tiistai 4. helmikuuta 2014

Vähän kynsilakkaa tähän väliin!!

Oon saanut jo pari juttua loppumaan tälle kuulle, mutta säästelen hieman niitä ja esittelen/sanon vähän mielipidettä parista kynsilakasta, joilla lakkasin toissapäivänä eli sunnuntaina kynteni.
Teistä taisi joku pyytääkin aikanaan kommenttia kyseisistä lakoista, kun tilauksen esittelin, niin tässäpä niitä muutamalla sanalla tulee :).
Julkaisen ensin lopputulos-kuvan ja toivottavasti te muutamat ihanat kynsitaiteilijat, jotka tätä mun blogia luette, ette saa sydänkohtausta seuraavaa kuvaa katsoessanne :D.
En tosin koskaan olekaan väittänyt olevani hyvä lakkaamaan omia kynsiäni, varsinkin, kun tuossa oikeassa kädessä on tuo cp-vamma, joka todella oleellisesti vaikeuttaa vasemman käden lakkaamista... Myös itse oikea käsi on joskus hankala, kun koskaan en tiedä, tuleeko sormiin jokin "spastinen nykäisy" yhtäkkiä, jonka seurauksena sormet menee ihan miten sattuu ja parhaimmillaan ne pyyhkivät toisten sormien lakat mennessään...
Mutta kuvan ottoon asti (Mr.Insinööri otti pikapikaa ja salamalla) lakat pysyivät suht siisteinä...

Tässä siis lopputulos, jossa on seuraavanlaisia juttuja:
- 1 kerros hoitolakkaa (Livboxista tullut Trindin Nail Repair)
- 3 kerrosta värilakkaa
- 1 kerros "glitter"-päällyslakkaa
En uskaltanut ennen kuvan ottoa edes rasvata käsiä, ettei kynnet ruttaannu heti sen 3 tunnin työn jälkeen :D.

Ja näillä lakoilla pääsin siis tuohon lopputulokseen:
- Avonin Color Trend Nail Enamel, Green Morph
- Avon Opal Top Coat, Opalesce
Tuo CT:n lakka oli aivan ihana sävyltään! Yhdessä valossa se näytti tuollaiselta ruskean punertavalta (huom. salamalla otettu, joten ei ole kuvassa todellinen sävy), mutta toisessa kuvakulmassa ja valossa siinä on myös vihreää shimmeriä (kertokaa ammattilaiset oikeat termit näille mun sepostuksille :D)...

Ainoa huono puoli lakassa oli se, että se oli todella läpikuultava :(. Se ei tuossa käsi-kuvassa näy, mutta 3 kerroksen jälkeen tuo oli edelleen todella läpikuultava, kun oli pakko yrittää mahdollisimman ohuita kerroksia laittaa. Varmaan olisi saanut olla 4-5 kerrosta, jos täydellisen peittävyyden olisi halunnut.
Toisaalta taas tuo on ihan hyväkin, sillä voin laittaa joskus vain yhden pikakerroksen, kun haluan vain vähän suojaa ja kiiltoa kynsiin. Tuossa on kuitenkin tuo vihreä hohde tuomassa jotain jujua :).
Tuo Opal-päällyslakka oli kyllä aivan ihana, ihan kuin simpukankuoren paloja olisi ollut kynsillä :).
Tuo tuntui/näytti olevan jollain tapaa hieman geelimäistä/jellymäistä, mutta sutiin jäi kohtuu hyvin nuita hileitä eli ei ihan hirveästi tarvinnut onkia niitä. Todella kivan välkkeen toi kynsiin ja nämä kaksi sopi kyllä mielestäni aivan täydellisesti yhteen! En kyllä kadu, että ostin tuon Opalin piristykseksi :).

Mun on varmaan turha puhua kestosta, sillä mulla ei pysy mikään päivää pidemmälle...
Itse asiassa, kun menin vessaan tunnin päästä tuon Opal-kerroksen levityksen jälkeen, niin huomasin siellä istuessani, että vasempaan peukaloon oli tullut jo rytty... 3 tuntia työtä, kiitos tästä :p!
Ja tänään, kaksi päivää lakkaamisesta, lakat ovat lähteneet vasemmasta etusormesta ja pikkurillistä täysin ja puoleksi muista kynsistä. Oikeassa ovat vielä suht ok paikoillaan.
Mä en todellakaan odota, että mulla pysyisi mikään lakka kynsissä päivää pidempää, kun pesen käsiä keskimäärin 30krt/pv ja pidän kumihanskojakin vielä välillä töissä, jos labratöitä on.
Saanpahan kulutettua lakkoja, tosin pitäisi myös muistaa lakata kynsiä, vaikka se todella turhauttaakin välillä, kun tietää, ettei ne kauaa tule pysymään :).

Mutta tällaista vaihteeksi, toivottavasti ette liikoja järkyttyneet!
Miumoi <3

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Itse kyllä tykästyin tuohon tosi paljon ^_^.

   Poista
 2. Hyvältähän nuo kynnet näyttää, joskin sulla (kuten muillakin normaaleilla ihmisillä :DDD) on niin lyhyet kynnet että niihin ei tahdokaan saada oikein mitään hienoa koristelua :) Tuo Opal -lakka on koostumukseltaan "flakies" -lakka, eli siis suomennettuna lastulakka. Todella kaunis, mulla on pari vastaavaa (Olisitko arvannut ;D). Hmm, ymmärsinkö oikein että siis tuo Opal ei peittänyt vai? Senhän ei siis kuulukaan peittää, se on tarkoitettu vain topperiksi eli normilakan päälle antamaan kimallusta ja pientä twistiä. :)
  Jos taas puhuit tuosta punaisesta niin kuten sanoitkin, se taitaa olla jelly jos ei kerta peittänyt. Ei varmaan ainakaan creme. :)

  Ps. Ihanaa että kynsipostausta välillä! ♥ Mahtoikohan olla blogihistoriasi ensimmäinen.. :'D ♥

  -Katri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :D.
   Ja joo, mulla heti kun vähänkin pääsee kynnet kasvamaan, niin se on siinä tietyssä mitassa, jossa ne napsahtaa yksi kerrallaan poikki -.-
   Muutenkin mun kynnet on _todella_ liuskoittuvat eli senkään takia ei kunnolla pääse kasvamaan, kun ovat niin heikot ja pehmeät (mä niin rakastan nitriili-kumihanskoja...) :(.

   Ja siis puhuin tosiaan tuosta punaisesta värilakasta :). Tuossa Opalissahan lukee selkeästi, että on päällyslakka, joten en tosiaan olettanutkaan että peittäisi :D.
   Ja tuo värilakka ei tosiaan ole creme, sen verran minäkin oon oppinu kynsiblogien perusteella, että ne ovat harvoin tuollaisia shimmerisiä, mikä tuo lakka selvästi on :).

   Yhden kynnen kuvan oon aiemmin laittanut, kun halusin selittää miksen kynsikuvia pahemmin täällä esittele (oli siis erittäin pieleen mennyt lakkaus :D). Mutta kyllä mulla on monesti mielessä, että voin nuita mun kynsilakkoja esitellä (myös kynsillä), kunhan saan Mr.Insinöörin kuvaamaan ne :). Itse en saa otettua kuvia niistä :/.
   Mutta kyllä mä välillä yllätän ;).

   Poista
 3. Rispektiä sulle, kun jaksat väkertää kaikesta huolimatta.. :)
  ja mulla kans napsuu kynnet heti poikki, jos yrittääkään niitä edes vähän kasvattaa, eikä sinni riitä käyttää jotain hoitolakkoja joka päivä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon :)! Pakko se on vähän yrittää, että edes jotain jäisi näistä kynsistä jäljelle :D.
   Tosin kyllä itselläkin meinaa laiskuus voittaa kynsien lakkaamisen monesti :D

   Poista

Suositut tekstit