tiistai 18. helmikuuta 2014

Puoli vuotta kulunut, joten on jälleen uuden pään aika!

Tänään oli sitten jälleen se päivä, kun pääsin taas istumaan tukkatohtorin penkkiin eli Jörö-Jukkaan Marian käsittelyyn :).
Näköjään mulla menee nämä kampaajalla käynnit puolen vuoden sykleissä (en sitten tiedä pitäisikö ehkä useamminkin käydä... :p)!
Oli taas kökkö päivä töissä, kun se eräs näyte-pirulainen ei vaan suostu onnistumaan ja lisäksi flunssa tuntui aamulla ottavan takapakkia... Kampaajalla käynti oli siis enemmän kuin tervetullutta!!
Harmi vaan, ettei valoa ollut enää kaupasta tulon jälkeen nimeksikään, että olisi parempia kuvia pystynyt ottamaan, joten näillä parilla kökkö-kuvalla mennään nyt...

Tässä salamalla itse ottamani kuva (älkää välittäkö ilmeestä, tuo on se perus, jos en vartavasten mieti, että hymyile nyt perkele)...
Ei nämä kuvat anna oikeutta sävylle, mutta tuollainen kunnon kuparinpunainen vaaleammilla raidoilla höystettynä tuli sävyksi.
Halusin vielä punapääksi mun punaisen/kuparisen Color Mask-sävytenaamion takia, jos saisin sen käytettyä nopeammin pois ja tätä sävyä ylläpidettyä pidempään :).

Tässä Mr.Insinöörin ottamaa kuvaa keittiön valossa. Kauhean keltainen tuli, mutta kait tuosta jotain selvää saa...

Leikkauksessa ei ollut tällä kertaa mitään erikoisempaa, kun edelleen haluan hiuksia kasvatella.
Kuivat latvat saksittiin pois tuollaiseen edestä pitkä polkka, takaa lyhyempi-tyyliin ja riippuen jakauksen puolesta, toinen puoli on edelleen hitusen toista pidempi. Hiukset menevät edelleen myös kiinni, vaikka hiuksia saksittiinkin reilulla kädellä.
Olen kyllä jälleen niin tyytyväinen! Ja tästä tuli niin pirteä sävy, että se piristi fiilistä ihan pakostakin :D.
Tyhjin käsinkään en suinkaan sieltä lähtenyt:

Tällä kertaa tuli tunne, että ihan välttämättä haluan ostaa jonkun hoitoaineen, joten pyysin sitten suosittelemaan minulle jotain.
Tällä Kératasen Nutritive hoitoaineella hoidettiin hiukset pesun jälkeen ja ihanan pehmeät ja siloisat hiuksista tulikin ^_^. Piti sitten tämä ostaa (31,50e), kun hoitoainetta kerran halusin :p.
Olen siihen vuosi sitten ostamaani Kératasen shampooseenkin tosi tyytyväinen, joten todennäköisesti tämäkin on kiva pidemmällä käytöllä. Katsotaan, miten käy :).

Mutta huomenna taas loppuneiden esittelyä eteenpäin!
Miumoi <3

2 kommenttia:

Suositut tekstit