lauantai 1. helmikuuta 2014

Ei Helmikuu tule olemaankaan täysi katastrofi...

Pelkäsin tosiaan, että tästä helmikuusta ei tule vähennysten osalta mitään Tammikuun loistavan tuloksen takia, mutta tuossa päivällä kootessani pöydälle mahdollisesti loppuvia purkkeja huomasinkin, ettei tilanne taida täysin toivoton ollakaan :).
Helmikuusta saattaakin tulla ihan kiva, jos vain maltan mieleni tilausten kanssa!!

Aloitetaanpas ennustelu näistä sekalaisista tuotteista.
Tässä on taas tuttuja tuotteita tammikuun ennustuksista, mutta myös uusia juttuja ja näiden kanssa tilanne on niin hyvä, että voisin olettaa kaikkien muiden loppuvan 95% varmasti, paitsi tuon Freemanin kasvonaamion. Se on aika rajoilla, tuleeko loppumaan vai innostunko sittenkin käyttämään enemmän mun näyte-kokoisia 5ml-20g naamiopusseja.
Noista tuotteista 4 on muuten niitä, jotka olisin halutessani saanut jo tammikuussa loppumaan, mutta kun ajattelin tämän kuukauden jäävän köyhäksi, niin halusin ne säästää :).

Kroppajuttujakin taidan saada hyvin loppumaan, vaikka näissä tuo Dermosilin kylmävoide on aiemminkin esiintynyt ennusteissa :D. Jospa vihdoin nyt onnistuisi senkin suhteen!!
Noista 3 suihkugeelistä (TBS, Avon ja Oriflame) TBS:n ja Avonin käytän käsisaippuana, joten ainakin ne loppuu. Tosin Oriflamenkin vaahto on hyvin kulunut tässä viimeisen vajaan parin viikon aikana, niin siinäkin on hyvät loppumismahdollisuudet.

Nämä hiustuotteet taitaa olla ongelmallisimmat ennustettavat, varsinkin kun moni näistä on esiintynyt täällä jo muutaman kuukauden ennusteissa :p.
Edelleenkään en luovuta, vaikka muotoilutuotteita (muotovaahto, hiuskiinne, hiuspuuteri) en ole juurikaan esim. tammikuussa käyttänyt!
Mun pitäisi oikeasti varmaan puoli 6 aikaan arkiaamuisin herätä, jos haluaisin ehtiä ajan kanssa meikkaamaan kunnolla luomiväreillä ja lisäksi laittamaan myös hiukset, että olisin sitten puoli 8 jälkeen pyörän selässä yhtäaikaa Mr.Insinöörin kanssa matkalla töihin...
Viime aikoina oon vaan ollut aamuisin ihan järkyttävän väsynyt ja tukkoinen, vaikka heräisin ennen puoli 7, joten ei ole ollut puhettakaan, että ehtisin kunnolla laittaa itseäni siinä puoliunessa... Joskus hoksaan, että olen vaan 10 minuuttia horroksessa seissyt peilin edessä tekemättä yhtään mitään ja sitten paniikissa katson kelloa, että apua apua se on jo noin paljon ja meikkaus aivan kesken ja Mr.Insinöörinkin pitäisi aamutoimille keretä -.-
Jos tää väsymys jatkuu vielä, niin sitten mun täytyy varmaan luopua noista yhteisistä aamuisista pyörämatkoista Mr.Insinöörin kanssa. Nukun pidempään ja lähden myöhempään töihin, että saan aivot kunnolla peliin mukaan.
Oon nyt pari vuotta yrittänyt näitä aikaisia aamuherätyksiä ja mulla se näköjään johtaa vain älyttömiin univelkoihin viikon aikana, puoliteholla olemiseen, kauheaan väsymyksen sekaiseen ahdistukseen ja olemiseen kuin perseelle ammuttu karhu, joten ei vaan onnistu.
Mä en vaan ole aamuihminen, piste.
Onneksi tuo mun työ on sellaista, että voin mennä tunnit tekemään vaikka yöllä, jos haluan, mutta se vaan ei oikein hyvin sovi tähän 8-16 rytmillä toimivaan yhteiskuntaan... Plus että saisin parisuhteelle sanoa hyvästit, kun en sitten Mr.Insinööriä näkisi koskaan. Tosin eipä se mun perseelle ammuttuna karhuna oleminenkaan kovin hyvää parisuhteelle tee, joten tässä on kyllä pienoinen ongelma... Kumpi sitten on pienempi paha :p.

Jaahas, tämäpä meni taas avautumisen puolelle :D. Hieman näköjään rassaa nuo tämän hetkiset aamuherätykset :p.
Jospa se valon lisääntymisen myötä taas hetkeksi helpottaisi (tai sit ei, mutta toivossa on hyvä elää).
Mutta niin, tämän kuun aikana yritän siis saada loppumaan mahdollisimman monta juttua näistä 25 täysikokoisesta ja 7 minikokoisesta tuotteesta!! Saas nähdä, kuinka käy!
Nyt täytyy alkaa miettiä, mitä huomiseksi keksin postailtavaa, ellen sitten saa jo ensimmäisiä loppumisia siihen mennessä :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Tunnen tuon tuskan, mähän herään puoli 6 koska oon hidas käynnistymään aamuisin ja inhoan sellaisia ns. äkkiherätyksiä. Ja voi sitä väsymystä mikä lisääntyy loppuviikkoa kohden vaikka yleensä töiden jälkeen on pakko ottaa nokosetki. Viikonloppusin sitä sitten tulee kuitattua univelkoja pois. Mä kans odotan valon lisääntymistä, tämä pimeys ja kylmyys on omiaan väsyttämään =/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä, etten oo sit ainoa!
   Nuo univelkojen nukkuminen viikonloppuna ärsyttää ihan suunnattomasti, kun silloin haluaisi tehdä niitä juttuja mitä ei viikolla ehdi, mutta kun ei vaan sitten jaksa, vaan on pakko nukkua aamulla...
   Ja itekään kun ei viikonloppuna saa ilman katkoja nukkua pitkään, vaan pitää aina välissä kissat käydä ruokkimassa, niin ei niitä univelkoja saa kunnon unilla kuitattoa edes viikonloppuisin :/.
   Onneksi valoisaan aikaan tuo herääminen on hieman helpompaa, joten sitä aikaa odotellessa!

   Poista

Suositut tekstit