maanantai 24. helmikuuta 2014

Tampereen reissun ostokset

Hellou taas!
Reissusta selvitty ja olihan se kiva pieni katkaisu arkeen :). Harmittavasti vaan iski eilen siellä jokin vatsapöpö, onneksi pahin meni ohi ennen junamatkaa, niin ei ollut täysin sietämätön tulomatka :p.
Laitan muutaman kuvan huoneistosta, jossa oltiin ja ruuista, joita söin sitten varmaan maaliskuun puolella. Alkanut kertyä nyt noita loppuneita tuonne kansioihin, niin ne täytyy esitellä pois ennen kuin kuukausi loppuu. Nyt on kyllä harmittavan lyhyt kuukausi :D.
Tässä postauksessa esittelenkin nyt ostokseni tuolta :).

Ehdittiin lauantaina käydä vain Koskikeskuksessa (miehet halusivat ehtiä lätkää katsomaan ja piti ehtiä myös saunoa, kun illalla lähdettiin baariin), mutta kyllä sielläkin riitti ihan tarpeeksi katseltavaa :D.
Mr.Insinöörin serkku MK halusi käydä Tigerissa ja kuten kuvasta näkyy, niin pientä sälää tarttui jotenkin ihmeellisesti myös omiin käsiini, 8 eurolla (euron Kitkat-patukan ehdin syödä jo siellä) :D.
Aikas kiva kauppa, voisi tuo tulla vaikka Ouluunkin!

Mutta sitten se mun ehdoton paikka, jossa halusin käydä eli Kicks :D.
Ja vain nämä lähtivät matkaani, melko hyvin hillitsin itseni :o.
Batistea löytyi ja ne oli vielä tarjouksessa 5,50e (Original ja Tropics) ja 5,90e (Volume). MP kertoi mulle ennen reissua, että näitä löytyy myös Stokkalta 7,90e hintaan ja iloitsinkin, että näitä löytyy myös Oulusta.
En kuitenkaan voinut tuota tarjousta ohittaa Kicksissä, joten otin sitten nuo kokeiluun.
Sitten halusin Kicksin omiakin tuotteita taas kokeiluun ja mukaan otin suolavesisuihkeen hiuksille, vartalokuorinnan (raparperi-mansikka) ja käsivoiteen (vanilja-kookos).
Kaikki siis suhteellisen nopeasti käyttöön tulevia (okei, kyllähän noita kuiviksia löytyy ennestään muutama kaapista)...

Sitten loppuvaiheessa hoksasin sattumalta The Body Shopin vieressä Kampaamotuotteiden Outlet-myymälän ja syy, miksi menin sinne, näkyy vasemmalla; matkakokoinen Moisture Kick-suihke 1,90e :). Jättikokoinen suihke löytyy, mutta matkakokoista ei eli tuo oli mulle hyvä löytö.
Sitten Tigin muotoilutuotteet oli "osta 2, maksa 1", niin päätin ostaa pitkästä aikaa kokeiluun tuon Dirty Secret-kuiviksen ja sille kaveriksi kuivahoitoaineen.
Myyjä sanoi, että edelleen nuissa kuivispulloissa on tyhjenemisongelmaa :(. Ostin kuitenkin, jospa tuuri kävisi ja nuo pelittäisi... Maksoivat tuolla tarjouksella siis 18,80e, niin kyllä tuolla hinnalla nuo kokeilee tämän kerran :).

Vaatteita en jaksanut alkaa katselemaan, kun meinasin hikoilla ihan hirveästi... Seppälästä ostin farkut, kun ne oli helpompi sovittaa :D.
Siinäpä oli mun ostokset, ei mitään mahdottomia siis :).
Näiden plussien jälkeenkin plus-miinus-tilasto näyttää yllättäen oikein kivalta, paremmalta kuin luulin!
Tosiaan muuta juttua Tampereesta sitten ensi kuun puolella, huomenna jatkuu loppuneiden listaus!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit