lauantai 15. helmikuuta 2014

Viettelevät ripset?

Hellou!
Niinhän siinä kävi, että pari edellistä iltaa oli kiireisiä, etten ehtinyt kirjoitella.
torstaina oli työkaverilla Me & I-kutsut ja kivaa oli! Enkä päässyt sieltä ilman tilausta :p. Housut, bleiseri ja toppi lähti tilaukseen :).
Eilen oli sitten ystävänpäivän viettoa Baby Shower-teemalla saunan kera MP:n luona ja sielläkin oli niin kivaa; hyvää juttua, seuraa ja ruokaa! Otin kännyllä kuvia tarjottavista, mutta esittelen ne myöhemmin, tämä päivä mennyt peiton alla Vampyyripäiväkirjoja katsellen boksilta. Nyt tuo mun 2 viikkoa kitunut nuha muuttui varmaan kunnolla flunssaksi, poskionteloita ja päätä särkee vietävästi :(.
Yritän nyt olla ottamatta mitään lääkettä, josko kuume nousisi kunnolla, nyt ollut vain pientä lämpöä. Täytyy toivoa, että paranen ensi perjantaihin mennessä... Tympeä sairaana lähtä reissuun :/.
Mutta nyt vähän seuraavan loppujan esittelyä!

Tämänkin oisin voinut jo tammikuussa heivata menemään, mutta kyllä tästä sen verran riitti, että tälle kuulle pärjäsi.
Eli kyseessä oli Avonin Luxe-sarjan Seduction Mascara, jonka ostin aikanaan alle 3e, kun sain tilausta tietyn summan kasaan.
Itse olen yleensä ollut melko pettynyt Avonin ripsareihin, eivät täysin ole mun haluamani mukaan toimineet; ovat olleet liian kuivia jo tuubin aukaistua eli eivät ole juuri kuukautta pidempään kestäneet.
Noiden kokemusten perusteella otinkin tämän käyttöön todella skeptisesti, mutta kun hinta oli noin hyvä, niin eipä siinä juuri mitään hävinnyt.

Ja kylläpäs tämä yllättikin positiivisesti!!
Tämä ei ollut liian märkää, että olisi sotannut, mutta ei myöskään liian kuivaa, että olisi parin viikon käytön jälkeen jo ruvennut varisemaan. Tämä olikin yllätyksekseni lähes täydellisen voidemaista koostumukseltaan ja tätä oli helppo työstää ripsille, enkä tarvinnut edes ripsiharjaa tämän laiton jälkeen, mitä yleensä joudun käyttämään.
Tässä kuvassa on mun ripset naturellina, en vaan muistanut ottaa kuvaa myös edestä päin.

Ja tässä on sitten yksi aikaisempi meikki tämän ripsarin kanssa. Harmi etten hoksannut ottaa kuvaa ilman luomivärejä, niin olisi ollut vähän paremmin vertailtavissa tuohon naturelli-versioon.

Tässä on muistaakseni uuden vuoden meikki edestä päin.
Mielestäni tämä toi erittäin hyvin pituutta ja tuuheutta omiin ripsiin eli sain sitä, mitä ripsiväriltä yleensä haen.
Mielelläni voisin ostaa tätä lisääkin, mutta arvatkaapa vaan, onko tätä enää myynnissä... No EI :(. Luxe-sarjaan on tullut nyt jokin uusi ripsiväri violetissa hylsyssä... Tosin tuossa katselin 3.jakson kuvastoa, niin siinä oli kultahylsyinen eli olisiko kuitenkin tämä vielä myynnissä...?
Noh, mun on pakko nyt nuita ripsareita saatava vähemmäksi varastosta, joten ehkä täytyy malttaa olla tilaamatta hetkeen...

Mutta nyt ei riitä ajatuksia enempää, kun päätä pakottaa... Jatketaan huomenna!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit