keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Kaksin Kappalein Kuivista

Ja mennäänpäs suoraan seuraaviin loppujiin, tällä kertaa ne ovat minikokoisia :).

Tämäkin on jo tutuhko kuivashampoo, kun olen jo kerran aiemminkin tällaisen 50ml pullon käyttänyt. Eli kyseessä on Oriolalta tilaamani Klorane Extra-gentle Dry Shampoo with Oat Milk.
Mulla ei ole oikeastaan mitään lisättävää tuohon ensimmäiseen käyttökokemukseen... Edelleen tykkäsin tästä ja puhdisti hyvin, vaikka hitusen enemmän pitää työstää, ettei näy hiuksissa. Tällä kertaa mulla tosin on paljon vaaleammat hiukset, joten nyt ei tarvinnut niin tarkkana olla :).
Voisin siis edelleen tätä ostaa silloin tällöin käyttööni lisää, vaikka onkin tosiaan kalliimpaa kuin Klippoteket.

Toisena kuivashampoona sain loppumaan tämän 50ml Batiste Original Dry Shampoon, joka tuli Marraskuun Livboxin mukana.
Ja myös tämä oli omille hiuksilleni oikein hyvä tuote! Puhdisti hyvin, ei "kilikattajaa" pullossa eli hiljainen käyttää, hieman sai tuuheuttakin hiuksiin tämän avulla. Miinuksina tässäkin työstettävyys eli melko valkoiseksi saattaa jäädä hiukset, jos ei kunnolla häivytä pois. Myös omassa tapauksessa miinuksena on vaikea saatavuus, kun Kicksiä ei tästä kaupungista löydy...
Voisin kyllä ostaa tätäkin lisää, kun vaan olisi helpommin saatavissa.
Vinkit tervetulleita, mistä muualta tätä on saatavissa??

Täällä edelleen samaa tylsää arkea eletään.
Tuo ihme nuha vaivaa edelleen, ettei ole edes jumpissa kovin paljoa uskaltanut käydä, kun pyöräilykin saa tuon köhän ärtymään entistä enemmän ja rappusissakin hengästyy todella. Toivon vaan, että viikonloppuna uskaltautuisin jumppiin. Ärsyttää vaan se, kun pyöräilykelit ei ole kohdillaan tällä hetkellä... Kauheat loskavallit muodostunut pyöräteille, niin en ole toissapäivän jälkeen pyörän selkäänkään viitsinyt vääntäytyä... On tämä taas vaikeaa :p.

Töissä oma yksi näyte edelleen hankaa vastaan ja alkaa keinotkin sitä kohtaan loppua pikkuhiljaa. Ensi viikolla olisi tarkoitus kokeilla vielä yksi radikaali menetelmä, joka joko onnistuu tai sitten koko näyte menee hukkaan turhaan, eikä kyseistä näytettä enää saa mistään... Ja tietysti se on just näyte, josta on löytynyt jotain aika mielenkiintoista :p. On kyllä mahtavaa tämä menehtyneiden potilaiden "parhaimmillaan" 20 vuotta vanhoilla näytteillä tehtävä tutkimus :p.
Nooh, onneksi tämän vastapainoksi on pari muuta juttua sentään edennyt, joten ehkä tämä pään seinään hakkaaminen jossain vaiheessa väistyy taas hetkeksi :).
Huomenna pitäisi taas vaihteeksi lähtä istumaan yliopistolle luennolle, jonka takia olenkin aamupäivän kotihommissa. Ei ole järkeä pariksi tunniksi mennä töihin, kun pitää sitten toiselle puolen kaupunkia siirtyä loppupäiväksi. Perjantai-aamuna olisi sitten info-luento yliopiston palkkaamille uusille tohtoriopiskelijoille, jonne ajattelin myös mennä, kun vaikutti ihan hyödylliseltä. Vaihtelua työpäiviin :).

Kissatkin on pysyneet terveenä, mitä taas nyt tässä pari päivää ovat ruokaansa enempi ja vähempi oksennelleet vuoron perään ja yhtä aikaa. Ehtihän tuo tilanne olla jo pari viikkoa taas rauhallinen :p.
Noin muuten täällä odottelen vain ensi viikon viikonloppua, kun lähtään sinne Tampereelle :). Parin päivän hengähdystauko tulee kyllä tarpeeseen näistä kotipiireistä :).
Saa kertoa vinkkejä, mitä kannattaa tehdä tai missä kannattaa käydä!
Tosin aikaa on vain aika vähän, kun ollaan perjantaina klo 19 aikoihin perillä ja lähtään takaisin kotiin sunnuntaina klo 17 junalla :). Kauppoja saa ainakin mieluusti suositella, luulisi lauantaina ehtivän edes vähän shoppailemaankin siellä :).

Tällaista siis tänne tällä erää!
Jatketaan huomenna, tosin postaus saattaa mennä suht myöhään, kun menen työkaverin Me & I-kutsuille alkuillasta :). Jos näyttää menevän liian myöhään, niin sitten en varmaan huomenna postaa, mutta katsotaan. Perjantaina kun olisi sitten vuorostaan MP:n luona pienimuotoiset ystävänpäivä & Baby Shower-illanistujaiset, niin silloinkin voi mennä myöhäisempään :).
Kivaa kuitenkin, kun ei tarvitse nyt 4 seinän sisällä istuksia! Yksin kun jälleen viikonloppuni muuten vietän.
Miumoi <3

8 kommenttia:

 1. Mä en Tamperetta sen kummemmin tunne, mutta käyhän nyt ainakin siellä Kicksissä!! :) Koskikeskuksen kauppakeskuksesta löytyy. :) Siellä on kyllä valitettavasti paljonkin mielenkiintoisia merkkejä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, mahtavaa! Pääsen siis Batistea ainakin ostamaan lisää :D.
   Voi ei, saapa nähdä kuinka pahasti tämä helmikuun vähennys menee plussalle tuon reissun jälkeen :p

   Poista
 2. Batistea saa myös Sokoksista ja Emotioneista. Pilkkahintaan niitä saa myös asoksen nettikaupasta, jossa mm. 400ml jättipullot nyt tarjouksessa n. 4e.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä Oulussa ei oo myöskään Sokosta :/. Tosin sellainen on tulossa toivon mukaan tässä parin vuoden sisään...
   Tuo Emotion on varmaan Stokkan yhteydessä? Täytyypä käydä jossain vaiheessa katsastamassa Stokkan valikoima :)
   Kiitos myös Asos-vinkistä! Täytyy tutustua senkin valikoimaan, josko sieltä joskus uskaltautuisi tilaamaan :)

   Poista
  2. Emotion on S-ryhmän (eli Sokoksen) omistama kemppariketju. Stockan vastaava taas on Stockmann Beauty. :)

   Poista
  3. Eiku joo, mä sekoitinkin sen tohon Beautyyn!
   Kiitti tarkennuksesta :D.
   Eli oon nyt sitten vaan tuon Tampereen matkan varassa ja mahdollisesti Asoksen, jos uskallan joskus sitä kautta tilata nuita :).

   Poista
  4. Noooh, mun lähellä on Kicks, että jos tulee joku suosikki, jota haluat aina saada niin.... ;)

   Poista
  5. Voi ei, tuota en ois välttämättä halunnu tietää... ;D
   Kohta taitaa hyvin tää kosme-ähky hellittää... :p
   Oho, tuosta tuli pikku runokin :D
   Kannattaa varoa, mitä ehdotat. Saat alkaa pian mun viralliseksi diileriksi :D :D

   Poista

Suositut tekstit