tiistai 25. helmikuuta 2014

Nippu Loppuneita vol.1.

Mennään suoraan asiaan eli seuraavaksi vuorossa muutama pienempi loppunut tuote :).

Vihdoin sain tämän mustan silmienrajauskynän, Avonin Glimmerstick Eye Linerin sävyssä Black Stripe käytettyä. Tämä oli muutama vuosi takaperin erikoiseränä myynnissä yhdessä SuperShock ripsarin ja kahden luomivärinelikon (joista toisen omistan) kanssa. Aiemmin mulla oli käytössä Roosa Nauha-erää ollut rajaus eli olen ilmeisesti erikoistunut näihin Glimmerstickin erikoiseriin :p.
Käytän tätä yleensä sisärajauksissa, mutta myös luomilla ripsien tyvessä. Ollessaan Eye liner tämä ei tosiaan kovin pitkään sisärajauksissa pysy, vaan lähtee melko nopeasti liukenemaan vesirajasta.
Silti tämän jämien poistaminen kasvojen pesun jälkeen on työn ja tuskan takana, en tiedä miksi tämä jämähtää niin hyvin ripsirajaan...

Ja silti pitää näitä erikoiseriä ostaa tästä rajauksesta käyttöön eli nyt on vuorossa muistaakseni joskus vuosi sitten ostamani Glimmerstickin erikoiserä, Little Red Dress sävyssä Blackest Black... Todennäköisesti jatkan näiden erikoiserien ostamista edelleen, vaikka sisärajauksiin taitaisi kajal-kynä olla parempi :D.

Sitten taas hajuvesinäytteitä loppuu, tässä Avonin Miami Party Eau de Toilette. Tämän omistan täysikokoisenakin versiona, joka on erittäin kiva eli tarkempaa juttua tulee sitten jossain vaiheessa, kun saan sen loppumaan :D.

Toisena tuoksunäytteenä on loppunut Avonin aikaa sitten myynnistä poistunut (2009-2010??) Make Me Wonder Eau de Toilette.
Fragrantican mukaan tässä on alkutuoksuna Boysenmarjaa ja Anista, sydäntuoksuna Orkideaa ja Orvokkia ja pohjatuoksuna Vaniljaa, Santelipuuta ja Myskiä.
Pidin tästä tuoksusta ja olen aiemminkin muistaakseni tätä kokeillut sekä harmitellut, etten ehtinyt ostaa täysikokoista pulloa. Oli kyllä mukavan makean hedelmäinen tuoksu!

Tampereen reissulla sain sitten saunoessa käytettyä pois yhden näytekokoisen kasvonaamion, joka oli 5ml Avonin Planet Spa Turkish Thermal Baths Purifying Rhassoul Clay Face Mask.
Käytin tämän kerralla, kun en halunnut aukinaista pussukkaa kuljettaa enää takaisin, mutta tämän olisi hyvin voinut jakaa 2 erään. Itse en osaa oikein näin paljon kerralla käyttää naamiota.
Väriltään tämä oli sellaista vaalean ruskehtavaa ja aika vaikea sanoa yhden kokemuksen perusteella mitään suuntaan tai toiseen... Pesun jälkeen iho oli kuitenkin sen suhteen puhdas, ettei kasvovesi-lappuun jäänyt jämiä tästä, joistakin naamioista on jäänyt, vaikka kuinka hyvin pesisi pois...
Voisin avoimin mielin vaikka ostaakin täysikokoisen tuubin testatakseni enemmän tätä, ei tehnyt mitään pahaa omalle iholleni tämän yhden kerran perusteella!

Viimeisena sitten näytän pari tuotetta, jotka mun piti heivata pois. Ne olivat nämä kaksi Avonin Precision Glimmer Liquid Eye Liner nestemäiset rajaukset sävyissä Olive ja Goddess.
Yksinkertaisesti nämä olivat osittain jo kuivuneet, joten turhaahan sellaisia on säilyttää kaapissa.
Ja turhaan mä kyllä näitä nestemäisiä rajauksia ostankaan tulevaisuudessa, en vaan osaa käyttää :(. Ei mulla käsien vakaus näiden levittämiseen riitä, vaikka niin halusin näitä käyttää...
Ihania sävyjä nämä oli, mutta yllättäen nämä hieman kirveli hetken aikaa levityksen jälkeen luomella, sekin hidasti näiden käyttöä sitten jonkin verran... En siis tuonkaan takia enää näitä ostaisi uudelleen, kynärajaukset on mua varten :).
Tämän myötä saisinkin sitten ostaa itselleni vihreän rajauskynän, enää mulla ei sitä sävyä ole!

Tässäpä oli ensimmäinen isompi loppuneiden satsi, huomenna seuraa lisää!
Miumoi <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit