään.
Mutta sitten ne kuorintatehot!!!
Mähän oon siis täällä monta kertaa sanonut, että rakastan sellaisia oikein raapivia kuorintoja. No nyt tässä oli täsmälleen sellainen, enkä olisi koskaan uskonut sanovani tätä, mutta tämä oli melkein jopa hivenen liiankin kuoriva, jopa omaan makuuni :D.
Eli tämä ei todellakaan ole herkkäihoisille!
Tästä jäi kuitenkin sellainen öljyinen/kosteuttava pinta iholle, joten iho ei ollut heti rasvaa huutamassa.
Eli jos herkkäihoinen tätä käyttää, niin suosittelen käyttämään tätä todella vähän suuren vesimäärän kanssa. Yllätyin kuinka vähän itsenikin tarvitsi tätä käyttää kerralla, koska tämä todella kuori :).
Kaiken kaikkiaan ehdottomasti voisin ostaa lisää kuorintoja Fruttinilta, mutta tämä tuoksu-sarja jää vastaisuudessa rauhaan.

Sitten meikkejä eli tämän, myös Turkista ostamani, Sephoran 8HR Matifying Pressed Powder kivipuuterin sävyssä 15 Clair Light sain loppuun.
Tästähän reunajämät meni rikki, kun tämä tipahti lavuaariin, joten piti sitten pelastetut palat murskata ja laittaa irtopuuteri-rasiaan käyttöön.
Mutta tämä oli kelpo puuteri. Piti muutaman tunnin ihon mattana ja melko riittoisakin oli.
Kansi ei ollut kovin kestävä, se "pidike" meni rikki yllättävän nopeaa. En tiedä, oliko sitten vain huonoa tuuria tuon suhteen.
Kaiken kaikkiaan positiivinen fiilis jäi, vaikkei ollutkaan mitään tunteiden ilotulitusta :). Voisin varmasti ostaa uudelleen tätä puuteria, kun Sephoraan joskus uudelleen pääsen!

Viimeisenä loppujana tälle erää on sitten joulukalenterista tullut 25g minikokoinen The Body Shopin Chocomania Soap palasaippua.
Tästä ei ole juuri enempää sanottavaa kuin mitä olen jo esim. karpalo-saippuan kohdalla sanonut. Aika lailla samanlaiset koostumukset oli näissä kaikissa joulukalenterin saippuoissa, vain tuoksut olivat erilaiset.
Tuoksu oli harmittavan laimea, ei siis ollut kovin vahva, mikä oli ikävää näin suklaan rakastajana.
Mutta kiva on ollut yleisesti ottaen näitä Chocomania-tuotteita kokeilla ja varmasti vastedeskin ostan jotain uudelleen :).

Nyt on palasaippuaksi lähtenyt käyttöön tämä jo pari vuotta kaapissa ollut Lushin Vanilla in the Mist saippua ja tämä oli punnitessani aika tarkalleen 100g :).
Juttua tulee sitten toivottavasti maaliskuun aikana!

Tällaisia tällä erää ja toivottavasti ehdin huomenna jatkaa seuraavan erän kanssa :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit