perjantai 7. helmikuuta 2014

Ei riitä kosteus Huulille

Heippa taas!
Hengissä ollaan, mutta väsymys ja nuhan uhka ovat olleet vähän postausinnon tiellä. Oon aatellut, ettei ole mitään järkeä kirjoitella, jos en vaan saa mitään päästäni irti.
Tosin eilen olin suunnitellut postailevani tämän päivän postauksen, mutta ilta meni junalippuja Tampereelle etsiskellessä ja mietiskellessä, niin en sitten ehtinyt :).
Mutta tuotteita on ihan kivasti tässä loppunut ja kuvia oon kyllä jemmannut tuonne postauskansiooni! Niin ja Livbox on myös tullut tässä tauon aikana :D. Voisin oman juttuni kirjoitella sitten huomenna siitä :).
Mutta nyt kuukauden ensimmäiseen loppujaan:

Joka oli tämä Avonin Avon Care-sarjaan kuulunut Vitamin E Lip Balm. Tästähän esittelin jo aiemmin kuvasto-kuvankin, kun etiketti on hävinnyt matkan varrelle :).
Reilu 4kk meni tämän aktiivikäyttöön täällä kotona olohuoneen puolella, kaivelin jopa kynnellä tuota, kunnes päätin, että eiköhän tämä ollut tässä :).
Tässä oli sellainen ihan mukava marjainen tuoksu, mutta muten tämä jätti kylmäksi, valitettavasti :/.
Tämä oli sellainen rasva, jota itse sain olla lisäämässä sen 5-10 minuutin välein, ei hyvä :(. Ei siis kosteuttanut huuliani pidemmän päälle.
Tätä ei taida olla enää missään muodossa myynnissä, enkä kyllä lisää ostaisikaan tämän kokemuksen perusteella.

Nyt on lähtenyt olkkariin käyttöön lisää Avonin rasvaa, tällä kertaa Color Trend-sarjasta.
Nyt katsoinkin kaikki mun tämän hetkiset puikko-huulirasvat ja päätin, että alan käyttämään näitäkin pois päivämäärän mukaan. Tosin purkki-huulirasvoja olisi ollut tätäkin vanhempia (esim. Tender Care:t), mutta ajattelin toistaiseksi säästää ne yö- ja mahdollisesti aamukäyttöön :). Katsotaan, muuttuuko mieli tässä :p.

Eipäs tänne tämän kummempia!
Tukkoisuutta tosiaan ollut nyt muutaman päivän, saa nähdä tuleeko flunssaa sitten, kun töissäkin moni ollut flunssassa :/.
Eilen ja tänään kävin kuitenkin Pilateksessa ja Combatissa, tuo tämän päivän Combat kylläkin tuntui aika raskaalta eli ei kroppa ole täydessä vedossa...
Katsotaan millainen olo huomenna, että pääsenkö suunnittelemaani Piloxingiin. Sovittiin nimittäin kaverin kanssa, että nähtäisiin siellä ja muutenkin haluaisin nyt jumpissa käydä, kun ainoastaan näin loppuviikosta mulla on mahdollisuus niissä käydä.
Katsotaan, miten käy tässäkin!
Mutta nyt tv:n ääreen! Palataan huomenna sen Livbox-postauksen tiimoilta!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit