maanantai 17. helmikuuta 2014

Jalat toimii Shea-voilla

Heipsansaa!
Täällä edelleen suhteellisen ok olo, flunssa ei ole vielä uudelleen täydellä voimalla iskenyt, vaikkakin 4 päivää olisi aikaa :p.
Jälleen pidemmän yksinäisen illan kunniaksi loppuneiden esittelyt jatkukoon:

Sain vihdoin käytettyä tämän Avonin Foot Works-sarjan Shea Foot Soufflé jalkavoiteen. Tämäkin on yksi niistä tammikuun melkein loppuneista :).
Harmi, etten älynnyt ottaa kuvaa voiteesta itsestään, koostumukseltaan tämä oli sellaista jännän kuohkeaa "vaahtoa". Vähän kermavaahtomaista, mutta huomattavan paljon kiinteämpää, mikä oli ihan hauska kokemus. Yleensä käyttämäni jalkavoiteet ovat olleet vaan niitä perinteisiä emulsiovoiteita tai geelejä :).
Tämäkin on melko vanha tapaus, jonka tilasin aikanaan itselleni melko pian myyntiin tulon jälkeen.
Muistan, että otin tämän kokeiluun, kun asuttiin evakossa putkirempan takia sellaisessa kellariin tehdyssä yksiössä ja putkiremppa oli meillä vuonna 2010... Tuli tuolla kellariloukossa väännettyä energiajuoman voimin pitkät yöt myös gradua... Ah niitä aikoja... Not.
Lähtipä melkein taas sivuraiteille :p.
Mutta niin, ajattelin että tämä on varmasti kosteuttavaa, kun sheavoita sisältää ja kaikki sitä ainetta kehuu. Yllättävän kevyttä tämä voide sitten loppupeleissä kuitenkin oli! Ei ehkä talvijaloille paras voide, sillä kyllä tätä sai reippaasti levitellä, jos halusi että aamullakin on vielä pehmeät ja kosteutetun tuntuiset jalat.
Kesäaikaan voisi sopia ehkä paremmin...
Voisin siis ostaa uudelleenkin vielä kokeiluun, että voisin kesällä käyttää. Jotenkin vaan tuohon koostumukseen tykästyin tosi paljon :).
Tai olisiko teillä ehdottaa jotain sellaista samantyyppistä koostumusta joltain merkiltä eli kermavaahtomaisen kuohkeaa voidetta :D ???
Jalkavoiteita löytyy varastosta 3kpl, mutta nyt yritän käytössä olevan kroppavoiteen saada käytettyä, niin tulee levitettyä sitä myös jalkapohjiin. Voi olla, että käyttöön tulevia kroppavoiteita käytän toistaiseksi myös jaloille, kun käyttöpäivämäärät paukkuu melko tehokkaasti jo useammissa... Varmaan 2 litran edestä odottaa voiteita, joissa "parasta ennen"-päivät ovat tässä vuoden ekalla puoliskolla... Krröömmmhh... Joo. Eli akuutit ensin :p.

Mutta eipäs tänne tämän kummempia, taidan lähtä syömään!
Palataan taas huomenna asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit