sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Brasilian Pähkinöitä

No niin, jatketaanpa seuraavan loppujan esittelyllä, huomenna saattaa taas tulla plussailuja tänne :p. Onneksi helmikuu on vielä suhteellisen aluillaan! Vaikka tämä onkin muita kuukausia lyhkäisempi, niin ehdin vielä voitoksi tämän kääntää :D.

Mutta niin, kun pakkaset tuli kunnolla, niin mulla alkoi myös käsivoiteilla läträys ihan tosissaan ja sainkin sitten yhden sellaisen loppumaan!
Tämän Oriflamen 75ml Brazil Nuts Hand Cream käsivoiteen olisin kyllä saanut halutessani jo viime kuussa "pois haitoilta", mutta halusin tämän helmikuun jotenkin pelastaa, niin tämäkin jäi sitten tälle kuulle loppuun käytettäväksi :). Tämä oli käytössä kotona olohuoneen puolella.
Tuoksultaan tämä oli yllättävän mieto, mikä oli hieman harmi, pidin nimittäin tästä tuoksusta sen verran paljon. Mieleen tuli etäisesti iki-ihana Dermosilin saksanpähkinä-sarjan tuoksu <3. Toisaalta ehkä kuitenkin ihan hyvä, että oli mieto, eipähän päässyt tuoksuun kyllästymään.
Olomuodoltaan tämä oli sellaista perus-emulsiomaista, ei lirua, mutta ei myöskään kovin jämäkkää. Joskus saattoi lähtä valumaankin kädenselältä, että saattoi tulla kiire nappaamaan se ennenkuin tipahtaa pöydälle/lattialle. Väriltään oli beigeä/vaaleahkon ruskehtavaa.
Imeytyi melko nopeasti käsiin, mutta tuntui että pitää laittaa toisen kerran heti perään, että tulisi se kosteuttava tunne käsiin.
Ei siis ole ihanteellinen korppukäsille ja todella koville pakkasille, ehkä kesäaikaan olisi parhaiten sopiva omille käsillenikin.
Voisin kuvitella ostavani joskus uudelleen, mutta tosiaan ennemmin kesäajalle :).

Käyttöön on sitten lähtenyt jo osittain viime kuun puolella (ja taisi hetken kulkea myös käsilaukussakin mukana) tämä 50ml Laveran appelsiini-tyrni käsivoide ja tuota onkin jäljellä tuohon ylimpään Handcreme-sanaan asti eli noin puolet jo sitäkin kulunut!
Tämä saa ehkäpä loppunsa jo ensi kuussa, joten juttua tulee sitten enemmän :).
Mites teillä kuluu muuten käsirasvoja? Ja käytättekö useita käsirasvoja samaan aikaan?
Mullahan on töissä ja yöpöydällä vielä erikseen käsirasvat eli 3 tuubia/pulloa kerrallaan käytössä :). Työkäsirasva saattaa myös tämän kuun aikana loppua!!

Mutta nyt voisin alkaa päivittämään taas tuon mun kosmetiikkavarasto-välilehden, sekin on vähän retuperälle jäänyt :/.
Pitäisi myös budjettisuunnitelma tehdä tälle kuulle ja viime kuu laskea yhteen... Hieman päässyt nekin venähtämään, kun yleensä teen ne kuun vaihteessa heti... Nooh, parempi myöhään kuin ei milloinkaan :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Mä en ikinä tajua ihmisiä, jotka kuluttaa käsivoiteita tuota tahtia! :D Itelläkin on aivan sairaalloisen kuivat kädet talvisin, siis ihan haavoille menevät pahimmillaan, mutta en ikinä vaan muista laittaa käsivoidetta!! :D Voiteita on vaikka muille jakaa (sellanen köh.... n.30....köhköh), ja pahimmillaan käytän samoja paria voidetta toista talvea. Nytkin joku 4-5 pientä tuubia auki, ja ne kaikki on vissiin avattu viime talvena. :D Kaisuli Siamese Lipstickista toivoi käsivoide-invistä, ehkä sitten toteutan sen... Kun kerkeän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, mä muistan käyttää käsivoidetta, kun en vaan voi sietää sitä kuivaa ja kiristävää tunnetta käsissä :D. Ja kun joka paikkaan oon niitä tuubeja ja pulloja laittanut, niin ei tosiaan pääse unohtumaan senkään takia, aina on silmien edessä joku rasva :D.
   Sun käsivoide-invistä odotellessa!! :D Huh, 30kpl... :D Mun varasto kalpenee kyllä ton rinnalla, mulla ei oo kuin 8 + 2 minikokoista ja 3 nuistakin käytössä, yks minikokoinen myös :D

   Poista

Suositut tekstit